Ignis Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Właśnie tak jakoś dziwnie wystaje... Jak u anorektyka. :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jak powszechnie wiadomo, smoki rzepek nie miały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 wip ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dziwna sylwetka jak na starca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Czemu od razu starca? Po prostu mag, broda dla szpanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Taka długa broda to nie trzydniowy zarost ;) I zdaje mi się że zmarszczki widać spod kaptura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dziwne- ten smok miał rzepkę a mag nie ma? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Marudzicie,bardzo dobra praca,tylko znicz na kiju mi się nie podoba;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 on chyba żre włosy z brody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 To chyba wata cukrowa. Padanie światła na kapturze mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mhm. Jakby z lateksu był ;) Ale tak to fajny. Nie wiem co Adriannowi się nie podoba w zniczu na kiju. Dobry. Dorób jakieś tło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tak to wata cukrowa i lateks, nie będzie tła, bo to sprite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 @KT1117 - przecież on ma sukienkę, więc rzepki nie widać : D Praca niezła, ale wg. mnie wygląda trochę jak wata i lateks narzucone na manekina w sklepie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Yhh... Bedziom, to znowu był suchar! Przecież wiadomo, że mag nie bedzie na gaciach latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Fajny napis. I to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jego klata wyszła nieco płasko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 nie wiadomo które to plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 AnTY, mag zaebisty, możesz popracować najwyżej nad szmatkami, bo wyszły trochę za ostro. Ale całość miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Szczerze mówiąc czytając wasze komentarze to aż strach coś swojego pokazać. Na usprawiedliwienie powiem, że to moje pierwsze prace i operuję Gimpem 2.6: Mają one funkcjonować jako grafiki w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 @anty dziwne to jest. @arhiX czegoś w tym brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ArhiX to pierwsze to przebajerzone i brzydkie imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ale to śmierdzi Cabalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Pierwsze przebajerzone, a w drugim łuk (czy co to tam jest) wyszło gównianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArhiX Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Nie mam zamiaru nikomu kłamać, że to w 100% moje grafiki. Ten czarny z niebieskimi pasami tak ma wyglądać(przekoks) i on jest w 100% mój(chociaż jest nawiązanie tej postaci do innej postaci z gry). Ten łucznik był rysowany na podstawie Cabal. W pierwszej grafice sprytnie wyminąłem swoje braki w nieposiadaniu umiejętności rysowania twarzy i palców. U łucznika najpierw starałem się narysować kaptur. W końcu się poddałem i poszukałem po necie. Tak wygląda oryginał Cabal łucznik Niestety zawsze lepiej szło mi rysowanie ptaków(nie nie tzw. kaktusów) i smoków niż ludzi. Po prostu chcę wiedzieć czy można coś takiego wsadzić do menu, czy może lepiej wywalić te grafy i zapomnieć, że istniały? To że to śmierdzący plagiat mało mi przeszkadza. Wole ładny plagiat niż brzydkie swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Kurcze to są prace z serii takie brzydkie ,że aż piękne : D Mimo , że są fatalnie cieniowane i dziwnie kolorowane to podobają mi się . Popracuj nieco nad efektem końcowym i śmiało wrzucaj do menu : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ja zarzucę małą prackę, wykonaną na psychiatrii, co by nie było że nic nie robię... :/ Coś, czego do tej pory nie rozkminiałam: czarny długopis, potem fotka i PS. W sumie szybkie i przyjemne do wykonania taką techniką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Przykro mi ale to jest ######aszcze... Bardzo mi się podoba ale tył jest chyba zrobiony na szybko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi