Platyna Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Mnie się bardzo podoba : P Trochę jak te z Ratcheta 3. Tylko mały strasznie. Słabo go widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Gra bedzie w dosc obskurnej rozdzielczosci, z tad taki maly sprite (to jest jego rzeczywisty rozmiar). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Masi, jest ok. Ale czy nie lepiej z outlinem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie, z outlinem będzie niefajne ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Hehe fajowy,ekstra animacja ale ja bym go pokazał zeskalowanego żeby w ogóle coś zobaczyć musiałem dać maks. powiększenie w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Fajna graficzka, chętnie bym zobaczył jak się gra jako całość prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Rękawice do MMA (Tablet) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Lewa sprawia wrażenie za mało puszystej, druga także płaska :P . Poza tym minimalne detale zachowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Kształt ok, ale cienie jednak cosik zpsułeś. (szczególnie przy prawej rękawiczce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Mi się cienie podobają. Przyczepił bym się raczej do tych białych pasków. Jakoś tak zbyt się wyróżniają. EDIT: Kolejny portrecik. Na razie sam zarys, przed rozpoczęciem cieniowania. Niestety musiałem użyć automatycznej korekty, bo ledwie było widać. Bo to delikatnie ołóweczkiem było tylko. No więc wygląda jak wygląda. A to Pan z rysunku: https://gmclan.org/uploader/348/Obraz_050.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 niezle platyna, zaczeles nieźle, ciekawe czy dasz rade sprostać wyzwaniu zrobienia tego portretu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Bardzo ładnie :) Proporcje zachowane, może lekko szerszy nos :P Ale i tak jest dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Na szkicu ma szczuplejszą twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Na szkicu postać nie wygląda już na stereotypowego pedałka. W ogóle jakoś inteligentnie wygląda. To przez oczy. Lub przez ich brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 platek: jeszcze trochę i wyjdzie świetny Mao! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jakoś tak wygląda... dziwnie. Jakby był rzeźbiony z drewna (taki kanciasty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Na szkicu postać nie wygląda już na stereotypowego pedałka. (...) Powiem mu to. xD Jakoś tak wygląda... dziwnie. Jakby był rzeźbiony z drewna (taki kanciasty). No, a jak ma wyglądać? Zaznaczyłem sobie dokładnie wszystkie ważne rysy po prostu. Jak pocieniuje to tak nie będzie. Na tę chwilę mogę powiedzieć, że w cieniowaniu spaprałem nos : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Taki chomiczkowaty wygląd połączony z parafialnym zboczeńcem. Naprawdę wczesna wersja detektywa z drugiego odcinka Paranoia Street. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Daj mu kolana xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 No to skończyłem. Jakoś tak nie ładnie wygląda zeskanowane. W oryginale lepiej : ( Ale i tak nie jestem zadowolony. Tylko koszula mi się podoba : P Ze zdjęcia: https://gmclan.org/uploader/348/Obraz_050.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 nom, nogi chyba są ciut zbyt chude Platyna, genialne, chyba wyślę Ci moje zdjęcie kiedyś i mnie narysujesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Teraz jak na to patrze to coś mi skaner chyba to wydłużył w pionie O.o Nie żebym próbował wytłumaczyć niezachowane proporcji. Serio takie mam wrażenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Świetne, piękne , po prostu zaiste : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Wygląda jakby był naćpany, no i ten zez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 No platyna, odlot :D rysuneczek wspaniały, masz talent ;] wykorzystuj go ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 No i najnowsza wersja mutanta , co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 chciałem zrobić filmik speedpainting, ale nie wyszło, więc sama pracka: http://www.digart.pl/praca/4866676/pani.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 chciałem zrobić filmik speedpainting, ale nie wyszło, więc sama pracka: http://www.digart.pl/praca/4866676/pani.html Źle ustawione obojczyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 k*** masz racje, lipa bo już z tego animacje zrobiłem i sie nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dwie godzinki zabawy. Ryj wyszedl troche krzywy, ale juz mi sie nie chcialo poprawiac. Nad tlem tez siedzialem moze 5 minut, wiec jest jakie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi