Moldis Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 @propaganja Jak już kupisz dobry aparat, to dopadnij ludzi którym robiłeś dziary i pokaż zdjęcia : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 :3 :33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 :3 :33 eee... no, bywało gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 eee... no, bywało gorzej. Też tak sądzę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 gdy spojrzalem na drugi obrazek, myslalem, ze sie jeszcze buforuje, a tu.... No bywalo gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 @TheMarcQ - też tak myślałem ;D @PabloGM - mimo wszystko, całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Kask i chmurki nie skonczone no i jak zwykle ogolnie to tylko work in progress :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Jak na nieskończoną pracę, to fajnie to wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 :333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ten sprit skojarzył mi się z Dukem w wersji western z "Duke Nukem: time to kill". Kapelusz fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A głowy niema ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A po co ją rysować skoro w grze pewno jej nie będzie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 To nie było robione z myślą o jakiejś grze , tak btw mam dużo broni do tego gościa : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zrobiłeś coś takiego w GIMPie: Wiem, że napis skopany i raczej nie pasuje, ale na szybko robiłem bo to była praca na ocenę w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nawet na szybko mogłeś mieć fajny napis, bo tego jest mnóstwo: o tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ... ale na szybko robilem... najbardziej sandardowy ze standardowych tekstow przy slabych pracach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wojzax Ty za dobrze rysujesz na takie duze pixele. Serio Way Out 2 lepiej wygladalo, nie mowiac o roznych pracach nie zwiazanych z grami. Zrob cos mniej retro - bedzie wygladac lepiej. Taka moja rada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nie no, wtedy naprawdę się męczę - po paru dniach mam już dość rysowania A w takim projekcie chodzi głównie o mechanikę gry, grafika będzie tylko dopełnieniem, ma być prosta ale trzymać poziom To oczywiście tylko pierwszy mockup, postaram się nadać grze jakiegoś charakterystycznego klimatu, ale piksele zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Czemu kontynuujecie tą serię pomimo, że poprzednie części były słabe? @propa: +1, w końcu ktoś kto ma podobne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Kiedyś się w końcu uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czemu kontynuujecie tą serię pomimo, że poprzednie części były słabe? @propa: +1, w końcu ktoś kto ma podobne zdanie Czemu robisz gry skoro wszystkie są słabe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czemu robisz gry skoro wszystkie są słabe ? Hmm, nie wiedziałem, że wszystkie gry są słabe. Mi np. HoN, czy Frozen Synapse się podobają :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 AntY akurat robi ######ste gry. : D @EDIT: co to za cenzura dupa dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Takim tokiem rozumowania jak przedstawiłeś Anty , w prawdzie nie byłoby opcji zrobienia dobrej gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sam je rysowałeś od zera? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No pewnie : D Po prostu skill mi tak skoczył, stąd twoje zaskoczenie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Bardzo dobre, nawet lepsze od grubego piksela ( chociaż i tak ci dobrze wychodzi ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Więcej nie znajdę grafik samochodowych dachów w googlach, trzeba zrobić samemu : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi