I am Lord Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 To teraz czekamy na hejterów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Z wozem to się niezbyt zgodzę, ale posąg i drzewa jak żywcem z MLP. :I zwykły zbieg okolicznosić ;) drzewa wzorowałem się na link a koń jak to koń niema cm ani nic wspólnego z mlp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Tym bardziej sądząc po sygnaturce że kompletnie nie masz nic wspólnego z My Little Pony xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Tym bardziej sądząc po sygnaturce że kompletnie nie masz nic wspólnego z My Little Pony xd fajnie co ma piernik do wiatraka nigdzie nie napisałem że bajki nie znam /)_- a jedynie to że znikome podobieństwo jest zupełnie przypadkowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Anatomia twoje konia == Anatomia kucyka z mlp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Anatomia twoje konia == Anatomia kucyka z mlp :P eenope 2D=/=3D plus jak już wcześniej wspomniałem podobieństwo jest zupełnie przypadkowe i tej wersji będe się trzymał... pozatym czy to aż takie ważne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dla mnie tak, bo wiadomo już mniejwięcej o czym będzie twoja gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dla mnie tak, bo wiadomo już mniejwięcej o czym będzie twoja gra :D Nie będzie o tym bo to ma być gra komercyjna :P dlatego jest tak dla mnie ważne by móc robić mody do mojej gry :P czego na razie nie moge w studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 ja pizgam, glupie ponyfagi wszedzie doszukuja sie swojej pedalskiej propagandy jak juz o propagandach mowa, propy tatuaz mnie zmiazdzyl, moj faworyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Kojarzy mi się to z podstawką na elementy harmonii z drugiego odcinka bodajże :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jako że ktoś mi wspomniał że za bardzo do skamieniałem twilight podobne to zmieniłem :) w końcu nie chcę popaść w konflikt z prawami autorskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Te oczy strasznie dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Te oczy strasznie dziwne. Hmm... może i masz racje, zobaczę jakby to poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Strasznie razi mnie ten styl..kojarzy mi sie z grami w 3d sprzed kilku ładnych lat,ale mimo to nie podoba mi si.ę...jest zbyt...słodki ;d Kwintesencja głupiej mody na kucyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a mnie się bardzo podoba, przypomina stare gry na psx i ps2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jako że ktoś mi wspomniał że za bardzo do skamieniałem twilight podobne to zmieniłem :) w końcu nie chcę popaść w konflikt z prawami autorskimi jeśli nie chcesz popaść w konflikt to hmm jakby to delikatnie ująć - pozmieniać musiałbyś dużo więcej, to co ALT wrzucal (wózek skamieniały koń i drzewa z zębami) kojarzy się zbyt oczywiście. A co do samego stylu - też mi się nie podoba, nie wiem może dla tego że za czasów mojej odległej i pięknej młodości się oglądało Batmana, Spidermana, Himena, Dajmosa, Dragon Balla (w gorszy dzień może i pokemony :D) a nie jakieś kucyki, ale co ja się tam znam edit. nie sądziłem ze to kiedyś napisze ale wolałem już to spamowanie kobietami-kotami ;') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 o lol, to moja młodość osadzona była w tych samych nie-pedalskich czasach <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 hehe teraz każdy sobie coś znajdzie bo łatwiejszy dostęp i nie trzeba sie zdawac na tv wiec tym bardziej moda dziwi , moja siostra ma 9 lat i też woli batmana od kucyków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzieki ale co do tamtych rzeczy to i twórcy serialu wzorowali się na rzeczach które już istniały takie drzewa to nic nowego taki motyw był choćby w kaczych opowieściach nie dokładnie ale tak samo moje drzewa nie są dokładnie takie same co do kuca koń jak koń nic niesamowitego elemety w moje grze są podobne lecz nie takie same a jeśli chodzi do grafikę to też bym się kłócił z tymi kucykami 90% gier na psx czy n64 jak i pc wczesne przygodówki 3D miały zbliżoną grafikę więc argument zbyt kolorowa bo kucyki jest śmieszny :) Nie wiem jak wasze ale moje czasy to królik bags kaczor donald kacze opowieści moto myszy z marsa maska itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pracuję nad tym od 2 dni, format A4, poszukuję motywacji do dokończenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 krzywe oczy, fajny ale chyba nieco przesadzony materiał bluzki, dłoń słabo. Dużo rysujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Szklanka genialna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 krzywe oczy, fajny ale chyba nieco przesadzony materiał bluzki, dłoń słabo. Dużo rysujesz? Zdjęcie robiłem kamerką internetową trzymając kartke i trochę się "przekrzywiła", rysuję od dawna ale z przerwami, ostatnia trwała kilka lat nie licząc kilku może kilkunastu rysunków heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Postanowiłem pójść za waszymi radami i poprawić dramatyczny i paintowy wygląd tego pinballa, którego robiłem. Mam nadzieję, że wygląda to teraz lepiej, ale jeśli dalej jest coś źle, to ofc poprawię. Na razie mam tylko menu. Stare: Nowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 No lepiej chociaż..wybacz ale skojarzyło mi się z jakimś klubem ze striptizem;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Odbijanie piłeczek w dwóch graczy? Raczej to nie jest klub ze striptizem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Odbijanie piłeczek w dwóch graczy? Raczej to nie jest klub ze striptizem. :Pnikt nie sprecyzował co to za piłeczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 xDD Budzi właściwe skojarzenia, więc jest okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 nikt nie sprecyzował co to za piłeczki... Damn... Mnie już się chyba nie da uratować... :angel_not: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Dzieki ale co do tamtych rzeczy to i twórcy serialu wzorowali się na rzeczach które już istniały takie drzewa to nic nowego taki motyw był choćby w kaczych opowieściach nie dokładnie ale tak samo moje drzewa nie są dokładnie takie same co do kuca koń jak koń nic niesamowitego elemety w moje grze są podobne lecz nie takie same a jeśli chodzi do grafikę to też bym się kłócił z tymi kucykami 90% gier na psx czy n64 jak i pc wczesne przygodówki 3D miały zbliżoną grafikę więc argument zbyt kolorowa bo kucyki jest śmieszny :) Nie wiem jak wasze ale moje czasy to królik bags kaczor donald kacze opowieści moto myszy z marsa maska itp. Moim zdaniem to odbiega od reszty twoich grafik. Za bardzo okrągłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi