Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No coś takiego Tymon, ale to jeszcze nie to. Zobacz sobie na Chicken Invaders 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak dla mnie w Chicken Invaders 2 jest brzydka grafika. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Fajna właśnie :] Mów co chcesz, mi się podoba. Wole takie kreskówkowe grafiki niż takie "realistyczne" w gm'owych top down szoterach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Twoje grafiki na prawdę mi się podobają Japan. Próbowałeś kiedyś zrobić coś większego? Nie, bo jak na razie nie było takiej potrzeby/projektu, który by tego wymagał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 @UP: A jakby ci ktoś zlecił projekt to byłbyś w stanie go zrobić? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tylko jeśli to będzie projekt z krwi i kości a nie kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Aha :D Żeby nie było- pisząc poprzedni post nie miałem na myśli mojej gry, to było ogólne pytanie :P Moje gry nigdy nie były z "krwi i kości" :P Nie wiadomo czy kiedyś je skończe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Layout dla kolegi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Zrzut ekranu stronki którą robiłem, wiem wiem kiepski jestem, no ale od czegoś trza zacząć :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 UP: Szczerze? Nie fajne :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 jeżeli to nie jest oprogramowane a tylko sama grafika to... nie fajne :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 jeżeli to nie jest oprogramowane a tylko sama grafika to... nie fajne :< Przecież napisałem że jest to stronka a nie layout -_- jakby co narazi jest na mojej stroni domowej głupie reklamy psują nieco efekt http://xarfron.007sites.com/ a opcja szukaj nie działa na tym serwerze :( teraz pracuje nad swoją stronką domową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 no to mi się podoba :) bo ja z tymi HTML'ami to nic nie umiem : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Pobierz program do tworzenia stron w html. Nikt nie tworzy dzisiaj stron w notatniku ale przez program np. NVU :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Pobierz program do tworzenia stron w html. Nikt nie tworzy dzisiaj stron w notatniku ale przez program np. NVU :) Przykro mi muszę cie rozczarować strona była pisana (jednak podkreślam tu pisana nie generowana) w Web Edit a to że akurat tobie się nie podoba, no cóż już mówiłem że jestem kiepski :) poza tym edytor tu mi się nie przyda, bo strona wygląda dokładnie tak jak ją zaplanowałem (poza kilkoma nie działającymi rzeczami, spowodowane między innymi darmowym serwerem itp.) , jak już to w grafice komputerowej powinienem się podszkolić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Właśnie chodziło mi o kolorystykę strony że mi sie nie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Właśnie chodziło mi o kolorystykę strony że mi sie nie podoba:) to co ma edytor html do moich (dość słabych) umiejętności grafice użytkowej, komputerowej -_- ? Ps. strona nie miała być piękna a użyteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nikt nie tworzy dzisiaj stron w notatniku ale przez program np. NVU :)No to Cię rozczaruję, bo dużo osób pisze strony właśnie w notatniku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Od 0? Bez użycia żadnego programu? No nie wydaje mi sie. Ja pisałem na informatykę kopiując skrypty z kursów :) no to mi się podoba smile.gif bo ja z tymi HTML'ami to nic nie umiem : P A z edytorem to było do Farkraja ponieważ napisał że nie umie zrobić strony w html. Ja sam nie mam zdolności do grafik 2D a w 3D zbytnio mi nie wychodzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Tak, od 0. Przecież w technikum na specjalizacji "aplikacje internetowe" nie uczą jak pisać strony w programach, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ja tam zawsze jade na Notepad++, nie potrzeba żadnych progsów do tworzenia stron, wystarczy właśnie on a nawet surowy notepad, o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ale jednak Notepad++ ma w sobie to kolorowanie składni, bez którego w moim kodzie PHP widziałbym tylko bajzel :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja podobnie :P W Notepadzie pisze sie 100x lepiej niż w notatniku albo pajączkach itp. ktore zżerają duzo pamieci a nie ma tam nic ciekawego ( chodzi np. o pajaczka ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Dwa głupie drzewka (a właściwie jedno + to samo z filtrem nocnym [cmentarnym? :)]), pierwsza próba :). 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Korona drzewa wygląda jakby była za gałęziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Można przyjąć, że to taki maskujący brak umiejętności tworzenia głębi - wręcz kreskówkowy - zabieg artystyczny uwypuklający płaskość całego rysunku. No co :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 I to mi się podoba. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 trochę mi fryzjer nie wyszedł i muszę popracować nad krwią, ale zombiaczek to najlepsza postać platformowa jaką zrobiłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nawet niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 drzewo: pien moze byc, calosc wyglada jakby ogladana od dolu, ale zaprawde powiadam ci jesli nadal bedziesz tak rysowal galezie to uschnie ci reka... zombie: sredni nie moglem sie powstrzymac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi