Jaklub Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 THIS GAME CONTAINS FAIL Armageddon - ile przetrwasz przy cholernej techniawie z Pacmana, krzykach emotikonek, wynurzających się z lawy skalistych penisach, laserach z niewiadomoskąd, meteorach, spadających instrukcjach, itp, itd. link: http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...load&zm=181 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Te buźki mi się zablokowały w zaznaczonym miejscu: No na razie jest najlepsza ta gra, zobaczymy co copacanco wyskrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 No teraz po dokładniejszych testach też mam ten bug. Pytam się: czy mam pozwolenie na reupload tej gry? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jest jeszcze sporo przed czasem to czemuz by nie, ale niech to bedzie ostateczna zmiana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wprowadzone, teraz nie ma tego buga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak na tą chwilę to prowadzi Jaklub. Też zamierzam wrzucić gierkę, będzie moja pierwsza przygodówka o dużo mówiącym tytule "3 Sec". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Moja gra zmiecie wszystkie inne. Mam nadzieję, że apokalipsa nie musi wcale dotyczyć tylko naszej planety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 moja gra już dodana :) Nazywa się 200%DESTRUCTION Pobierz: TUTAJ Screen: Dziękuję za głosy, które na mnie oddacie :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Może zagłosuje na Konrada jak się nic nie zmieni. Mój wynik: Zrobiło się wąsko i dednełem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 WA MAĆ, wyskoczył błąd i już nie mogę naprawić. A gra zmiotłaby wszystkie na razie zamieszczone. Zostało mi do zrobienia tylko AI i zakończenie. Mimo wszystko wrzucę to, co zostało od ostatniego eksporta. Tematyka się zgadza, bo po rozwaleniu marsa jego cząstki rozwalają ziemię, a po rozwaleniu ziemi ziemia się rozwala ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 http://img201.imageshack.us/my.php?image=lolcd1.png Mój rekord :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Apokalipsomaniak , logiczno/nielogiczna zrecznosciowka Operacja "Utylizator" [esc - aby kontynuowac] Cel misji: A. -Znalezc i wyeliminowac osobnika o pseudonimie "Utylizator". B. -Deaktywowac system odpalajacy pociski balistyczne zanim wystrzeli rakiety. Notatki: Osobnik nazywajacy sie "Utylizatorem", za pomoca grupy najemnikow dostal sie do wnetrza kompleksu, w ktorym znajduje sie 30 gotowych do odpalenia pociskow balistycznych, przenoszacych do 12 glowic atomowych. Personel bazy zostal zagazowany wyjatkowo szkodliwym gazem atakujacym uklad nerwowy. Okolo 4:00 rano, gdy caly kompleks znajdowal sie pod kontrola extramistow, do rzadu zostala wyslana wiadomosc. Utylizator wyglosil w niej oswiadczenie, i zapowiedzial ze o godzinie 6:00 odpali wszystkie pociski na cele w Chinach, Rosjii, Europie, na Bliskim Wschodzie i Pakistanie. Przewidywane Konsekwencje: Odpalenie pociskow balistycznych zostanie wykryte przez systemy obronne Chin i Rosji, i zinterpretowana jako wstep do totalnego ataku nuklearnego. Nastapi kontr uderzenie, rozpocznie sie wojna nuklearna. Biorac pod uwage liczbe celow wysnaczonych przez Utylizatora, bezposrednio nie ucierpi tylko poludniowa Afryka i Australia. Potem nastapi tam opad radioaktywny... Natychmiast na miejsce wyslano elitarny oddzial S.E.A.L.... Zostala im niecala godzina na opanowanie sytuacji.... NIestety w zasadzce gzina wszyscy oprocz jednego. Eksplozja odrzuca go prosto w kanal sciekowy, a woda niesie go w glab korytarzy. Budzisz sie sie obolaly, bez broni i sam... ile czasu zostalo do odpalenia glowic? zaglada nadchodzi... sterowanie - strzalki, i nic wiecej nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebuspl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 3 Sec - gra przygodowa <spacja> pomijasz intro - nie polecam :) Jesteś więźniem w tajemniczym więzieniu na Alasce. Kiedy rozważasz historię swojego życia zaczynają dziać się dziwne rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Sebus, po otwarciu tych drzwi koło sklepu wywala mnie do menu głównego, co jest? ;< Ja chce wiedzieć co było dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Gra sebusa, gdyby była skończona byłaby najlepsza zaraz po mojej, gdyby była skończona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi