Flaque Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Założyłem temat żeby wrzucać swoje utwory małomuzyczne. Czarna pieśń https://gmclan.org/up2770_8_flaque___czarna_piesn.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 "murzyni jedzą ludzi a ludzie przez to ginoom" xDD super kawałek ;P Za duża syngaturka. Warn. Matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 z tym powinieneś na Eurowizję iść :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Fajne :P Tylko mogło być trochę bardziej energiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jesteś mistrzem w "takich" kawałkach. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jestem przeciwny przesłaniu tej pieśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 HAHAHAHAHHA! naprawdę dobre. Mocny tekst ;x 5/5!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Genialne. Myślałeś kiedyś może o karierze solowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Myślałeś kiedyś może o karierze solowej? No a co ja robię? :< KARIERUJĘ SOLOWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Nie gadaj Flaque, dobrze wiemy że chowasz swój zespół pod stołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 lool dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 http://www.speedyshare.com/994638940.html Jakiś taki mid z dupy, nie zrobiłem przejść ani żadnego urozmaicenia, tylko z intra przeszedłem do 'solówy', lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jakiś taki mid z dupy Big Willy 22:36:21 musze zaczac chodzic do kibla z magnetofonem To się nazywa poświęcenie dla sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Ocenię to jak wszystko inne na GM Clanie. 1. Piosenka jest rasistowska. Wskazują na to wyraźne przeploty słów: "Żyd, murzyn, człowiek" Refren wyraźnie mówi, że czarni ludzi zjadają innych co powoduje tych innych śmierć. To ma wskazywać na to, że ludzi czarni = ludzie źli. 2. Wokalista myli się na początku i zamiast po "one, two, three" dać "four" mówi "osiem". Kompletnie nie znasz angielskiego. 3. Flaque mówisz, że jesteś "zespołem solowym". I mam uwierzyć, że Ty tam zapychasz na bębenku? Kłamstwo! 4. To najbardziej betonowa moja ocena na całym GM Clanie. Jestem z siebie dumny. Oceniam na: 5. Sam nie wiem po co, skoro nie można tego oceniać :D! Oczywiście powyższe uzasadnienie to żart (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie rozumiem w ogóle czemu ludzie zajmujący się ta strona pozwalają na wrzucanie byle jakiego szajsu.Wchodzę w temat bo chce znaleźć coś ciekawego,ściągam a tu słyszę jakieś żałosne wypociny jakiegoś beztalencia. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ten ostatni kawałek fajny ale moim zdaniem gdzieś tak po 25 sek. powinien się rozwinąć i być szybszy :) Ale i tak jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja nie wiem, co w tym widzicie ze jest takie "zaklepiste hahaha ziom 5/5 wiecej wiecej" Zaluje ze darłem te 2 mb, zalosne to jest przykro mi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 @Saus - Sciagnij FireFoxa i plugina QuickTime. Nie musisz nic sciagac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja nie wiem, co w tym widzicie ze jest takie "zaklepiste hahaha ziom 5/5 wiecej wiecej" Zaluje ze darłem te 2 mb, zalosne to jest przykro mi ;p To ja może powiem co ja widzę. Rozbawiło mnie i utrzymywało w dobrym humorze do końca utworu :rolleyes: Nie wszedłem tu, żeby szukać nie wiadomo jakiej sztuki, a raz na jakiś czas przyda się od takiej odstępstwo w postaci piosenki o murzynku :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 @Saus - Sciagnij FireFoxa i plugina QuickTime. Nie musisz nic sciagac : )Co za różnica, czy te 2MB zassie sam Firefox, czy QT? Apple nie potrafi zrobić nawet dobrego odtwarzacza, a ty spodziewasz się teleportacji plików :P? //edit: omgwad, niepoukładany riff jest genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jakiś taki mid z dupy, nie zrobiłem przejść ani żadnego urozmaicenia, tylko z intra przeszedłem do 'solówy', lol. Skaczesz po nutach jak pijany królik po polu minowym. IMHO bez powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 ######aszcza piosenka xD haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Reinkarnacja nieśmiertelnego Murzyn Songa, jakość taka sobie, bo w śmieszny sposób nagrywane. Wokal oczywiście nie jest na poważnie ;p https://gmclan.org/uploader/2770/Murzyn_Song.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Beznadzieja. Jej poprzedniczka jest dużo lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 STAN Pierwszy niesatyryczno-retardowy utwór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie umywa się do czarnej pieśni, pełnej wspaniałych prawd życiowych. Kostek20:07:40 oO Kostek20:07:55 Ale kiepsko gra Kostek20:08:12 Fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Satirical works often contain "straight" (non-satirical) humour - usually to give some relief from what might otherwise be relentless "preaching". This has always been the case, although it is probably more marked in modern satire. On the other hand some satire has little or no humour at all. It is not "funny" - nor is it meant to be. Humour about a particular subject (politics, religion and art for instance) is not necessarily satirical because the subject itself is often a subject of satire. Nor is humour using the great satiric tools of irony, parody, or burlesque always meant in a satirical sense. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Nocze, dzisiaj dla odmiany mid http://www.sendspace.com/file/bwpfji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Bardzo fajny mid :), w czym je robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 W Guitar Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi