Grela Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 No używam mózgu trzeba mysleć gdzie się kolory daje itp. @UP: No gwiazda tak jest zrobiona(wyjątekm spodenki) i ziemia, oprócz tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Musisz rysować piksel po pikselu, cieniować i w ogóle... a nie ino se ołówkiem pokolorować :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zanim zaczniecie coś mówić o pixel-art, zapoznajcie się z tym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pixel_art bo niektórzy z was piszą takie bzdury, że aż czytać się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mały telewizorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 trochę mały ekran tego telewizora. chyba, że to jakiś model ukradziony z PRLu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A dobry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 mnie się podoba, choć skomplikowane to to nie jest. ćwicz dalej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 To izometryczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Taki se hipopotam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Lol, troszkę niżej xD : http://pl.wikipedia.org/wiki/Pixel_art Grela, rozbrajasz mnie ;d ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 A tu do Imo Rampage: ziemia rura Dobre to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Gradient & spray - cudne ! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mały telewizorek :) Wzorowałeś się na tym z wikipedii? (Wikipedia: Pixel art) :) Trochę mały kineskop i obudowa jakaś taka zielonkawa :) Ale ogólnie spoko praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Gradient & spray - cudne ! thumbsup.gif Toż to całe 5 minut roboty =o Ja bym tyle nie dał rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wzorowałeś się na tym z wikipedii? (Wikipedia: Pixel art) :) Trochę mały kineskop i obudowa jakaś taka zielonkawa :) Ale ogólnie spoko praca :) oczywiscie, pomyslalem, ze zrobie cos na wzor z tego telewizora z wiki, jak to mówi Kamrat-telewizor ukradziony z prlu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 oczywiscie, pomyslalem, ze zrobie cos na wzor z tego telewizora z wiki, jak to mówi Kamrat-telewizor ukradziony z prlu xD Jaki tam ukradziony, zwykły Rubin co ważył 40kg, nie mieliście takiego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja nie żyłem w tych czasach jeszcze :] to więc niewiem spytam się babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hmm... "odświeżę" temat... xD - broń w photoshopie (Walter! xDD)... EDIT: Wiem, że końcówka wygląda trochę jakby od noża... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wygląda jak nożyk albo bumerang :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Przypomina mi miecz Squalla z Final Fantasy VIII ^v^ http://cache.kotaku.com/assets/resources/2...01/gunblade.jpg A tu kilka lowpixów: i CZŁOWIEK-KROWA Z OCZODOŁEM W NOSIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Taka sobie planetka: Obrazek rysowałem Paint`em i samym ołówkiem; nie wiem ile zużyłem kolorów :P. PS: Zgadnijcie, jaka jest jej nazwa! @down: Nie =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 PS: Zgadnijcie, jaka jest jej nazwa! Mars?... a nie nie... Wiem - jowisz! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mars?... a nie nie... Wiem - jowisz! :> Ale wy jesteście ciołki :P Każdy głupek wie, że to Saturn :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 No co wy, każdy skończony idiota wie, że Saturn wygląda tak: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Litości. TT_TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 @FlaczeQ, nie chciałbym nic mówić, ale ta zginająca się noga u krowy może się też z czymś innym skojarzyć :P . Daj gdzieś indziej tą ciapkę :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mudzyn :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mudzyn rolleyes.gif Mój boże... :cold2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mudzyn :rolleyes: No nieźle się wysiliłeś. Podziwiam. To jest wspaniałe, piękne, cudne, boskie. :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mudzyn :rolleyes: I powiesz jeszcze, że to Ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi