Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Gdyby napis był na dole i miał czarną ramke wyglądał by jak demot złota myśl dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 złota myśl dnia. Może warto by wprowadzić top 10 złotych myśli dnia, zamiast jednej? Tyle się ich pojawia, że w sumie się marnują. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nawet ja miewam przebłyski geniuszu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Pierwszy demot :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Przebłyskiem geniuszu to jest "Spryt tego, kto sprytny nie jest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 cytat : http://www.cytaty.hdwao.pl/cytat-22357-anonim.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 cytat : http://www.cytaty.hdwao.pl/cytat-22357-anonim.html Rozumiem, arabskie przysłowie tłumaczone przez pana Anonima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jakieś stare pracki rzucę. Amiacja o majtkach(z porzuconego projektu): Zameczki 2bit do starego projektu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Fajna animacja, ale co on miał na sobie 2 pary? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 to jedna z najepiccszych animek jakie widziałem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 to jedna z najepiccszych animek jakie widziałem : ) W takim przypadku zalecam użyć słowa "derpicka" zamiast "najepiccsza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 @Flaque: Tą czache pokazałeś już dawno ( nawet porównywałeś do grafiki w Towerlandsa ), ale i tak jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Widziałem że ktoś się pochwalił grą planszową :D to ja też się pochwalę :D Wszystko wykonane w 100% przeze mnie, oprócz kasy i pionków, kasy nie chciało mi się drukować, to zapożyczyłem z innej gry :) "Szczecin Browar Monopol", graliśmy ze znajomymi to ubaw mieliśmy niezły ( oczywiście przy browarze :D ). Jak ją dokończę, to zabieram się za produkcję i wio na allegro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Faajne Chyba najciekawsza wersja tej gry jaką widziałem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Nie no na serio fajna gra :P Jak będzie w miarę cena to na pewno kupie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja tam innych wersji niż oryginalna nie widziałem, ale to wygląda całkiem spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Borek@ Daj zasady gry i masz pierwszego klienta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ofc pojawił się napis "GS" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ofc pojawił się napis "GS" :D A powinno się pojawić "Ediakar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Nie, dlaczego? :U Po prostu rzucił mi się w oczy :D To jest coś jak np. Monopoly Banking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mam pytanie: Jak zrobiłeś plansze? Wydrukowałeś po prostu ją i nakleiłeś na coś sztywnego czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mam pytanie: Jak zrobiłeś plansze? Wydrukowałeś po prostu ją i nakleiłeś na coś sztywnego czy jak? Wydruk cyfrowy na wielkim formacie ( max B0 ), u nas w firmie stosuje się go do wydruków typu PROOF oraz plakatów :) To jest format planszy: A2 łamane do A3. Na grubym papierze. Karty szans, ryzyka i zleceń są drukowane na 250g też na cyfrowej drukarce, także jest wszystko sztywne i eleganckie :) Oczywiście jak będę miał zacząć produkcję, to przygotuje wszystko pod drukarnie i tam to zlecę. Problem polega tylko na jednym, trzeba zainwestować z 5,000zł :D zależy też w jakim NAJMNIEJSZYM nakładzie drukarnia będzie chciała drukować. Jak 1000szt. to mogę zapomnieć, bo koszt to ok. 20,000zł, znalazłem już kilka ciekawych ofert, ale póki co jest za wcześnie :) Są firmy pośredniczące/ wydające gry planszowe, ale ich warunki są do bani... Wolę drukować na własną rękę, tym bardziej, że jestem w stanie załatwić matryce, blachy i przygotować wszystko do druku łącznie ze składem DTP. Następna planszówka to będzie "ALIEN TERRITORY" już są koncepcje i wstępne zasady :P ale najpierw czas skończyć projekt w GM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 @Borek: ale dolicz conajmniej drugie tyle na reklamę, może jednak lepiej jakiemuś wydawnictwu sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 @Borek: ale dolicz conajmniej drugie tyle na reklamę, może jednak lepiej jakiemuś wydawnictwu sprzedać? Na reklamę mam już sposób :) Tutaj dużo w grę wchodzi reklama pantoflowa. Jeden kupi, zagra czterech, jak się spodoba to jeden z nich zamówi, a na pierwszy strzał reklamowy mam pewne możliwości :) Martwi mnie tylko koszt produkcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 IMO zbyt ryzykowny pomysł, na imprezy bardziej się jakiś alko-chińczyk nada, no ale nie wiem, koniunktury nie wyczuwam, nie jestem kimś ważnym i obeznanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 IMO zbyt ryzykowny pomysł, na imprezy bardziej się jakiś alko-chińczyk nada, no ale nie wiem, koniunktury nie wyczuwam, nie jestem kimś ważnym i obeznanym. Zdziwiłbyś się! Tydzień pobytu na działce w 5 osób. Raz jeden alko-chińczyk poszedł i się znudził. Za to Codziennie po kilka razy katowanie Monopoly (naprzemiennie z kanastą). :D Oczywiście wprowadziliśmy pewną poprawkę w postaci "Przechodzić przez start - pijesz kielona". I nikt się nie upomina o swoje 200zł po przejściu tylko, żeby mu polać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A ja na razie nie mam co pokazywać więc pokaże ten brzydki nieoteksturowany model niby nic wielkiego ale jutro to coś powinno zamienić się w realną półeczkę pod telewizor o ile nie zepsuje jej skręcenia :P https://gmclan.org/uploader/634/desk.jpg półeczkę przystosowałem tak by mieściła może nie wszystkie ale większość konsol do gier jak wii psx3 Xbox360, pegazusa itp. ;p Jak skończę ją majstrować to wrzucę fotkę no chyba że się rozleci XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zdziwiłbyś się! Tydzień pobytu na działce w 5 osób. Raz jeden alko-chińczyk poszedł i się znudził. Za to Codziennie po kilka razy katowanie Monopoly (naprzemiennie z kanastą). :D Oczywiście wprowadziliśmy pewną poprawkę w postaci "Przechodzić przez start - pijesz kielona". I nikt się nie upomina o swoje 200zł po przejściu tylko, żeby mu polać. ;) Dokładnie tak jak piszesz, a do tego dochodzą jeszcze karty z humorem, np. KARTA RYZYKO: "Pijana żona zaszalała z Twoją kartą kredytową na 750zł + 50zł wydajesz na odreagowanie" :D Grałem z różnymi osobami i był niezły ubaw, oczywiście z piwkiem. Staniesz na rogu "PIWO W DOBRYM TOWARZYSTWIE +1000zł" i już jest stukanie butelkami ze znajomymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 No i skończone :P oto moja nowa szafeczka pod telewizor wywaliłem się gdy ją niosłem ale na szczęście zniszczyłem tylko spód więc odciąłem zniszczony fragment około 5cm i znów jak nowa tyle ze troszkę niższa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 widzę, klasyka na półkach :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi