Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Wynik współpracy mojej I flaka, wyszło tak genialnie, że już zamówiłem skórę i urosła mi broda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 ten w okularach grający na perkusji wymiata, ogólnie cały rysunek mistrzowski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Wynik współpracy mojej I flaka, wyszło tak genialnie, że już zamówiłem skórę i urosła mi broda. To fakt. Nawet powiem, że zrobiliśmy po równo - 3 graficzki ja, 3 graficzki pan Ja. To, że mój głośnik był użyty 2 razy się nie liczy. A poza tym to: cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Gif Stasia lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Wynik współpracy mojej I flaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Chodzi mi o TWOJ gif, a nie ten co robiles z flakiem. Duzy jest zbyt glupi, i glosniki brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jak dla mnie nie jest lepszy, ale ta pixeloza już się zsucharzyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Efekty GIMPa są za to wciąż oryginalne i modne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Po 1: nie widzę tu takich co sekundę Po 2: nawet jakby to co? mówię o pixelozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 1. Bo zwykle ludzie korzystający z tych efektów nie mają za grosz talentu i wyobraźni. 2. http://pbskids.org/arthur/games/factsopini...tsopinions.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 dokładnie, pixelki rox a gimp to po prostu kliknij 5 razy i koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Nie chcę nic mówić, ale hipokryci z was. Przecież nikt nie mówił, że gimp jest super, tylko Japan wyskoczył jak buc z konopii. A przecież kanar powiedział tylko, że ta pikselowa mu się znudziła. A tak w ogóle to już widzę, jak się strasznie męczycie nad pracą 10x10 pikseli. Mnie też się to przejadło. I jeszcze miliard imitatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pixelki to samo, i jeszcze te dwuklatkowe animacje. Może zamiast filtrów w gimpie i 10x10 pixelowych ludków spróbowali czegoś bardziej wymagającego i dającego lepszy efekt, bo nie powiedziałem ani razu, że jakieśtam gimpowe filtry są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Może zamiast filtrów w gimpie i 10x10 pixelowych ludków spróbowali czegoś bardziej wymagającego i dającego lepszy efekt Stare bo stare, ale do tego tematu chyba jeszcze nie trafiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 zaj**** co tu więcej mówić a tak w ogóle to co to jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Japanstach Mcgee's GMCLAN. Czyli uosobienie teamu Gear Studio. ED Bezduszny kolektyw Gear-Studio (Tymon, Ranmus, Gnysek, Borek) wraz ze zdominowanym sługą (Woock) obserwują znudzeni inwazję swojej najnowszej kreacji na miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ta 'S' imo wogóle nie pasuje do reszty podobnie jak to fioletowe coś. A reszta jak najbardziej w porządku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Wizja Woocka jako wstydliwego Kirbiego trafiła w moje serce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pixelki sa fajne . Ale chyba tylko dlatego ze sprity 10x10 to jedyne ktore mi wychodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 To nie pixelki ale coś jest :P Przerobiłem trochę, bo mi się nudziło, pracę Grygorza: E: W tle oka, oczy Jasona Stathama :P Najlepsze nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A pokazałbyś oryginał? Bo tak za bardzo pracy nie kojarzę, a nie wiem co jest przerobione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Oryginał: E: Do tego mojego dodałem AA, przerabiałem w GIMPie. Nie jest najlepsze, bo ogólnie słabym grafikiem jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Już oryginał słaby, a przeróbka jeszcze gorsza. Wydaje się, że losowo machałeś myszą z włączonym rozmazywaniem~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nie machałem losowo myszką -,- Gdyby tak było, to na tym obrazku nic by nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A czy teraz coś jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Taka mała praca pod tytułem sen :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Całkiem fajnie ci to wyszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 How many more subliminal messages will I see in my life? Albo jestem strasznie zmeczony, albo tam sa penisy w wgnieceniach tego fotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Moja nowa gra :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Fail izo + gradient + biale kontury. Oj niedobrze, niedobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi