Misiek999 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja tam nie mam swojego ideału piękna :) Jest dużo fajnych kobiet i nie jestem w stanie stwierdzić, która jest najlepsza. A swoją drogą, podczas rozmowy z ładniejsza kobietą czuje się skrępowany, oczy mi uciekają itp. Staram się być naturalny, nie wychodzi i czuje się jak idiota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaraz Krajowa Rada Stolarzy znajdzie na to remedium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zaraz Krajowa Rada Stolarzy znajdzie na to remedium. Co ty na to Misiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 eh, za mało po prostu przebywam w takim towarzystwie, w moich kręgach są dziewczyny, ale nie nazwałbym ich pięknościami. :) @up : aż tak strasznych to tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 To zamiast robić gry gadaj z normalnymi ludźmi, nauczysz się pewności siebie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 gadaj z normalnymi ludźmi gadam, ale nie będę chodził po mieście i szukał co ładniejszej panienki jak w okolicy żadnej nie ma i zagadywał. :D Bo przecież z tym mam problem, a nie mam na kim "ćwiczyć". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Japonki mi jakoś nigdy nie podpadały. :/ Te oczy mają jakieś dziwaczne... Meh. Nie czekaj: imo dodają uroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Kat Von D Czemu? Bo tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 To zamiast robić gry gadaj z normalnymi ludźmi, nauczysz się pewności siebie :3Napisał to ten, który ogląda nieletnie japońki w dziecinnych strojach. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Apropo ideału piękna: brunetka + niebieskie oczy = <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Napisał to ten, który ogląda nieletnie japońki w dziecinnych strojach. ;) Bo tylko w takim wieku japonki nadają się do oglądania. Widziałeś jakąś japonkę 30+ ? One absolutnie nie są ładne. A te 40+ to już pomarszczone jak rodzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Yep, prawda. Japonki są fajne tylko jako nastolatki. Strasznie mało jest pięknych, pełnoletnich japonek. Poza tym, to, że trolluję forum dziećmi nie oznacza, że je tak lubię :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Poza tym, to, że trolluję forum dziećmi nie oznacza, że je tak lubię :3 Ale je wolisz :3 Ja mam dość specyficzny gust/fetysz, mało jest dziewczyn które są dla mnie ładne ;p Hayden Leslie jeszcze ujdzie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 A to moja koleżanka. xxx Jestem niemodny. Uważam że najlepsze laski to te, które są w moim wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 blizniaczki olsena dlaczego ? Hmm bo są ładn :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jak już o koleżankach mowa... http://photos.nasza-klasa.pl/24093691/26/o...e1a1ad80f4.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/15950715/42/m...089cecb2fe.jpeg Tylko się nie wygadać tu i tam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ta druga wygląda na taką, co co najmniej co tydzień chodzi na solarkę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Strzał w 10 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Apropo ideału piękna: brunetka + niebieskie oczy = <3 Zatrzymaj się w czasie na pare lat i zapoluj na moją siostrę. Pusty portwel z powodu masy ubrań, brunetka, niebieskie oczy i wielkie cycki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Hm, ale Gdynia za daleko jest, a pociągi drogie. W Częstochowie też takie są, ale niestety, znam takie tylko starsze ode mnie :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Crack, co to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 blizniaczki olsena Olsena, to był gang, a one to są bliźniaczki Olsen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Olsena, to był gang, a one to są bliźniaczki Olsen.Jeden pies, ja i tak ich nie cierpię i zawsze będą mi się kojarzyć z serialem Full House jako małe szkraby. Czy ktoś z starszych osób gmclanowiczów pamięta w ogóle ten serial? Jak już jesteśmy przy Full House, kurde bele, ale ten czas szybko leci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 pamięta pamięta, jak oglądałem full house olseny były w moim wieku i strasznie sie nimi jarałem, wiecie 7 lat wielka miłość tego typu sprawy, tylko ze wtedy myślałem że ona jest jedna nie dwie, ale kto by sie tam takiego szczegółu dopatrzył, tym bardziej że jako siedmiolatek nie wiedziałem że trójkąt to nie tylko figrua geomatryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Yep, prawda. Japonki są fajne tylko jako nastolatki. +1 Strasznie mało jest pięknych, pełnoletnich japonek. -2 Wiem o co Ci już chodzi. :> O uniform? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 @Up - Nie no sory, ale japonki i chinki maja taka dziwna odwrocona ewolucje. Im starsze tym bardziej jak malpy wygladaja, szczeki smiesznie ida do przodu itd. Mam sasiadow z chin, ich corka ma 16 lat i jest fajna, a jej matka wyglada wlasnie jak taka malpa. No offence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zooey Deschanel (klik, aby powiększyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 @Up - Nie no sory, ale japonki i chinki maja taka dziwna odwrocona ewolucje. Im starsze tym bardziej jak malpy wygladaja, szczeki smiesznie ida do przodu itd. Mam sasiadow z chin, ich corka ma 16 lat i jest fajna, a jej matka wyglada wlasnie jak taka malpa. No offence. 20-to i 30-to latki też pod uwagę bierzesz? Aha, super. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 30 latki są najlepsze, tzn nie mowie o japonkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ranma, one są tylko rok starsze ode mnie, więc pamiętam dobrze Pełną Chatę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi