Jaklub Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Moja 6 gra. Pełna wersja Shoball. Strzelanka - spalamy plazmy miotaczem ognia, strzelamy z rakietnicy do ślimaków itp. 833kb. Screen: Shoball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Za***ista gra! Jak pisałem w temacie z demem - gra nie powala grafiką, ale jest zawaliście grywalna! Grałem w grę 20 minut bez przerwy i nie czuję znudzenia :P Zostawię sobie ją na twardzielu i będę grał od czasu do czasu :] Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 No cóż, ja także uważam że Shoball jest grywalną grą, choć nie okazuję tego z takim entuzjazmem jak fino25 :P Garfika jest... no po prostu zaskakuje prostotą, ale ja uważam, że gdy gra jest grywalna to do grafiki nie przywiązuje się wielkiej wagi. Poza tym wszystko ok, tylko troche dziwnie się grę zapisuje. A i jeszcze zrób więcej plansz, bo w jakieś 7 minut doszedłem prawie do końca :D Ocena: 8,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Taka rozpierducha, bez większego rozmachu. Fajnie się gra, ale nudne po czasie. Może by więcej bonusów, eee... grał kto w Crismonland?... PS. Czemu cenzurujecie słowo '######ście'. Przecie to już chyba nie jest uznawane za wulgaryzm bo nawet w tv (szok!) nie cenzurują. Więc mówmy pociesznie - ######ście! edit: 2ql4sql - taa, na moim sprzęcie sie cina przy większej ilości krwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 A chociażby ze zwykłego szacunku do czytelnika ;) Zagrałem w grę i mi się spodobała. Całkiem jest grywalna, można sobie postrzelać. Mimo, iż przy dużej ilości krwi gra mi zwalniała niemiłosiernie, całą przeszedłem. A krew to typowo klikowa jest. Znajdź sobie dobrego grafika, a to będzie bardzo fajna gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 gra jest nawet niezla, ale jak dla mnie zbyt monotonna, za malo broni i jakies bonusy by sie przydaly. a co do grafiki wedlug mnie nie jest najgorsza, ale jagbys trohe bardziej sie postaral to moze nie byloby takich krzywych linii rysowanych olowkiem. moglbys zrobic zeby krew nie znikala po pewnym czasie tak poprostu tylko zeby tak powoli zanikala az wkoncu znika calkowicie i zeby cos zrobic zeby mniej jej jakos bylo bo przycina jak duzo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 U mnie przez krew zacina się tylko w trzech ostatnich levelach. :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 gierka całkiem niezła. Popracuj troche nad grafiką i zrób ładniejszą krew i zmień system poruszania się. ocena: menu 2/10 popracuj nad jakimś tłem w menu grafika 2/10 muzyka 7+/10 grywalność 8+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Poruszanie się jest dobre! Co do grafiki, to może zostać, przecież nie liczy się grafika, tylko grywalność :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 tak ale jeśli widzi ktoś na ekranie jakieś kółeczka i kwadraciki to nie ma ochoty grać w taką grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 grafika 4/10 dzwięki 2/10 grywalność 10/10 ocena 9/10 liczy sie grywalność a ta jest ogromna i jeszcze wady ślimaki i coś tam niemogą się wydostać bo się zacinają na ścianach i sterowanie jest niewygodne daj na w,a,s,d :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Na czerwonych nie widać krwi. Krew czerwona? W 3 epizodzie nie widać celownika. Spaleni wrogowie chyba nie krwawią :lol2: Btw przeszedłem! Pietrus: Grałem, niezła rozpierducha :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Widzę, że grafa jest nisko oceniana, ale to się zmieniło w dodatku (samodzielnym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi