baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tytuł: String Generator Gatunek: Program Graficzny Opis: Tworzy losowy tekst, cyfry i zapisuje go bitmapy. Został stworzony w c++. Download: adres z plikiem Rozmiar pliku: 107 kb. Autorzy: Programowanie: Mateusz Bacławski Fabuła: - Grafika: - Muzyka: - Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Napisz to w php to pogadamy, obecnie raczej mało użytkowe. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pomyślałem dokładnie jak Solmis. Napisz w php tworzenie dynamicznych obrazków bo w .exe raczej nikomu się nie przyda. Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jak bym się uczył php to bym napisał, pyzatym chyba jest prostsze od c++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nie przydatny, takie coś lepiej pisać w php. 4/5 za chęci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mi wyszło: 4DUP8AR :blink: :boxed: :o :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Przeciez można użyć to jako rozszerzenie do PHP. ;DDD ( oczywiście odpowiednio przygotowując ;s ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 po co babrac sie w apache skoro mozna latwo to napisac w php ;p sam juz mam to napisane pod moj niewypał komunikatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mi wyszło: 4DUP8AR :blink: :boxed: :o :mellow: Można użyć tylko sześciu znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 po co babrac sie w apache skoro mozna latwo to napisac w php ;p sam juz mam to napisane pod moj niewypał komunikatora. A po co babrać się w Apache? ;ddd Przecież nie do niego piszesz rozszerzenie ;p GD PHPowe to nie jest mod dla apache ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Można użyć tylko sześciu znaków. Boże przez przypadek mi się R wcisneło :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 tak czy inaczej, po co pisać rozszerzenia skoro mozna po prostu to napisać w php... każda szanująca się osoba która potrafi napisać rozszerzenie do php, może równie dobrze przepisać to na php. @kubal09: on chyba woli, zebys mowil do niego po imieniu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A nie lepiej zrobić listę gotowych moim programem i losowo wyświetlać tak jest szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 tak czy inaczej, po co pisać rozszerzenia skoro mozna po prostu to napisać w php... każda szanująca się osoba która potrafi napisać rozszerzenie do php, może równie dobrze przepisać to na php. Wiem? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A nie lepiej zrobić listę gotowych moim programem i losowo wyświetlać tak jest szybciej. najgłupszy pomysł jaki kiedy kolwiek widziałem gdzie kolwiek. wyobraź sobie 200 osob dziennie rejestrujących sie dziennie... rozmiary bazy danych i ilosc plikow z tokenami na serverze, usuwanie zużytych tokenów. BEZ SENSU! lepiej zrobic to dynamicznie do tego nie zajmuje to praktycznie ZADNEGO miejsca na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jakie widzisz zastosowanie dla obecnej wersji programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A nie lepiej zrobić listę gotowych moim programem i losowo wyświetlać tak jest szybciej.Teraz to pojechałeś... :blink: Nie dość, że zajmuje miejsce, to na dodetek jest nieskuteczne - jakby o to chodzi w generowaniu tokenów, aby każdy był unikatowy, a nie, kilka(naście) możliwości... Gdyby usuwać zużyte tokeny było by chociaż skuteczne, choć mijało by się z celem. A program - kompletnie nieprzydatny. Napisz pod GD, to dam piątkę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Stworzyłem ten program, żeby się czegoś nauczyć o c++, a nie dla konkretnych celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Chociaż ktoś docenił mój ciężki wkład włożony w ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Włóż wkład w napisanie tego pod PHP, to naprawdę wiele osób Ci będzie dziękować... ;/ Zrozum, że teraz to jest kompletnie nieprzydatny. I mam gdzieś to, że się nad tym napracowałeś - do niczego tego nie użyjesz i tyle. My oceniamy wynik - przydatność programu, a w przypadku gry grywalność, z nie, ile się autor nad tym napracował... PS: Czy mi sie wydaje, czy ten program po prostu losuje na każde miejsce grafikę odpowiedniej literki ;/ ? Tzn. nie, że sam generuje wygląd literek, tylko, że ma powiedzmy 5 możliwych wyglądów literki "A", i z nich losuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Download: adres z plikiem gry gry ;D? ---- 4/5 bo w sumie nie przydatne ale fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wygląd liter jest tworzony przez algorytm i za każdym razem wygląda inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Można użyć tylko sześciu znaków. ... Boże przez przypadek mi się R wcisneło tongue.gif Fajnie. Shift też Ci się wcisnął przypadkowo? O_o Dobre to ale tak jak mówili, nie przydatne 4/5 za chęci. Albo żeby generowało kody do stron(znaki) bez obrazków ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 przecież mógł pisać CapsLockiem :| było by fajniejsze gdyby user sam mógł zdecydować jaki string ma zostać wygenerowany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jest taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi