Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dajesz.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ha! http://fc03.deviantart.com/fs46/f/2009/182...1_by_gnysek.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Najfajniejsze jest okienko nad sb :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 osobiście uważam że shoutbox najlepszy XD Ps: Ale okienko nad nim lepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Gnysio ten co jest teraz jest lepszy :) Odnośniki w nav za duże , czerwony i czarny to według mnie zły dobór gdy jest w tle niebieski i biały ... Dałbym ci 2+/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Mi tam podobają się najbardziej te nowe działy. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Markuz, tak, a twoje dizajny są zawsze na 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ;] ... bez komentarza ... Icon email: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 hoho świetne :thumbsup: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Laska jest najlepsze na tej stronie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jedna z prac na zaliczenie (miniaturka): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 wszystko fajne oprócz drzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Drzewo i nóż nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Drzew, nóż i księżyc należy wywalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Trzeba sie pozbyc drzewa, noza, ksiezyca i dzwona w kosciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 I tych krzyżyków.... A, i babke też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Od razu najlepiej się pozbyć wszystkiego xD Fajne tylko nóż się za bardzo błyszczy i to drzewo za jasne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Nie słuchaj ich. Jeden coś skrytykuje a reszta idzie z nim bo myśli że to śmieszne. Ten nóż i napisy są trochę za jasne jak na noc. Ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Postac do mojego nowego projektu :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 średnie, mało widać( NIE IDŹCIE ZA MNĄ I NIE MYŚLCIE ŻE TO ŚMIESZNE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie średnie i dużo widać (nie chciałem iść za schematem i myśleć, że to śmieszne) a tak serio to na prawdę mało widać ;) ludzie nie mają żółtej skóry (nie idzcie za tym txtem i nie myślcie, że to śmieszne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 nie-to-nie-jest-chamskie-zerżnięcie-z-silent-hill-2-dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 dobra co to za post? nie przesadzasz za bardzo? Ostatnio większość Twoich postów to zwykły spam. Dostaję na Ciebie same raporty. Nie ważne czy to vallhala czy nie, ogarnij się trochę i napisz czasem więcej niż jedno słowo. Tylko z sensem proszę. Od jutra wiszę poprawę... Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Background na dworze sliczny : 3 Czyli o mgle mi chodzi ofc, to ona jest sliczna. PS Marku to nei valhalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Co myślicie? Zrobiłem screena ponieważ jak próbowałem renderować to był tak mały że mało co było widać a ze skalować się jakimś cudem nie chciał ;/ O udało mi sie ze skalować oto render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 bardzo najs! Ładne, podoba mi się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 tyle wysiłku w niego włożyłem i prawie 140 cennych minut że chyba musi sie podobać :) 979 wierzchołków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Wiesz ogólnie kontur jest ale jeszcze jak dużo nad nim popracujesz (szczegóły) to mógłby być na prawdę dobry. blender? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Tak, blender. Za mało wierzchołków dałem na celowniku z przodu bo chciałem oszczędnie a wyszło nieoszczędnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 To model do Retaliation Hunter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi