I am Lord Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Strasznie słaba textura ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wiem, niedopracowane trochę ale jakoś nie mam weny żeby dokończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 i kolejny maly loading a ten sredniowieczny predator na screenie to jeden z bossow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wow propa, to już jest ######ste. Nie ciśnij aż tak, bo demotywujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 to jeszcze jeden jak tak teraz patrze to tego rogacza chyba dopracuje jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Kurde, propa. Niezłej rozpędziochy dostałeś ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja bym trochę poprawił stopę souljaśka, a tak to elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Całkiem fajne,ale szczerze mówiąc niektóre twoje pracki robią większe wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 O, po długiej przerwie postanowiłem, że pochwalę się czymś naprędce naskrobanym. Z racji, że gruby pixel ostatnio "w modzie", to tutaj taka pracka: Wiem, że przy grafikach Exigo i Propa wypada to blado, ale śmiało wytykajcie błędy. Btw, U. S. B. to United States of Blobs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Strasznie rażąca kolorystyka, zwłaszcza kolor seledynowy zlewa się z tym jasnopomarańczowym, chyba że to mój daltonizm sprawia takie złudzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezlur Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jasnopomarańczowym? Cholera, chyba znowu mi się monitor rozregulował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jasnopomarańczowym? Cholera, chyba znowu mi się monitor rozregulował... lepiej to sprawdź, te kolorki przerażają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 tak, to pixelart - różyczka, "postawiona" piksel po pikselu w paincie :) szkoda, że nie zdołałem pokolorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ładne, ale wygląda, jakbyś użył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 szkoda, że patrzysz tak powierzchownie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 szkoda, że patrzysz tak powierzchownie ;) mówię przede wszystkim o zewnętrznym konturze tej róży. ale czy pixelart czy nie, jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 O, po długiej przerwie postanowiłem, że pochwalę się czymś naprędce naskrobanym. Z racji, że gruby pixel ostatnio "w modzie", to tutaj taka pracka: Wiem, że przy grafikach Exigo i Propa wypada to blado, ale śmiało wytykajcie błędy. Btw, U. S. B. to United States of Blobs. Gruby piksel grubym pikselem, ale wy zapominacie o tym że gruby piksel to pixel art, a w twojej pracy jest niestaranny lineart, źle dobrane kolory i dziwnie przeskalowane, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 kolory tego gluta z tłem się gryzą @ΨΧΞ kozackie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://www.digart.pl/zoom/6092368/Souljah_...ogs_of_War.html zapomnialem dodac latajacych w powietrzu lusek, a juz mi sie nie chce wiec jest jakie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Wspaniałe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Oprocz tego ze ladne pozwol ze: Too many bullets i IS gonna give you ... i najlepiej a great protection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Taki ryjek w Gimpie, sprawdzam czy starczy mi sił na gierkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Gruby piksel to pixel art Idź na pix.art.pl z pracą japana i powiedz im że to pixel art @propa: genialne oświetlenie, ta nowa seria artów to coś pięknego @neros: Bardzo fajne, mógłbyś rysować tła w przygodówkach w stylu 'machinarium' moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 @up Jakbym właśnie umiał rysować tła, to by gierka była już gotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jaa propa nowa praca wypas i jak wojzax mowi oswietlenie wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 @neros: Bardzo fajne, mógłbyś rysować tła w przygodówkach w stylu 'machinarium' moim zdaniem Nie ;) A co do propy to nie trzeba komentarza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Help meh pls, nie wiem jak zrobić ściany top-down, próbowałem na kilka sposobów i jakoś nie wychodzi. edit: co tam wcisnąć gdzie czarne jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mam pomysła,w edicie podeślę ci schemat. Albo nie bo to brzydko wyjdzie,poprostu potraktuj cały murek tak jak byś rysował pojedyńczą cegiełkę. Czyli wypełnij pole niebieskim ciemnym i spraw by się zlało ze sobą lekko,powinno być ok Zobacz jak to wygląda w Aliensach,na podobnej zasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi