Ignis Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Zwyczajnie napisałem, że się z nim nie zgadzam. NO CHYBA TY ) : No jak mogłem tego nie zauważyć... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ostatnio postanowiłam narysować portrety królów dla Koleżanki. Korzystam oczywiście z refferki, chcę by był najbardziej podobny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Fajnie to wygląda, ale za cholerę nie wiem co by tu można ocenić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Fajnie to wygląda, ale za cholerę nie wiem co by tu można ocenić :P No czy Mieszko podobny do siebie i czy kreska dobra... a jak niepodobny to dlaczego? Bo że ma koronę bardziej w prawo to pikuś, ale chodzi o rysy twarzy... mam z tym problem teraz przy Poniatowskim. Jest inny, ale nie wiem dlaczego, porównuję elementy jeden po drugim, są podobne, ale razem... już nawet linijką proporcje mierze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wszystko wypas, tylko nie ma całego ucha. I ogólnie kiepsko umiejscowione jakoś. Światłocienie na najwyższym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Skoro tak ci zależy to :) -oryginał wygląda na lekko bardziej hmmm, ciężko mi znaleźć na to słowo ale wiąże się to z cieniem pod jego lewym okiem -w oryginale wydaje mi się, że te 4 paski na koronie układające się w (uwypuklony) krzyż są z metalu, u ciebie wyglądają inaczej No i to tyle w sumie, trochę może kontur twarzy po prawej inaczej wyszedł ale to pierdoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Oryginał wygląda bardziej dostojnie. Ma większą, bardziej krzaczastą brodę i wąsy i wygląda starzej. I ten twój ma jakby lekko usta otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Wszystko jest krzywe i pomazane, bo malowałem po szkicu zamiast czysty lineart robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 No, masz rację. Pokrzywione. I wiem co jest dziwnego w szkicu Shil. On ma zeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 @Shil Super! @Van ANtY Nawet wyszło Ci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 (...)Wszystko jest krzywe i pomazane, bo malowałem po szkicu zamiast czysty lineart robić. Swietne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 mooji, dobre ale rysuj zachowując proporcje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Praca przypominająca wypociny 9 latka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Nie no, 9 latek zazwyczaj nie ma takiej miekkej reki. Cieniowanie mi sie dosyc podoba, nadaje ksztaltu, ale same ksztalty i figury to tak, jak z podstawowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Przejścia są łagodne i wygląda to ładnie, ale w rzeczywistości bardziej odległe punkty powinny być ciemniejsze, a nie wszędzie tak jest (głowa jest tak samo pocieniowana jak szyja, co psuje głębie). Kontury jak u 8-latka. Całkowicie paradoksalne są też cienie rzucone np. przez rogi diabła, które nijak mają się do padającego z przodu twarzy światła ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Racja. Ale zadziwia mnie ta kontrastująca z tym gładka kreska :) Nic poza kontur nie wystaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 @anty dobre dobre, takie mroczne i tajemnicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 @anty dobre dobre, takie mroczne i tajemnicze No to świetnie, bo taki był zamysł :) @mooji: kontury pominę, ale cieniowanie jakbyś zupełnie nie miał świadomości jak powstają cienie i jak działa światło, wszystko randomowo i bez głębszego sensu. btw. ten od ziemii wygląda jak od wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 btw. ten od wody wygląda jak zwyczajny "człowiek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Dzięki za opinie. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ziemia ma fajne oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Malowane chyba w pędzlem w Gimpie, widać że kolorki paskudnie wystają (np. na wardze Ziemi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Popraw ten cień rogów, to jest aż śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Trochę mi się nudziło :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 szpaq99 z tutem to robiłeś ? Jak tak to poproszę o linka bo efekt rzeczywiście ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Nie, sam to zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Fajne to :D dorób jeszcze 'M clan' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooji Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Surrealizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Wielkie G! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi