I am Lord Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Sprzedaj na allegro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Słodziak. Ile czasu haftowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Sprzedaj na allegro :D Nie warte poświęconego czasu i materiału. Słodziak. Ile czasu haftowane? 3-4 miesiące z przerwami, ciężko powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nawet nie pytajcie dlaczego kucyk :P Nadal w fazie WIP, muszę poprawić parę rzeczy, zrobić jakiś prosty rig a później to poza według konceptu i finalny render. Soft to Blender, Vray i Photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zhejciłbym, ale, ten, wykonanie dokładnie jak prawdziwych figurek, a to juz cos. Na w kazdym razie na tyle na ile mialem okazje widziec ich z 10 milionow w okresie przedswiatecznym. Wiec mimo tematu dosyć 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wygląda to dla mnie bardzo profesjonalnie, nie mam do czego się przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temporal333 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 I am vader i I am Lord dzięki za tak pozytywne komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dostanę warna???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Kupiłem sobie tablet na Global Game Jam i uczę się rysować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @Nikas Ty świntuszku :oops: @YXE Całkiem zgrabnie jak na początki:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nikas, superładne, inspirowałeś się czymś jeśli chodzi o kolorystykę/kwadraciki? Bo to tak fajnie gra ze sobą YXE, fajne uszy świni :D Kot jest dziwnym pędzlem zrobiony, takim rozmytym, nie podoba mie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 jaki słodziak :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nikas, superładne, inspirowałeś się czymś jeśli chodzi o kolorystykę/kwadraciki? Bo to tak fajnie gra ze sobą YXE, fajne uszy świni :D Kot jest dziwnym pędzlem zrobiony, takim rozmytym, nie podoba mie się Nie, nagle przyszło mi to do głowy. Kolory takie widziałem już w różnych pracach o zabarwieniu erotycznym, bo po prostu pasują idealnie. Na początku miał być tylko jeden kwadracik, ale wyszły dwa. Jak to w procesie rysowania czegoś. (18+) https://www.instagram.com/nakid_magazine/ polecam, estetyczne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Dawno nie graficzyłem Animacje zrobione tym nowym feature image edittora w GMS2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Vittu saatana perkele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 zgadza się, to jest Buka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nie no, tak na poważnie, to ma swój fajny klimacik. Lubiłem Muminki jak byłem mały. Co do Buki, to nie bałem się jej za bardzo, a raczej było mi jej szkoda. Nikt jej nie lubił :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Chyba wykrystalizował mi się styl graficzny na GGJ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ratrelkołak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ładne ale stara się być groźny a mu nie wychodzi bo jest słodki o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Miłego Piesełowego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Wiek: 27 lat Nie chcę wyjść na czepialskiego ale to po prostu mi leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 prawda, te postrzępione kontury wyglądają niechlujnie szkoda że się ich uczepiłeś, bo np świnka śliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 taki tam bazgrołek zajoł mi 5h :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dajesz złe imie furfagom na całej planecie. Znaczy, ten, no. Masz bardzo ładne pixel arty i przykładasz się to vectorowych, ale do klasycznego rysowania nie masz ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 no cóż praktyka czyni mistrza a przynajmniej tak powiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ukradłem paletę Wojzaxowi :P Mockup Animacja wody Tileset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ładna woda :) Ale ziemia trochę zbyt taka, nie wiem, za dużo tych kresek dwukolorowych, taki efekt płaskorzeźby jakby. A może jest ok, nie wiem już sam xD A tutaj kolejna postać do Pikselowej Armii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Nie miałem właśnie pomysłu na trawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi