Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nocny patrol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No ładne ładne, teraz to przepisz na HTML :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 fajne tylko co robi tomb rider na HMT? Edit: Aha XD teraz skapowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Skoro propa rozpoczął na to modę, to i ja coś zrobiłem w trochę minutek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Piekne cycuszki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Teraz powiedz że nie ma brwi i ma za krótkie ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie ma brwi i ma za krótkie ręce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wymyśl coś swojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jej ręka zasłania ładną część ciała a noga jeszcze ładniejszą (może nie ładniejszą ale na pewno bardziej przydatną)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ma krzywe nogi i za krótkie ręce i twarz jak by ktoś po niej przejechał. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jej poker facee przypomina tego kolesia z reklamy Redbulla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ma krzywe nogi i za krótkie ręce i twarz jak by ktoś po niej przejechał. :thumbsup: Nie ma krzywych nóg. :mellow: Jej ręka zasłania ładną część ciała a noga jeszcze ładniejszą (może nie ładniejszą ale na pewno bardziej przydatną)! Tak ma być, artystyczny analfabeto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wygląda jakby była fane DSa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nocny patrol: Autysytzcny artymz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 11% populacji wie o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 "Get out of here, Stalker!" Bywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 o co chodzi? co sie stao? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Stuningowałem prace Barteza troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja między nimi nie widzę różnic o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Ja między nimi nie widzę różnic o.O Ten drugi jest troszeczkę bardziej pocieniowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Tyle, co nic <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Testowałem swój level editor, i sobie taki przykładowy model do zzk adventures zrobiłem ogólnie koncepcja jednego z 9 wejść do level, ten jak sam wygląd wskazuje zaprowadził by na pustynie https://gmclan.org/uploader/5073/piramid.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/piramid2.jpg Nie będę pisać nowego postu :P edit : Podkreślam że to nie jest żaden rendering ani eksportowany model z jakiegokolwiek modelera, jest to wyłącznie kod gml bez żadnych dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Stuningowałem prace Barteza troche. Szpaq99 dzięki. Nie moogłem sobie z tym poradzić:) :thumbsup: A tu jest moja grafika. Nie oceniajcie jakości obrazu bo za krótko go renderowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kiepska jakość obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dobra teraz ja coś zrobiłem :P Mogę dodać coś bardziej pikantnego oczywiście jak będziecie chcieli i admin się zgodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 To ja też się pochwale: Nieskończona jest kanapa i poduszki. To scena którą robiłem dawno temu dla poćwiczenia, w sumie to była pierwsza rzeczy, którą zrobiłem w 3d. Robione w blenderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Widzieliście już wszystko co było do zobaczenia w galerii grafik, możecie się rozejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mogę dodać coś bardziej pikantnego Dajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi