propaganja Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 chciałem tylko przypomnieć że to zaledwie jeden kadr z kilkudziesiecioklatkowego ujęcia, i jako taki będzie go widać w czasie filmu przez 0.1 sekundy. I jak dla mnie jest gitara przecież nie będe nad jedną klatką siedzieć 8 godzin bo bym sie posrał zanim bym skończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Jola: na podstawie zdjęcia, gdyby kogoś interesowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ojezu edit: nie podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Rysunek czy dziewczyna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Oczy ma śliczne, ale proporcje jak słoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Rysunek czy dziewczyna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 rysunek, jakiś taki kwadratowy, no i ta szyja, wygląda jak salceson :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ma zbyt kanciastą i wydłużoną brodę i trochę linia szczęki powinna zakręcać lekko do góry. Ale oczy ma śliczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Jestem Jola. Jestem transwestytą. psst, ale oczy ładne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Męski, kwadratowy podbródek, kiepskie włosy, kiepskie tło. Ale wiesz nie jest tak najgorzej widywałem pełno gorszych prac. Pozdrów Jolę. EDIT Jakkolwiek mogłoby się wydawać to mój post nie ma żadnego odniesienia do postu wyżej. Jest to odpowiedź na post Booma. Dziękuję dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Nowy styl cieniowania , dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Nowy styl cieniowania , dobry? Super. Ja mam tablet ale aż takiego talentu nie mam xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ubranie fajne, ale dłoń za mała i twarz ci nie wyszła, zresztą troche za krótka ta bluza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Coś z proporcjami się stało u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Em , fakt dłoń za mała ale co do twarzy to nie sądziłem , że ją zwaliłem. Ubrania są "duże" / "ziomalskie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 duże ziomalskie a kurteczka biodróweczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 To jest genialne, teraz dopiero zauważyłem jaki masz talent. Zostań przy tym stylu / doskonal go. Wszystko fajnie, tylko ręka mi się nie podoba, ale nawet na nią uwagi z początku nie zwróciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Wygląda jak gostek z gta 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Bo pewnie rysował patrząc na arta z gta IV :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 A ta cała jola to musi 2mb ważyć? Nie mogła 30kb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 może jest gruba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 może jest gruba.To nie było śmieszne, tylko żałosne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 owszem śmieszne. aż zrobiłem 'beg' ze śmiechu (ale takie lekkie, cichutkie...) kurteczka spoko cieniowana, Jola ładna, ta na zdjęciu... oczy ślićne, broda zniekształcona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Wygląda jak gostek z gta 4... Ha ! Ojciec mi kupił Playstation 3 , właśnie z gta 4 w zestawie ^^ Szczerze mówiąc to na nic nie patrzyłem , lecz utkwił mi ten człek w pamięci : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 taa? To za to on by chciał 'tatusiu'... ^^ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Proszę przestań CTRL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 co? Jak mój ojciec by mi kupił PS3 z GTA4 zacząłbym mówić do niego tatusiu ^^ ale, masz racje, to nie dyskusje, galeria grafik. może innym sie laguje net i nie mogą fotek wsadzić przez nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ja to bym takiego ojca wypierdzielił z domu razem z tym Ps3... za to że mi kupił KONSOLĘ!!! :o tak podpowiada mi moja ortodoksyjnie PC'towa intuicja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Co ty gadasz? Najlepsze gry były na PSX i nic ich nigdy nie przebije! :P I nie mówię tu tylko o Crashu czy Spyro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Taki se ludzik zrobiony w gimpie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi