Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 :< Ale dowaliłem z Peach i Zeldą. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Wiedziałem,że ten niebieski to żaden blood omen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No ja tak też podejrzewałem, że pewnie nie ta część, ale fakt faktem, że gra z tej serii. Najpierw bylo Blood Omen: Legacy of Kain 1 i 2, a potem Legacy of Kain: Soul Reaver. Albo jakoś inaczej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Legacy of Kain był chyba nawet dwa razy (Defiance to trzecia część) i raz było chyba jako Soul Reaver osobno - razem są chyba 3 tytuły i jeszcze Blood Omen, więc można się pogubić. Razem były bodaj 4 gry w całej tej historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 5 tytułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 A Metal Mutanta nadal tylko ja rozpoznałem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Nie macie co robić =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ci tacy "strażacy" (od środka w dół) wyglądają bardzo podobnie do bossa z Dungeon Keeper, tak jeszcze zauważyłem. http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 0 :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 0 :mellow: Napewno znasz, wystarczy się przypatrzeć :) Ja tez myślałem, żę 0 ale robaka z WA znalazłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 obczaiłem ponad 30, fajny rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja zero ;] nie gram w zadne gry.. wole je robic ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No dobra, ale takie gry jak Doom, Dungeon Keeper czy Diablo to wypadało by znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Wybaczcie, nie każdy jest no - lifem. Ja z wymienionych gier to znam prawie wszystkie, ale nie grałem w większość z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Granie w gry oznacza no life? Wspaniala logika. ROwniez nie gralem w wiekszosc z tych gier ale je pamietam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Po naprawdę dogłębnej analizie obrazka znalazłem 6 :D (HL2 (nie znam tej gry, ale poznałem ikonkę na gościu), pacman, worms, bomberman, rayman, i coś tam jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 PoksiPolku, ktoś kto ma komputer musi grać w gry? Wspaniała logika. Chwalcie się lepiej swoim dziewczynom, że znacie ponad 60 gier z obrazka :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 My informatycy, nie mamy dziewczyn :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 12 :jezor: mało cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (0 gier) - Jestem MISTRZ q(^_^)p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 16 gier a wynik mnie satysfakcjonuje, bo w gry nie gram :P Więcej takich zabaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 6 gier. @btw Kurde, normalnie wiedziałem że tamten, co przedziurawił 3 osoby, to painkiller! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Hitman, Max Payne, LOTR, Worms, UGH, Ray Man, Heroes, COD (chyba), BomberMan chyba Fifa xD bo tam jest bramka :D Ale najlepszy jest worms taki mały przerażony z bazuka celuje do olbrzyma xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 gdzie ty LOTR widzisz Oo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Wybaczcie, nie każdy jest no - lifem. Ja z wymienionych gier to znam prawie wszystkie, ale nie grałem w większość z nich.Czyli idac twoim tokiem myslenia, jestes tutaj najwiekszym no-lifem bo znasz prawie wszystkie gry, a najlepsi tutaj, wlacznie ze mna ledwo ponad polowe. Gratulacje. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nigdy bym się nie skapnął, że to chodzi o te gry lol! Teraz to już każdą rozróżniam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Diablo to od razu wpadł mi w oko :D Serious sam był, duke3D, wolfenshtein, heroes, soul reaver, Max payne, carmageddon i kogos tam jeszcze widzialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 My informatycy, nie mamy dziewczyn :( Mów za siebie. Lepiej połowę czasu spędzanego na robieniu gier szukaj dziewczyny. Ja nawet jakbym chciał to więcej bym nie znalazł. A właściwie, to Serious'a Sama bym pewnie poznał. A i jeszcze Abe z Oddworlda coś czułem, szczególnie że mam tę grę na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mów za siebie. Lepiej połowę czasu spędzanego na robieniu gier szukaj dziewczyny. Chyba nie wyczaiłeś joke'a :P W razie jak byś nie zauważył to większość osób tutaj sobie jaja robi z tego no-life'owania :) A przynajmniej ja na swoje życie prywatne nie narzekam. Informatycy mają to do siebie, że lubią się nabijać sami z siebie Zresztą w sumie nic mi do twoich metod, ale kto to widział, żeby sobie na siłę dziewczyny szukać. Kurde aż mnie naszła ochota by samemu coś takiego narysować :) Może na jakiejś nudnej lekcji polskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No niestety, oni są jeszcze młodziki i liczą się na poważnie ze zdaniem innych zamiast patrzeć na wszystko z dystansem. To takie przedszkolne "a nie bo ty". Poza tym po co szukać dziewczyny, z czasem sama się znajdzie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi