Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 W okazji Bożego Narodzenia chciałbym złożyć wszyskim GMClanowiczom serdeczne życzenia z okazji tegoż święta. Chciałbym życzyć Adminom i Modom by mieli jak najmniej roboty i innym userom by ich gry i programy zawsze były dobre były pełne akcji szczęścia i radości ( :P). W tym temacie możecie pisać życzenia :P do kogo tylko chcecie, ale z GMClanu! EDIT: No to możecie z rodziny :D Wesołych Świąt i Happy New Year!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zyczę Wesołych Świąt mojej babci, która jest zarejestrowana na GMCLANIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 do kogo tylko chcecie, ale z GMClanu!Bez sensu. Nie mogę wtedy pozdrowić mojej rodziny... Ach, zapomniałem, że mogę siostrę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dobra Wesołych Świąt Tworzyciele kacz de klałnów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 GML with ( all ) { zyczenia += "Wesołych świąt i zdrowia"; if wiek >= 18 { zyczenia += " oraz barwnego zycia seksualnego"; } } show_message(zyczenia + "Życzy Misiek :) " ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A ja nie będę życzyć wesołych świąt? O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Życzę wam fajnych rzeczy i żebym przeszedł 7 misję w Dune II. EDIT: Teraz już 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków, mokrego dyngusa i ode mnie całusa! EDIT: Cholera, nie te święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 nie bedem ham xP Wesołych świąt =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 No dobra, ja też cham nie bede... Wesołych świąt! PS: A ja mam większy napis. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 @KubaGM I tak dostaniesz węgiel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wszystkiego wesołego. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Życzę wam wszystkim, żeby choinka wam pięknie stała, tak jak powinna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 mi pozostaje dziękowac i vice versa up: albo jak choinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Życzę ci, 10.10.10.10, wesołych świąt! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 GML with ( all ) { zyczenia += "Wesołych świąt i zdrowia"; if menopauza==0 and wiek >= 18 { zyczenia += " oraz barwnego zycia seksualnego"; } } show_message(zyczenia + "Życzy TWOJA STARA. " ); Drobna korekta kodu Miśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dzięki chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 I to wszystko dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja jeśli mogę, to chciałbym życzyć wszystkim prowokatorom, degeneratom, globiemu i spółce zoo: Dziękuję Wam za te wszystkie akcje na GMClanie and: I Wish U a Pedo Christmas, and a Fuck'n new year! ;D (Z góry przepraszam tych co znają angielski i tłumacząc te słowa w jakikolwiek sposób poczuli potrzebę reportowania. Po prostu kończy się ten rok, to raz cholibka mam prawo powiedzieć co mi na wątrobie leży :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Co to znaczy, że przycisk raport jest na czerwono, bo chciałem go nacisnąć a nie mogę????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Że widocznie ktoś już się o to postarał. :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja jeśli mogę, to chciałbym życzyć wszystkim prowokatorom, degeneratom, globiemu i spółce zoo: Dziękuję Wam za te wszystkie akcje na GMClanie and: I Wish U a Pedo Christmas, and a Fuck'n new year! ;D (Z góry przepraszam tych co znają angielski i tłumacząc te słowa w jakikolwiek sposób poczuli potrzebę reportowania. Po prostu kończy się ten rok, to raz cholibka mam prawo powiedzieć co mi na wątrobie leży :) ) yxe, nie dosc, że ma skype'a, to jeszcze zna angielski >:o brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 O, to mi też! Bo mam Skype, znam angielski i nie profanuję apostrofów =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zycze Wszystkim Wesolych Swiat, no i duzo zdrowia, bo chyba raczej to jest najwazniejsze. Zycze takze sukcesow zwiazanymi z Waszymi zainteresowaniami, na tym forum to raczej powinienem zyczyc udanych projektow i sukcesow zwiazanych z nimi. No i Szczesliwego Nowego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Teraz bede Japan : - Udanej Pasterki Wszystkiego naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego! I żeby Miękojaj przyniósł Wam super-wypasione karty grafiki! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Mój drogi Pablo, nie jesteś Japanstachem bo nie masz wąsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 a ja mam wasa, i sie nie chwale nie zycze nikomu nic bo jestem ham :4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A ja chciałbym życzyć nie tyle wesołych co białych i bezpiecznych świąt przecież mamy tyle tych wypadków na drogach. Adminom życzę żeby nie musieli się użerać z chamami a modom, żeby nikt nie usunął ich ze stanowiska. A Gmaclanowiczom życzę samych udanych projektów i dobrych wzajemnych kontaktów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 I żeby dziadek spokorzał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi