Ignis Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Bardzo fajne grafiki tu ostatnio widnieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To najwyższy czas dać coś słabszego :3 siedzę sobie na "tronie" przeglądam co ciekawego sklepy oferują aż tu widzę na okładce coś... ale co to nie powiem, macie fotkę :) ps.Tak wiem ładny mam dywan w przedpokoju, a i słabe poczucie humoru :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To najwyższy czas dać coś słabszego :3 siedzę sobie na "tronie" przeglądam co ciekawego sklepy oferują aż tu widzę na okładce coś... ale co to nie powiem, macie fotkę :) ps.Tak wiem ładny mam dywan w przedpokoju, a i słabe poczucie humoru :P nie rozumiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja też nie do końca, ale przyznam że tak dziwnej reklamówki nigdy nie widziałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Podpowiem, chodzi o pewien stary stereotyp i jest w ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wbiłem się w temat? Ok, przed chwilą skrobnąłem takie oto okładki: Ujdą? Nie muszą być czytelne zbytnio, bardziej stylowe :). Wojzax, ładne te graficzki. Nie zawiedź mnie i powiedz, że nie są statyczne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Fajne tylko te cyferki zbyt ciemne mi sie wydają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Uf, dawno mnie nie było, co nie znaczy że tak łatwo się mnie pozbędziecie. wrzucam to co wyskrobałem wczoraj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 oczy troszke dziwne ale reszta jest dobra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Exit z levelu, trzeba zbierać owoce żeby się otworzył :P Tylko nie wiem jaką zrobić animację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 @upPoprostu kiedy zbierze all owoce niech pojawi sie np niebieski portal między nimi @boom super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Exit z levelu, trzeba zbierać owoce żeby się otworzył :P Tylko nie wiem jaką zrobić animację. Może niech to zielone coś na samym środku wykiełkowuje w jakieś przejście jak all zbierzesz. btw. ostatnio wysoki poziom grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 @up You wish, you have Myślę że z gate'em skończyłem tylko jakieś particle mu dam, ale to już w grze :P Edit: o jakiś water mark program zostawił. Edit2: smart gif creator rozwalił trochę animacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Nawet, nawet, ale za mało elastyczny jest ten "odskok" - jak dla mnie do poprawy, o ile Ci się chce jeszcze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Ogółem ten smart gif creator skiepścił coś, bo na samej górze w ostatnich klatkach cień zostaje a tego normalnie nie ma. Imo fakt dodam jeszcze 2 klatki na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 CHODZI CI O STEREOTYP HOKEISTY - AZJATY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Hm, nieśmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ej no powiedz, bo aż mnie zaciekawiłeś ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ej no powiedz, bo aż mnie zaciekawiłeś ; D O to, że każdy myśli, że arbuzy są tylko dla czarnoskórych dzieci a ja przecież też lubię arbuzy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Raczej o ten stereotyp, że pieluchy powinny nosić tylko dzieci. Ja takie same zakładam na lekcje, jak mnie nauczycielka nie chce puścić do toalety :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No sry, ale anty był śmieszny, a ty nie :D . Lionx, weź już powiedz ocb ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Moje kolejna..próbka Może tym razem coś wyjdzie z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Moje kolejna..próbka Może tym razem coś wyjdzie z tego fajne ale wygląda na nieskończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Serio?co na to wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Nie uważacie że chodzi o to, że jak zobaczycie taką gazetke w klozecie to nie powiedziecie sakramenckiego: "LOL"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No sry, ale anty był śmieszny, a ty nie :D . Lionx, weź już powiedz ocb ^^ . O to, że każdy myśli, że arbuzy są tylko dla czarnoskórych dzieci a ja przecież też lubię arbuzy :( Tak a pro po też lobię arbuzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Nie uważacie że chodzi o to, że jak zobaczycie taką gazetke w klozecie to nie powiedziecie sakramenckiego: "LOL"? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Nie uważacie że chodzi o to, że jak zobaczycie taką gazetke w klozecie to nie powiedziecie sakramenckiego: "LOL"? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 DO KLIKANEJ PRZYGODÓWKI A'LA ALICE IS DEAD, W OCZEKIWANIU AŻ PABLOGM ZROBI COŚ Z KOMPEM I BĘDZIE MOŻNA ROBIĆ ARCHIKATEDRĘ: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 http://www.digart.pl/praca/5730714/Starszy_pan.html co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi