RaV Royal Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jutro ci narysuję komórki ;) Mam z biologii te tematy, więc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 tutaj mój pierwszy model w nowej cinemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Masz komórki. 300 post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://gnysek.deviantart.com/art/IV-Areopa...lakat-117797849 - wersja A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy815 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Klik na obrazek żeby większy był :) moje monte carlo w zmodzie 1.07b :) :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dwa kostiumy do gierki, pierwszy prawdopodobnie znacie, więc pytam czy drugi ujdzie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Helm mi sie wydaje lekko zbyt kwadratowy, ale ujdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Taki obrazek sb zrobiłem bo mi się nudziło ;] wiem że brzydkie ale chyba nie każdy tak uważa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ludzie wstawiajcie tu obrazki ktore cos przedstawiaja, a nie jakies 2 sekundowe bazgroly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O! Wypraszam sobie :) jak już to 5 minutowe ;P Mowisz to do innych a sam się do tego nie stosujesz <_< P.S: 401 post :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Helm mi sie wydaje lekko zbyt kwadratowy, ale ujdzie. Wg. mnie to właśnie fajnie że jest taki kwadratowy, bo się odróżnia od pierwszego. Gnysek, dobry plakat. Post 309. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 "Kostiumy" fajne ;] A ten obrazek niżej taki nijaki . PS: O! 142 post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 @Damiann, ta nie stosuje sie :) Przegladaj temat zanim cos powiesz, bo na razie nie widze zadnej 5 minutowej pracy odemnie tutaj :) jest kilka ripow ale to bylo dawno. 761 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Damian, to jest render z programu 3d czy "zwykła" grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mi tu śmierdzi bardziej photo/gimpem. E: post 726!!11111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kuba, fajne te postacie ^^ Chociaż fakt, ten drugi hełm taki dziwny :P P no 1,385 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kursor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dawwids: Tak to jest render. To miało być moje logo (Model 3D do intro) ale troszki przerobiłem render na taki obrazek. P.S: Post 402 E: UP@ nie mogłeś napisać że to miecz a nie kursor?? Takie to jakieś.... hmm... nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To jest miecz na kursor do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 "Lorem ipsum" jak już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 heh w necie jak wpisałem "Lorem Impus" to wyskoczyły stronki z Lorem Impus też :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ale przeczytać nie zaszkodzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Taki potworek, z pol godziny pracy, ale denny jak na moj poziom :( 763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Logo GMClan W Google SketchUp(Bez textur): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 47xxxxxxxx: Słabe, domyślam się, że dodano jakąś kulę, pierścień, tekst i koniec roboty. To nie przypomina mi loga GMClanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jeszczę robię :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 To nie wrzucaj czegoś, czego jeszcze nie dokończyłeś ( chyba, że uzyskałeś już efekt, którym można by się pochwalić ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Teraz wyglada o wiele straszniej >.< 764 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Właściwie... Co to? E: oh nie!!!111 juz 728. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi