Farkraj Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 @Adriann Jak dla mnie jest to takie ciemne że wygląda jak duże " C " :) No i czemu tak "murzyńsko-gangsta" trzyma te pistolety? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Śliczniutka broń, jak z Battlefielda 2142. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 @Kuba Jak podejmiesz decyzje w sprawie tego co napisałem Ci na pw daj mi znać na gg albo maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tylko mi nie mów, że mi go kradniesz? I tak ma dla mnie za mało czasu :( A roślinkę tę z Crasha Bandicoota zrobić mogłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Jak ma być mało (94 tris), to będzie (64x64). ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Brzydkie, ale to pewnie przez teksture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie chodzi o teksturę czy ilość trisów - to nie jest model do jakiegoś filmu. Chodzi o urok i ogólne przeznaczenie tego, czym jest low-poly. Mam nadzieję że mnie rozumiesz. Spójrz na to z innej strony. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Mogę zrozumieć twoje zamierzenie, ale nie jest to coś, co bym z przyjemnością oglądał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Jakbyś dał inne tekstury to można by uznać że topór jest wyjęty z jakiegoś komiksu :P wtedy prezentował by się już zupełnie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ostatnio sobie ludziki tworzę. Knajt, czy tam inkwizytor. Ogólnie gość z dużą zbroją i dużym mieczem/młotem. Ma sporo niepotrzebnych trisów bo jest lusterko - a nie wywaliłem - bo jeszcze nie skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 "bardziej fantasy" wymiata - czym modelujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Przyznaj się, że wzorowałeś się na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Bo chyba nie na tym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 mam dla niego broń(mój pierszy model jaki zrobilem) http://www.youtube.com/watch?v=Xhqdp_nswOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nowe rysunki moje: Kolejna część Wenecji: Stacja Benzynowa Dom nr. 4 Poza tym zapraszam na http://wkwiatkowski.daportfolio.com/gallery/160388 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 a czy ktoś mógłby mi zrobić to: tylko w "formie" top down?(wziąłem ten obrazek google grafika dlatego są te oznaczenia) E: (a i jeszcze żeby był w kolorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 zes sie wysilil chlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 a jak według ciebie wygląda drut kolczasty top-down? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 na przykład tak jak u Wojzaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 http://www.digart.pl/zoom/4961790/2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Dziewczynka i podłoże słabo, ogień może być, a reszta fajna. Ogólnie trochę za mało mrocznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 hehe pożar w wiosce a koleś z dziurą w brzuchu :P podoba mi się oświetlenie dziewczynki, a włosy to zrobiłeś że proszę siadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 hehe pożar w wiosce a koleś z dziurą w brzuchu :P Długa historia. A te włosy prosze siadać czyli że dobrze czy lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Sądzę , że chodzi o 2 opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 pier**licie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Dobre włosy, nie słuchaj ich. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Sądzę , że chodzi o 2 opcję. A ja sądzę, że nie masz pojęcia co ja mogę sądzić i uważam że włosy są extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 te włosy w lewym górnym rogu (od strony oglądającego) takie jakieś gorsze niż reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi