Konrad-GM Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Nie pracowałem nad cieniem więcej niż kilka sekund, więcej czasu zabrał mi sam kontur :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Czy mnie się wydaje, czy to coś ma ptaszka między nogami? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ptaszka ma, ale to dosłownie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 http://www.gmclan.org/up5655_3_animka.html To moja pierwsza animacja w Blenderze, może Wam się spodoba. Wg. mnie, to nieźle, jak na początkującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No, mi się spodobała. Chociaż straszy ta ilość polygonów, to jednak ma coś w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 w końcu dobrze pokolorowany tilesecik do LAMDFS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ładne, kojarzy mi się z mario nie licząc kolorystyki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Kolorystyka do jakiejś planszy w nocy, albo jakiejś takiej mrocznej, może cmentarz? A co do animacji, to nie mam kodeku i mi nie odtwarza xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Takie sobie z nudów P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Taki mały Szkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ogon trochę dziwny ale tak to ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ten ogon wygląda jak ognista sraczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Co prawda jeszcze nad fotka pracuje ale macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No, mi się spodobała. Chociaż straszy ta ilość polygonów, to jednak ma coś w sobie. Tyle, że to max kilkadziesiąt minut roboty... Taki mały Szkic Choć szkic niemistrzowski, to bez tego cieniowania lepszy xD . w końcu dobrze pokolorowany tilesecik do LAMDFS Nie bądź taki pewien :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Koń troche za długi, dziwna twarz, dziwna grzywa i dziwny ogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 w końcu dobrze pokolorowany tilesecik do LAMDFS :) Te fale mi się nie podobają. Może zagęść je, trochę innego koloru falami na przemian z tymi co już masz. Bo tak pusto jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Siarap, jest bardzo w stylu tej gry. Spróbuj mi tylko zmienić... Jedyna gra zaraz po Almorze na którą cierpliwie czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nie wiem jak się to wpasuje w grę ale tak same z siebie to słabo to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 sry, nie będę zmieniał dla jednej osoby, na dodatek synaasa któremu nic nie pasuje a sam nic nie pokazał :) hudy: tak oto to wygląda: http://www.imagic.pl/files/view/13637/LAMD...ery%20-1lvl.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Od razu inaczej na to patrzę, w całości to lepiej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A fu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Przecież jest git majonez w starym stylu platformówek typu Ben i Hank (chyba dobrze napisałem) albo Zenek Zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Mi się bardzo podoba, o ile zmieniłeś te kontury drzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 A fu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Elo. Może ja dam pare obrazków które zrobiłem z nudów :D Robiłem je jakoś w wakacje a program w którym je robiłem to Photoshop :P 1. 2. 3. Mam tego troche niektóre rysowałem na tablecie. Oceniajcie i komentujcie. PzDr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 A mi się podoba tylko pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 3 grafika jest beeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 nooo :P moze nie beee ale taka niedokładna :D bo była robiona na tablecie. Dzięki za komentarze :D może wrzuce jeszcze jakieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Wracając do tatoo tak by wyglądał: Ale musiałbym z tym jechać do Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi