Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 jakieś pokrzywione i bez wyrazu, poza tym manga i anime to ch*j hehe this :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Aa.. Dzięki za opinie. :thumbsup: Nie pozostaje mi nic innego niż ćwiczyć i posłuchać opinii fanów mang/anime. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Tak, tu jest ich dużo, jeden chciał nawet zrobić pełnometrażowy film ze swoich dwóch szkiców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Pamiętam. Co do stylu to nie lubię i nigdy chyba nie polubię ale jest w miarę estetyczny i szybko się go uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ten chibi Ichigo jakiś dziwnie pokrzywiony, 2 rukia lepsza, bo jakiekolwiek by nie było cieniowanie to jednak jest. Mimo wszystko straszną amatorszczyznę widać odrazu, jakbyś rysował 2 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Przeszedł polypainting, plus parę drobiazgów. ; ) Tu jest link do zrzutu "bezciała": https://gmclan.org/uploader/3290/nordman_po...inted_stuff.jpg fuj co on ma z nogami XD ale i tak swietne, jak Ty to robisz ?:0 ale na powaznie, jakich programow uzywasz do tworzenia tego typu grafik? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 pewnie 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 fuj co on ma z nogami XD ale i tak swietne, jak Ty to robisz ?:0 ale na powaznie, jakich programow uzywasz do tworzenia tego typu grafik? :P zbrush WIP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 całkiem całkiem, tylko skrzydła na zewnątrz w ogóle nie pasują do reszty dodatkowo przednie łapy wyglądają jak małego lwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 skrzydła na zewnątrz w ogóle nie pasują do reszty pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 są zbyt gładkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Mało detaliczne, chciałeś rzec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Mało detaliczne, chciałeś rzec? detaliczny 1. odnoszący się do sprzedaży towarów w małych ilościach; 2. przestarzałe: szczegółowy, drobiazgowy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nogi w takim razie też są zbyt gładkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 nogi sa ok, skrzydła są zbyt gładkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 detaliczny 1. odnoszący się do sprzedaży towarów w małych ilościach; 2. przestarzałe: szczegółowy, drobiazgowy o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nogi, ogon i skrzydła (od zewnątrz) zbyt gładkie. Reszta jest cool :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Chciałem zrobić coś więcej, (tzn. wiecie, jakiś full pancerz), ale skończyło się na samej czapce. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Exigo, ja płaczę : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Boskie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Naprawdę robi wrażenie :) Ja się Tobie dziwie że Ty nie uderzasz to jakiejś firmy graficznej... Chyba że się mylę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Exigo, zagraniczny rynek na ciebie czeka ;) . nie. Przecież w definicji, którą podałeś jest napisane wyraźnie: szczegółowy, drobiazgowy. Także mam takie wrażenie. Wiem, że ciężko jest dodawać szczegóły "na siłę", ale jakieś by się skrzydłom przydały. Poza tym ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Też się zgadzam, że skrzydła są trochę za mało szczegółowe. Zauważyłem tylko, że słowo "detaliczny" w odniesieniu do szczegółów jest już przestarzałe. A odpowiedź "nie" była w odniesieniu do pierwszego znaczenia. Hełm jest znakomity! Ile czasu go robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Edit: Ach tak. (@Up) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ignis, kurna, odkryli to już 8 postów temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ach. Zedytowałem tawariszczu. Wybacz ale Przeczytałęm co napisal Muuuuczek i się nieco zagnałem. ;) Wybacz raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 kryptoreklama mojego blogaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 kryptoreklama mojego blogaska nie podobaja mi sie skrzydla, za to kolorystyka bardzo w porzo. No i leb troche duzy jak na twoje fobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Skrzydła dalej zbyt gładkie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Czy ten smok ma rzepkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi