Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Z Dyzmakenem robilibyście idealny team (Żartuję, of course) WOJ, JEST ROBOTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ładnie,jestem z Ciebie dumny Wojzax:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wojzax od dłuższego czasu to permanentny well-working boy ;] (chyba każdy wie co to permanentny ? ) nie może się to nie podobać, gdyż po polskiej stronie barykady, na scenie gm, nie było dawno już niczego, co mogłoby podobać się oczom. Oprócz Wojzaxa jest jeszcze (tylko) kilka osób trzymających poziom. Mnie się podoba co tworzysz i pokazujesz Nam tutaj, człowieku ;). good for You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dobrze, że się udzielasz na scenie, don_soyer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 don_soyer ma gadane! Dzięki jego obiektywnej ocenie już wiem kto tak naprawdę się liczy na polskiej scenie GM. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 haha. sieeeeeeeeeeeee czepiacie, skomentowałem. pochwaliłem i raczej będę to robił, gdy mi się to będzie podobało, jak będę miał kaprys. ale jestem permanentnym bywalcem <faja> ;] ale woj robi good stuff akurat wy dwaj wyżej też macie u mnie szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wojzax od dłuższego czasu to permanentny well-working boy ;] (chyba każdy wie co to permanentny ? ) nie może się to nie podobać, gdyż po polskiej stronie barykady, na scenie gm, nie było dawno już niczego, co mogłoby podobać się oczom. Oprócz Wojzaxa jest jeszcze (tylko) kilka osób trzymających poziom. Mnie się podoba co tworzysz i pokazujesz Nam tutaj, człowieku ;). good for You Pamiętaj o naszej umowie @EDIT: A teraz coś z NOIR'a: Główny bohater umie czytać ludziom w myślach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wojzax kocham cie! Spróbuj tylko nie wydać tej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ten samochód i ślady opon <3 A gdzie bieżnik ? To nie Kubica że na slikach jedzie -_- Wow sorki że nie na temat, cos mi się ze stronami pokiełbasiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Pusto trochę w tym domku. Gdzie typek by spał ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 W tym dachu coś mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Koleś trochę słaby i chamskie tekstury, dach fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jak tekstury mogą być chamskie :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wozax ladne, ale nie lepiej by to wygladalo gdyby na dachu/choince itp tez bylo troche sniegu? :D Adriann a Twoje gify w pliku .gmk - sprobuj bardziej ruszac korpusem, to jest wazne bo na kazdym jednym spricie u ciebie korpus nie drga ani o minimetr w zadna strone przez co goscie wygladaja jak by ich sranie cisnelo, albo chociaz kij polkneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam jest to mały make up nowego tillseta, którego teraz tworzę i chciałem się dowiedzieć co zmienić co poprawić. (wszystko było zlepiane w paincie, więc jest bez jakich kolwiek efektów): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mam wrażenie że wszystko jest płaskie a jedyne co wystaje to ta krata i beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kolory cieniowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ok propa,dopracuje;p EDIT: Wojzax...ten domek jest bardzo ładny tylko....taki sztywny,krawędzie są za ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Świetne raperr! szczególnie kraty na podłodze kręcą klimat. Beczki mogłyby być mniej rozmyte, ale w sumie spoko, z dobrym koderem to byłoby piękne @EDIT: musiałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Świetne raperr! szczególnie kraty na podłodze kręcą klimat. Beczki mogłyby być mniej rozmyte, ale w sumie spoko, z dobrym koderem to byłoby piękne @EDIT: musiałem: Propsuje to! @raperr: tylko trochę cieniowanie dopracować jak to wojzax zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ładne, ale i tak przydało by się więcej ozdobników do tego bo jakoś pusto no jakby wszystko nie było czarno białe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 @Wojzi: W tym domu nie ma okien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Czy ty widziałeś kiedykolwiek dom z oknami...? Nie stworzył ich, więc nie ma. Może to jakaś piwnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jemu chyba chodziło o tę poprzednią pracę. Ten domek Wojzaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wiem. A czy w piwnicy nie może być kominka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 piwnica 1. ?pomieszczenie pod budynkiem przeznaczone do przechowywania różnych rzeczy, żywności, opału itp.? 2. ?winiarnia, kawiarnia lub lokal rozrywkowy znajdujące się w podziemnym pomieszczeniu? 3. daw. ?zapas trunków, zwłaszcza win, przechowywanych w podziemnym pomieszczeniu? ? piwniczny ? piwniczka To raczej szopa, ale ta już kominków raczej nie miewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 zelman, czepiłeś się tego jak rzep psiego ogona. Wojzi nie powiedział co to za typ budynku, więc stwierdzam, że to budynek mieszkalny, w którym nie ma okien. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Swoją drogą Phoenix też się czepiłeś. Jak już idziemy w tym kierunku to w tej chałupie brakuje jeszcze paru innych rzeczy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No niby tak, ale w której chałupie panuje taki porzadek? Powinno być w niej troche brudu i syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi