Nobody Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Po prostu: brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Quick/speed drawing jest dobry jak się już coś umie, 3 minuty to mało. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Pierwszy i trzeci nie są najgorsze, ale drugi rysunek to kompletna poracha. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evine Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 'Dziauko' - By Evine | Autodesk - 3D Studio Max 9 | ~30min. roboty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 prawde mowiac to "dziauko" jest jakies takie, raz - pokraczne, a dwa - takie plastikowe... i nie wyglada na 30 min... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Copo, napisz, czy myślisz, że modelował je dłużej, czy krócej, bo domyślac się muszę :P . Też mi się plastikowe wydaje, a ten napis to porażka. Poza tym - jest ok, ale nie wiem, co to :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wygląda jak kiczowaty stoliczek zanurzony na chwilkę w oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Z nudów taką twarz narysowałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Postać albo jest gigantyczną truskawką albo czaszka kończy się na kości brwiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 " Postać albo jest gigantyczną truskawką albo czaszka kończy się na kości brwiowej." uuu,naprawdę?Osobiście wybrał bym opcje nr.2,Panie Japanstache. Nigdy wcześniej nie rysowałem ludzkiej twarzy na podobieństwo,nawet nie korzystałem z poradników o proporcji dokładnej. Nic,pozdrawiam. "manualnych panie Gibon (zawsze chciałem to powiedzieć)",tekst rodem ze starych kreskówek,niestety już nie śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Moja wypowiedź nie ma na celu umniejszenia pańskich zdolności manualnych panie Gibon (zawsze chciałem to powiedzieć), ale fakt to fakt. Z "Poradników o proporcji dokładnej" nie trzeba korzystać, przecież widać, że coś nad ślepiami u ludzi jednak jest. Coś,pozdrawiam. Ed: A zdania, że postać byłaby świetną truskawką, nie zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Layl robiony dla treningu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Layl? wtf? Co do layouta, to moim zdaniem ta czcionka w menu kompletnie nie pasuje do strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Czcionka nie dość, że badziewna, to jeszcze bez polskich znaków. :( Ogólnie jakbyś poprawił kilka elementów (np. czcionka) byłoby OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ladnie by tu wygladal pogrubiony Arial o kolorze leciutko brazowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 przejrzałem swoje śmieci i znalazłem taki oto toporek :P. Nieoteksturowany i trochę źle pocieniowany ale może komuś się przyda :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Grafiki 2D mozna texturowac :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Może źle to nazwałem :P. Chodzi mi o to że zazwyczaj używam tekstur lub odpowiedniego efektu bądź filtra żeby poszczególne części obrazka nie były tylko jednokolorowe. Przykładowo mógłbym użyć tekstury drewna, nałożyć ją na trzonek żeby wyglądał bardziej realistycznie, dodać do tego lekki szum, trochę rozmazać i z pewnością poprawiłoby to jego wygląd ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Taki rysunek mojej postaci (mnie) w stylu neko XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Całkiem, całkiem... :] Prawa (jego) ręka trochę dziwna... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Całkiem, całkiem... :] Prawa (jego) ręka trochę dziwna... :P Pozwiedzał bym bardziej że to lewa ręka, mi trochę nie wyszła a nie prawa, :P ale z rękami zawsze jest kłopot, zwłaszcza z dłońmi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Czy coś go ugryzło w pachy, czy jest takim ziom ziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Czy coś go ugryzło w pachy, czy jest takim ziom ziom? Nie nic go nie ugryzło, ani nie jest asz taki ziom ziom XD , ręce ma tak ułożone by nie zasłaniały nic ot tzw. Concept art popatrzeć na inne tego typu, mają podobne ułożenie rąk, bądź całkiem wyprostowane na boki ,mi takie ułożenie rąk na kartce A4 nie starczyło by miejsca. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Taki sucharek jest hehe :) przypakuj go troche :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Taki sucharek jest hehe :) przypakuj go troche :P W tym rzecz że nie ma wyglądać jak jakiś, he-man czy Conan :P, bardziej ma przypominać moją posturę, a ja pakerem nie jestem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ładny Podpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ładny Podpis. O.o hmm? Dzięki (chyba). A by oftopa nie było to macie pieska :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Przypomina nieco figurkę Lego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 ogon to on ma naprawde fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Przypomina nieco figurkę Lego. Nie da się zaprzeczyć, że przypomina figurkę.:) ogon to on ma naprawde fajny :P Tak jak i uszy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi