Shil Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 @pamparampa: podoba mi się ta skarpa. Nie wiem czego od niej chcecie, przedstawia fajny styl. Trawa może za mocno się odcina, ta linia jest zbyt intensywna, ale kamyki są super, wyglądają jak jakiś zielonkawy agat. W sumie widać niestety że to ten sam element powtarzany:/ ale jak nieco poprzestawiać te kamyczki, albo zrobić mneijszą skarpę to ok. Zrobiłam zbrójkę, dobry ma wykrój??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 lepiej by bardziej wyglądała w brązowych odcieniach bo to wygląda jak ta co nosili rzymanie z skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nieee... dobrze wygląda. @Morti Masz coś do rzymian? BTW. oni nosili złote te zbroje ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 @Shil: gut, tylko dodaj kołnierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 @Zelman Czy ja mówię, że mam coś do Rzymian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 @Zelman Czy ja mówię, że mam coś do Rzymian? aha, czyli tak? i tak ???? aha, jak ktoś ma ochotę, to niech się zbrojkami częstuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 \skóra słabo, złoto super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Damn, epicka ta złota zbroja. Skóra zaś wygląda średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Złota zbroja ######sta, wygląda prawie jak prawdziwa. Skórzana... nie wygląda zbyt apetycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 wygląda prawie jak prawdziwa hmm... nie ma raczej złotej zbroi w realu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 hmm... nie ma raczej złotej zbroi w realu... Zapraszam do muzeów, mistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Te zbroje były wykonane z brązu, który wyglądem przypomina trochę... przybrudzone czy przyciemnione złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Prędzej mosiądz wyglądał jak złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Prędzej mosiądz wyglądał jak złoto. Masz na myśli brąz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie, mam na myśli mosiądz. Widzę że temat przeglądasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie, mam na myśli mosiądz. Widzę że temat przeglądasz :P W Grecji robiono z brązu, ale o mosiądzu nic nie wiem. Generalnie mosiądz lepiej imituje złoto i jest twardszy, ale nie spotkałam się z takim jego zastosowaniem. A zbroję zawsze można pozłacać. I wbrew temu, co jakoś się zakorzeniło, także w mojej świadomości, Rzymianie to nie nosili złotych, a raczej metaliczne zbroje, chyba... choć mnie się kojarzy taki obrazek ze złotą właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 To zależy, jacy. Rzymianie jako legioniści nosili takie zbroje: A złotą zbroję nosili w takim komplecie (jedyny scrn, jaki mi się udało znaleźć, sory :)): I takie coś chyba nosili centurioni pretorianie i ci ważniejsi kolesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Złoto jest za miękkie żeby nadawało się na zbroję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 No dobra... zbroje w kolorze zbliżonym do złotego. Happy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja ostatnio pracuje nad pewną grą planszową wzorowaną trochę na jednej grze komputerowej :P Oto jeden z jej elementów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 This is sparta!! no prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja ostatnio pracuje nad pewną grą planszową wzorowaną trochę na jednej grze komputerowej :pJa ostatnio pracuje nad pewną grą planszową wzorowaną trochę na jednej grze komputerowej tongue2.gif ?? poco 2 razy to samo piszesz, a co do obrazka to fajny ale te mięso dziwnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 ?? poco 2 razy to samo piszesz, a co do obrazka to fajny ale te mięso dziwnie wygląda. Hmm jakiś błąd, nie zauważyłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 LionX dasz pograć jak skończysz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jak ? chyba że przesyłką pocztową :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wiem... wyczytałem to i chodzi mi o to, żebyś zrobił 'paczkę elektroniczną' do wydrukowania i jakiś mały manual (readme, przez niektórych nazywanym jeszcze instrukcją obsługi), to bym sobie pograł :) E: Zły Lew, nie edyyyyytuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wiem... wyczytałem to i chodzi mi o to, żebyś zrobił 'paczkę elektroniczną' do wydrukowania i jakiś mały manual (readme, przez niektórych nazywanym jeszcze instrukcją obsługi), to bym sobie pograł :) E: Zły Lew, nie edyyyyytuj :) Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile w tej grze będzie materiału do wydrukowania, sama mapka do gry jest formatu SRA3 więc w domy jej nie wydrukujesz, nie wspominając już o wycinaniu i niektóre elementy będą mocowane na rzep :P Poza tym po samym © można poniekąd wywnioskować że na razie nie chce jej tak całkiem darmo puszczać w świat (wiem że raczej na niej nic nie zarobię ale ma dla mnie wartość intelektualną :3) i uprzedzam pytania innych, tak w budowlach na razie nie są to grafiki mojego autorstwa (losowe z neta i poziomy trudność z gry halo :P) bo nie chciało mi się ich rysować :P Choć nie zaprzeczę że może po jakimś czasie (gdy mi się już znudzi :P) puszcze ją za darmo w świat (jednak nie tak za darmo bo wciąż i tak musicie sobie wszystko wydrukować) Grę robię czarno-białą z prostej przyczyny druk laserowy czarno-biały jest znacznie tańszy od kolorowego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Paint+Gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Co do prac Shil to te zbroje średnio mi się podobają. Napierśnik super, ale naramienniki wyglądają nienaturalnie. Ten wojownik i jego kolega ork, są za bardzo 'kontrastowi' tzn. w jednym miejscu osoba jest bardzo jasna a w drugim strasznie ciemna. Ogólnie to pierwsza wersja (według mnie) była najlepsza :) Edit: Oj pomyliłem się, może z perspektywy osoby leżącej na krześle wydawali się kontrastowi. No cóż, bywają pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak dla mnie, u Shil ten człowiek ma zbyt macno zamazaną twarz i trochę niefajnie to wygląda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi