Madness Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ani to ani to. Motyw ciezarnej kobiety bedzie pojawiac sie tylko we wspomnieniach, i jako duchy przeszlosci :) ale fabula bedzie sie krecic wokol owej baby i jej dziecka. Skoro to strzelanka i fabuła kręci się w okół niej i dziecka, to myśle, że raczej tak ciężarna kobieta musi być raczej właśnie zmartwiona itp. Dlatego myślę też, że drugi art jest zdecydowanie lepszy do tej gry. ;) Sam taki obraz wskazuje już, na charakter gry, dobrze obrazuje dramatyczne chwile. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A może po prostu on woli ciężarne kobiety? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 szkoda gadac :) A jak bym dal zombiaka na okladke to znaczy ze wole rozkladajace sie zwloki? :) daj sobie spokoj lepiej z tym rozkminianiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Teraz to jest świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 propa, chcemy w to zagrać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Właśnie. Jak tego nie skończysz to cię znajdę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 jak narazie robi sie szybko latwo i przyjemnie :) sam ciezko licze na to ze skoncze ta gierke edit. Kusi mnie zeby dac demo, albo przynajmniej wylozyc kawe na lawe i wypisac co takiego jest w tej grze czego nie ma w zadnej innej na swiecie.. ale wiem ze jeszcze nie pora, a nie chce spoilowac zabawy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nie no..bądź człowiekiem;d Chcielibyśmy zagrać w demko..bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 szkoda gadac smile.gif A jak bym dal zombiaka na okladke to znaczy ze wole rozkladajace sie zwloki? smile.gif daj sobie spokoj lepiej z tym rozkminianiem smile.gif Ale nie ma zombiefetyszu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Lubię swój nowy tablet. :) Trzeba się do niego przyzwyczaić... bez przerwy mi gdzieś ucieka, otwiera nowe okienka, przybliża oddala, robi mazy, przestawia pasek menu start:) Oto testy, Pani śliweczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Konewka już na odczepnego ale za całość szacunek - muszę przyznać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 zawsze się ktoś dopatrzy...ech...:) Drobne poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 ta konewka wypadła płasko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ta konewka wygląda jak czajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 ta konewka wygląda jak koszyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No, w sumie. Ale po co koszykowi to ekhem... przyrodzenie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Zawsze to większa pojemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ajj, tak. Można ewentualnie coś zawiesić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czepiacie się do najgłupszych rzeczy na świecie... Mnie ciekawi gdzie ta pani ma nogi? A może ona lewituje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 W tym gąszczu chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Mnie ciekawi gdzie ta pani ma nogi? zakryte spódnicą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Takie krótkie miałaby mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 a musi mieć nogi? Tam Wam brakuje widoku damskich nóg? Skoro konewka wygląda jako koszyk lub czajnik, to skąd posądzenie że to konewka??? ;) whatever. Kolejny efekt wojaży z tabletem. O ile do tej pory nie byłam tego pewna, to teraz z całą stanowczością mam pierdolca. Uprzedzę Wasze komentarze. Nie dokończę tego. Nie narysuję ani jednej łuski więcej, nie będzie nóg, szyi, łapek, brzuszka, konających ludzi i płonących domów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Skoro konewka wygląda jako koszyk lub czajnik, to skąd posądzenie że to konewka??? Wcześniej napisali więc porównywałem ;) Tam Wam brakuje widoku damskich nóg? Takk, fetysz Kopytek bedzioma! Smok fajny ;). Poszukaj w necie artów Neheriel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Spojrzenie smoka mnie zabiło :D Jestem pod coraz większym podziwem twojego talentu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 @Shil: znów świetne :) A ja znów zjebałem, nawet nie mówcie nic o tym pancerzu, nie mam siły tego zmieniać... edit: niby specjalnie, ale kto w to uwierzy ;d Wiem, że wyglądają jakoś nie tak, ale po prostu mi to wszystko nie wychodzi. Praktycznie w ogóle postępu nie robię, a większość prac, które wykonuje jest gorsza niż poprzednie >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 @Anty Chewbacka w zbroi? :) chyba najlepsza twoja praca jaka widzialem. Chociaz jak dla mnie bardziej te postacie wygladaja jak manekiny albo jakies inne G.I.Joe niz ludzie, jakies dzikie laczenia w kolanach i lokciach (szczegolnie lokciach) robisz. nie wiem czy celowe to czy nie jak nie to polecalbym nie strzelac tych poziomych krech i nie zwezac tak tych ww miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 chyba najlepsza twoja praca jaka widzialem Zgadzam się ;) (takie małe info) metalowych tarcz nie było nigdy w średniowieczu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (takie małe info) metalowych tarcz nie było nigdy w średniowieczu Magii i smoków chyba też :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 @Shil: znów świetne :) A ja znów zjebałem, nawet nie mówcie nic o tym pancerzu, nie mam siły tego zmieniać... edit: niby specjalnie, ale kto w to uwierzy ;d Wiem, że wyglądają jakoś nie tak, ale po prostu mi to wszystko nie wychodzi. Praktycznie w ogóle postępu nie robię, a większość prac, które wykonuje jest gorsza niż poprzednie >.> Moim zdaniem Twoje prace są zdecydowanie za gładkie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi