Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 łe, ranmus, te fotki to juz przesada. wyobraz sobie, ze jak umrzesz, to ktos bedzie cie kroil i dla zabawy robil zdjecia, lol. a fe, glupie to to skrajnie.Wiesz, wtedy już mi nie będzie to robiło żadnej różnicy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ej ale Ranmus już za życia wygląda jak zmumifikowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ok, kroimy Ranmusa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 On chyba zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ranma, podpiszesz nam taki papierek, że możemy cię pokroić po śmierci? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 jak nie, to Ci pomożemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Sorry Winnetou, chyba się skuszę na kremację. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ja bym chciał, żeby mnie z 10 piętra po śmierci zrzucili, bo zawsze miałem marzenie zobaczyć jak to jest, tylko szkoda mi marnować życia, a kotem nie jestem żeby mieć ich 9 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Chociaż oddaj nam swoje organy Ranmus, potem się kremuj :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 A ja chcę, żeby mi wystawili takie mauzoleum z pomnikiem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ja bym chciał, żeby mnie z 10 piętra po śmierci zrzucili, bo zawsze miałem marzenie zobaczyć jak to jest, tylko szkoda mi marnować życia, a kotem nie jestem żeby mieć ich 9 :P Po śmierci? I jak się wtedy przekonasz jak to jest? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 nie wiem jak to ocenicie ale to jest logo do mojej gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 nie wiem jak to ocenicie ale to jest logo do mojej gry... Nie jest złe, ale jest tylko jedno ale. Ale to już było... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 eleganckie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ale to już było... ;/ yyy? jak to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Moje niezawodne rady przydaly sie przy tworzeniu loga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 noo bez twojej pomocy (rad) logo było by do d*** :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 yyy? jak to było?Chyba, chodzi o to, że Mario Kart już było ;D A logo spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Mario Kart było ale Mario Kart Online nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 hmm co sadzicie o mojej tapetce (1280 x 1024) adres: http://www.marekhp.boo.pl/tapety/fu.jpg :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Zajefajowa. Od dziś standartowa tapeta z Win XP poszła w niebyt, a twoja zajeła jej miejsce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Blackmaul xD powaznie mowisz? xD LoL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Fajna tapeta :) Blackmaul xD powaznie mowisz? xD LoL?Nigdy za cholere nie można zgadnąć, czy black żartuje czy nie, więc nawet nie ma co próbować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ta broń totalnie nie pasuje do stylu w jakim został narysowany ludzik :P . Ludzik to ładne figury geometryczne zlepione w kupę, a ta broń to cienki rysunek odręczny. Mi się nie podoba :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 lol. fajna tapeta, co się czepiacie. a co powiecie o moim avatarze? oczywiście własnoręcznie robiony -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Pozwoliłem sobie na jego drobną przeróbkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Co myślicie o tym?? http://img92.imageshack.us/img92/7461/cz322owieczekni2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Eee? To jakieś pół minuty roboty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Kasmilus Ty zartujesz nie ? XDDDDD bueh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ekhm, jakby to powiedzieć :) . Wolisz kłamstwo, złagodzoną prawdę, czy całą prawdę :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi