Anaconda Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Umm, w ruchu wygląda gorzej niż na screenach. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ale co jest konkretnie złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Przede wszystkim koncepcja gry jest bardzo archaiczna, niestety przyszło mi do głowy także słowo prymitywna, ale to jednak za mocno powiedziane by było. Takie chodzenie i strzelanie było (albo i jest, nie wiem) w przykładach w GMie. :( Animacji praktycznie nie ma, te 2 pixelki nóżek nie liczą się, chociaż chodzenie po drabinie by się przydało i strzał zajedwabistą magiczną kuleczką szczęścia . Może się mylę, mimo wszystko na mnie wrażenia nie wywarło. A graficzka na screenach ma swój klimat ;) BTW To rozjaśnienie naprawdę się przydało. Na filmiku było za ciemno. Pojawianie się w drzwiach i możliwość szybkiej śmierci (1:06 filmiku lub coś koło tego) zaraz po tym ssie także - przez takie zagrywki (no i ten sekret...) powstaje gra dla "hardkorów" i jej twórcy którzy znają rozlokowanie wszystkiego dokładnie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja to wcześniej określiłem brak elastycznośći :P także uważam że tutaj powinien byś lepszy engine bo teraz to grafika >> engine ( czytaj grafika dużo lepsza od napisanego kodu ) EDIT: jak zdołasz uzyskać coś takiego to będzie git . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 1.jaskinia przecież jest już poprawiona i nie jest w niej tak ciemno 2.animacja również dzisiaj została przeze mnie poprawiona, zrobię jeszcze to wyczapiste strzelanie kulką szczęście tymy 3.coś czuję, że gra się tak szybko nie pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Za latwo je by bylo zdobyc wdg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Offtopując: Zbieg okoliczności? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 1.jaskinia przecież jest już poprawiona i nie jest w niej tak ciemno Hmmm, może dlatego napisałem w czasie przeszłym? Niee, niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 sorry, nie zauważyłem psik: WAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Offtopując: Zbieg okoliczności? xD czyżby Nikas już planował sequel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Znowu prowokacja :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 2 concepty rzeczy, które znajdą się w grze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 lol dolne lewe lustro fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Kleju czepiasz się :P Wszystko fajnie ładnie, półapki itp. Ale co ogólnie nam da to przyciskanie przycisków? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Satysfakcje : D Szczerze? Teraz mi to troche Pandemonium przypomina czy jak to sie nazywalo. Tylko ze z gorsza grafika i innym klimatem ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 przyciski odblokują np. drzwi do jaskini, albo otworzą klatkę z jakimś artefaktem za który dostaniemy dużo pkt klejuzłygłupi: to sfailowane lustro było robione na szybko ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Juz wiem co mi to przypomina : D TOMB RAIDER Laren Croft lol (Bo chlopak ; o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Wszystko fajnie ładnie, półapki itp. Ale co ogólnie nam da to przyciskanie przycisków? ;> półapki itp. przyciskanie przycisków :P Moim zdaniem gra jest jakaś niepłynna. I zmień tą muzykę. Oraz daj nam zagrać :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 przyciski odblokują np. drzwi do jaskini, albo otworzą klatkę z jakimś artefaktem za który dostaniemy dużo pkt klejuzłygłupi: to sfailowane lustro było robione na szybko ;[ Laser będzie fajny ale jak się będzie płynnie wysuwał z tej rury, a nie że się po prostu pojawi, a mam takie pytanie, a jak fizyka gry bo jak będzie taka jak w johnym to gra będzie mało grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 a jak fizyka gry bo jak będzie taka jak w johnym to gra będzie mało grywalna. Będzie taka jak na filmiku - łatwa i prosta :) (co niekoniecznie oznacza wadę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Prędkość laseru to miliony metrów na sekundę. Myślę, że laser jest na tyle szybki, że w czasie rzeczywistym i tak dostrzegasz jedynie efekt końcowy. Trochę logiki szpaku, ech ;) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 no ale lepiej by to wyglądało slashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Lepiej? Smieszne : D Wole realistyczniej niz lepiej ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Szpaq, nie odwalaj. Jak świecisz latarką to też widzisz, jak promienie powoli docierają do celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Graliście w god of war tam było pokazane w zwolnionym tempie jak laser się odbijał o luster i to był fajny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 w zwolnionym tempie Trzeba bylo tak od razu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 a GoW to oczywiście gra 2D. Szpaku, to musiałoby być spowolnienie z mnożnikiem wielu milionów, aby były jakiekolwiek zmiany :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 300k km/s = 300kk m/s. Jeśli aby było widać laser musi on mieć prędkość max 1m/s, to wystarczy spowolnić czas 300 milionów razy : ) Chociaż nie do końca - obraz do naszych oczu też trafiałby z taką prędkością :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Oraz daj nam zagrać emot11.gif . Właśnie, rzuć jakimś demkiem Nikas :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 http://www.imagic.pl/files//13637/LAMDFS/l...nowy%20jest.png nowy screen, posłuchałem stasia i gra wraca do korzeni, czyli proste ale ciekawe lvle które zaczynam robić od nowa, screen z drugiego lvla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi