Markuz Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam, co sądzicie o zrobieniu ( przeze mnie ) stronki gdzie można by było zakładać własnego Bloga jako Twórcy Gier, lub stronę Projektu, Gry lub też całego Teamu. Oczywiście były by opcje dodawania gier, komentowania, screenów Video itp. możliwe też że była by do każdej stronki sub domena tylko nie wiem jeszcze jaka. Jak myślicie czy byłby "Popyt" na takową stronkę? Mówcie szczerze, zapraszam do odp. NooBów jak i też doświadczonych Twórców Gier. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Do stron projektów,lub twórców gier według mnie idealnie nadaje sie wordpress.com (bez reklam) :P Więc wątpię aby ktoś skorzystał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Najlepiej to napisać samemu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 WoW, miałem tutaj na myśli ludzi którzy nie umieją sami sobie napisać takie czegoś lub też wgrać wordpressa... I Wordpress nie jest przystosowany dla Twórców Gier :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 A co ty myślałeś że znajdziesz blog który ty założysz a użytkownicy będą go mogli edytować lub dodawać strony. Lepiej będzie jak poszukasz dobrego CMS albo zrobisz forum chociaż nie wiem po co jak gmclan zrobił dział zapowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 www.wordpress.com i czego chcieć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 ja chce więcej lepszego zabezpieczenia sql-injection i wydajności w wordpress. WordPress sux! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Im nowsza wersja tym więcej poprawek bezpieczeństwa i szybciej działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 WoW, miałem tutaj na myśli ludzi którzy nie umieją sami sobie napisać takie czegoś lub też wgrać wordpressa... I Wordpress nie jest przystosowany dla Twórców Gier :P Ale przecież na wordpress.com wystarczy sie zarejestrowac i masz bloga za free, bez zadnej instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 LOL, nie rozumiem was... Jak już wspominałem WORDPRESS nie jest przystosowany do np. dodawania stron z projektami, port-filo, oraz teamami gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dlaczego? Mozesz tworzyc podstrony, masz iles tam miejsca na obrazki i filmy(2 gb chyba?!), na necie masz pelno themow, mozesz kupic domene .. Co ty chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 LOL, nie rozumiem was... Jak już wspominałem WORDPRESS nie jest przystosowany do np. dodawania stron z projektami, port-filo, oraz teamami gier.Tylko że Ty rozumiesz przystosowanie jako ograniczenie serwisu jedynie do jakichś tam wymyślonych przez Ciebie ficzerów. A na WordPress po prostu tworzysz bloga i robisz z nim co zechcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 http://64digits.com/ I więcej nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Przecież możesz sobie ściągnąć jakiś szablon i do "przystosować" do własnych potrzeb i wrzucić na hosting,. lecz wtedy stronka wygląda mnie efektowanie bo wkońcu jest ich napewno więcej - z takim szablonem :).Więc możesz użyć Wordpressa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Wordpress to tak funkcjonalny CMS i tak łatwy w rozbudowie, że ja mógłbym bez problemu postawić na nim sporych rozmiarów wortal jeżeli bym chciał, a równie dobrze zwyczajnego bloga twórcy gier. A na wordpress.com po prostu zakłada się konto i dostaje się bloga. Nie wiem jakie są ograniczenia, ale jest to dobra sprawa dla tych, co nie chcą się babrać w szukanie hostingów i chcą mieć od razu porządnego bloga. A Wordpress jako cms jest szeroko wykorzystywany. Wykorzystują go m.in. CNN i Valve. Poza tym, spoko serwisem jest również Blogger, także jest całkiem pro i w sam raz dla twórców gier IMHO. Tak więc www.wordpress.com i www.blogger.com i czego chcieć więcej :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Czego więcej? Może większej znajomości tematu od tych co się najbardziej burzą... :P Skoro nawet Sony korzysta z wordpressa przy PlayStation 3, no to chyba coś znaczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Gnysu ma racje :) kiedyś korzystałem z Word Pressa i nie miałem żadnych zastrzeżeń. Może do niego wróce... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jak ktoś chce, to mogę coś poradzić w temacie Wordpressa, już tyle stron na nim robiłem i administrowałem, że mam spore doświadczenie w tym temacie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 http://markuz93.wordpress.com/ - heh tez sobie zrobiłem żeby nie było na wordpressie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Szczerze to jakoś tego nie widzę. Zresztą są od tego inne, lepsze serwisy. Bałbym się Tobie powierzyć moje pliki:) Tak na prawdę to wątpię żeby to wyszło. Każdy powinien reklamować się we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi