Ch3mical Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Post został usunięty przez użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 a może age of empire wybierz sobie którąś część we wszystkie przyjemnie się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Post został usunięty przez użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Age Of Empires jak najbardziej. Nawet nie próbuj innych, chyba, że Red Alert 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Post został usunięty przez użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Warcraft 3 może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 WarZone 2100 :)))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja uprę się na starego dobrego StarCrafta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Total Annihilation! =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Red Alert, Red Alert 2 może, chociaż przy wielkiej ilości eksplozji nawet na każdym blaszaku muli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dark Colony ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 WarZone 2100 !!! Trzy wystarczą :) Matt Ładny kolor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja mam takie pytanko związane z tematem, czyli jakie znacie fajne gierki sieciowe,lub przez internet (na dwa kompy). by działały na Viście i XP, no i jak by były jeszcze darmowe to by było mile widziane. :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Mile widziane,ale nie konieczne?xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Die by the Sword >:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Post został usunięty przez użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Empire Earth! Najlepsza gra dla ojca, który nie lubi używać umów bohatera i dużo czytać o grze, lecz dobrze się bawić. Zakładam, że lubi strategie ;) . Będzie mulić trochę na tym drugim, ale to nic. Ciekawe w tej grze jest to, że nie da się w to być mistrzem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 - Age Of Empires 2 - Red Alert 2 - Warcraft 3 <- dla W3 jest od cholery dużo fajnych mapek zmieniających zasady rozgrywki. Od zwykłych melee, po rpgi w trybie cooperative. :) - Total Annihilation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jako że w zapytaniu nie było sprecyzowane, że chodzi o RTSy, to ja polecę pierwsze trzy części Heroes of Might and Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jako że w zapytaniu nie było sprecyzowane, że chodzi o RTSy, to ja polecę pierwsze trzy części Heroes of Might and Magic. To jeśli jesteśmy przy turówkach dodam od siebie Disciples 2 oraz wszystkie części Age of Wonders, szczególne pierwszą. A RTS chociażby Warcraft 2 oraz Tzar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Age of Wonders <- niegdyś grałem, genialna gra!! Ranma, dla starszego, który za młodów interesował się ustawianiem żołnierzyków i jest zadowolony z AoE i EE, Warcraft III odpowiadac nie będzie, przynajmniej mojemu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Zdecydowanie Warzone i Warcraft 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Post został usunięty przez użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ale wymagania, nie średniowiecze... Właśnie AoE 2 to jedna z najgenialniejszych gier typu RTS, zwłaszcza na multiplayer i aż żal w nią nie zagrać. Z aktualnych czasów to Red Alert 2, tylko wiesz, tam jest dużo fikcyjnych technologii, a nie wiem czy twój ojciec lubi klimaty SciFi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 po co się chwalisz tym lepszym kompem skoro i tak wymogi mają być dopasowane do tego gorszego? :| polecam ET. :) PS. od Drobia: zagraj ze starym w szachy na kurniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Jeśli nie AoE2 to AoE1 :) Albo Empire Earth do epoki przed średniowieczem lub od epoki przemysłowej do kosmicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Settlers 3 lub 4 GOD DAMN IT! Warcraft 3 czy Starcrat to takie typowe rushowanki :D Bierz Setków, są genialnie na dłuższy wieczór ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 @Marek S., do Drobiowej części: Super, z własnym ojcem grać w szachy przez komputer, a na półce się kurzą zwykłe planszowe :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zdecydowanie WarZone 2100. Wysłałem nawet developerom moje autorskie spolszczenie, chociaż nie wiem czy w ogóle wezmą je pod uwagę. z rts'ów mogę jeszcze polecić Trash lub Glest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 @Marek S., do Drobiowej części: Super, z własnym ojcem grać w szachy przez komputer, a na półce się kurzą zwykłe planszowe :thumbsup: no wiesz w sumie luz idzie pograć,może nie mają szachów na półce bo za dużo dali na ten telewizor 32` o którym tak chemical wspominał,nie wiem po co,możesz jeszcze pograć w warcaby,albo bilard,to też strategia ja ostatnio gram w mah jong przez neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi