Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Widzę że pojęcie kultury alternatywnej jest Ci obce. No ale spoko, nikogo się nie czepiam. Chyba że Phoenixa, bo takie 'coś' do gry się nadaje, ale na pewno nie żeby wypełnić posta w galerii grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Miło mi, że jestem odstępstwem od Twojej reguły nie czepiania się :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Graficzka tym fajniejsza, im grubszy pixel :) < joke ofc. > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 To najwyższy czas dać coś słabszego :3 siedzę sobie na "tronie" przeglądam co ciekawego sklepy oferują aż tu widzę na okładce coś... ale co to nie powiem, macie fotkę :) ps.Tak wiem ładny mam dywan w przedpokoju, a i słabe poczucie humoru :P Ostatnio była tu produkcja avatary użytkowników gmclan ja bez zastanowienie mogę powiedzieć ,że są to awatary pracowników lidl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 @UP: Hahaha, dobra koncepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Pierwsze podejście wroga do mojej gry.Piszcie co źle. Edit : Jakby co rysowałem tow paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 nie wiem czemu, ale pierwsze skojarzenie to hydrant z oczyma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 To raczej puszka sprayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 nie wiem czemu, ale pierwsze skojarzenie to hydrant z oczyma :P Tak jak mówi platyna to spray, YXE ty chyba jeszcze nie doszedłeś di siebie po urodzinkach. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Czarne kontury są brzydkie, popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Czarne kontury są brzydkie Fakt czy opinia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No ładne, łądne, imo nie ma co poprawiać. Zajmij się animacją do tego to może być fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nie miałem co robić, to skombinowałem proste elementy GUI luny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Estetyczne i minimalistyczne. Naprawdę ładnie Ci to wyszło, Microsoft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Fakt czy opinia? Opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No ładne, łądne, imo nie ma co poprawiać. Zajmij się animacją do tego to może być fajnie Huder jak dam inny out-line to będzie się z tłem zlewało, więc zostawiam tak. Dzięki za miłe słowa. Oto mój hud do gry , jak tośchce też go może dać do swojej gry, z założenia to miała być lampa do gry ale zrobiłem z tego hud, to zielone tło to najlepiej będzie dać alphe a tą srebrną obramówke to dać jej cień za pomocą kodu tak będzie najłatwiej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Według mnie to jest brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 A zwłaszcza te kratki zielone. I trochę dziwne cieniowanie na ramce :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nie miałem co robić, to skombinowałem proste elementy GUI luny. Po co to dałeś? :D każdy wie jak wygląda GUI XPka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Taki sobie kamień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 to jakiś Emboss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Oczywiście, że nie Embossem . Nie osiągniesz identycznego efektu : > Ty Photofilrtcie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Make up sklepany z najnowszego tillseta w paintcie bez żadnych efektów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Świetny tileset. W ogóle bardzo mi się podobają twoje grafiki. Tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 podłogi wyglądają jak ściany do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mi się skojarzyły z powbijanymi kołkami, są za głębokie jak na podłoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 jakby ta podloga byla czarnobiala to efekt bylby 10x lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Moja pierwsza animacja kolory puszki zmienię, piszcie co nie tak., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 @szpaq: hud wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zmieniłem kolor podłoża na czarno biały i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi