lenin Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 U mnie linki niektóre są koloru białego inne czarnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 linki, linki, linki - nie są białe, są niebieskie, brzydkie, popraw :P A że tak zapytam jakiej przeglądarki używasz nie wiem co jest nie tak <body link="000000" alink="000000" vlink="000000"> U mnie linki niektóre są koloru białego inne czarnego i tak właśnie powinno być edit:Chyba już naprawiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ale takie 'zwykłe' linki nie pasują za bardzo do reszty strony;/ Nie lepiej dać jakieś obrazki czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Stronka poświęcona życiu w bloku 13 : http://legoblok13.dbv.pl/news.php Ciągle nad nią pracuję, ale niedługo skończę, możecie pisać to i owo na forum, ale proszę bez obraz i przekleństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Mogłeś się wstrzymać z reklamowaniem dopóki nie będzie wyglądać po ludzku. Obecnie ta strona odpycha, bo jest całkiem oczo[...] i nieczytelna. btw. php-fusion na stronkę takiej animowanej serii to imho totalnie nietrafiony pomysł, a tym bardziej założony na generatorze stron, który na zbyt wiele nie pozwala. O wiele lepiej by to wyglądało na bloggerze czy wordpress.com jak potrzebujesz generatora, a blogowa forma by była moim zdaniem lepsza pod takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 9. Hotling jest zabroniony. Strona epicka, nie mozna na niej preklinac, mimo ze w filmikach to sie jezykow nie trzymaja, i w ogole. Regulamin dobija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 naucz się czytać, na forum mają nie kląć, o filmach nic nie mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Naucz sie czytac, ja dokladnie to samo powiedzialem : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 http://fallen-ots.no-ip.org Można odwiedzać nasze forum i najprawdopodobniej jutro odpalimy server na cały dzień. Na stronie www można przeczytać o exp rate itp. Mapa Evo edited. Planujemy wiele zmian. Jeśli chcesz się przyłączyć do tego projektu przedstaw swoje kwalifikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 umiem wciągać kluski nosem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie gadaj Pieter, przecież znasz Tibię wzdłuż i wszerz. A swoją drogą Fallen OTS to trochę zabawna nazwa, nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie gadaj Pieter, przecież znasz Tibię wzdłuż i wszerz. A swoją drogą Fallen OTS to trochę zabawna nazwa, nie sądzisz? Fallen OTS (jako nazwa OTS'a) była miliony razy. Gdybyście mieli dedyka albo choć dobrego VM to byśmy pogadali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja mogę mapę przerobić ;) aby nie było żadnych kwadratowych wysp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 moze podaalbys parametry ots bo nie kazdemu chce sie szukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Planujemy wiele zmian. Jak zrobicie te zmiany daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 hunter masz łapki i oczka? podał wyraźnie fallen-ots.no-ip.org :P serio jeśli zmyliło cię :P @Pieter zademonstruj bo jestem ciekaw ;p @GMCliker Mapy kwadratowe nie są @Will tego mi dokładnie nie wiadomo @Topic jak waszym zdaniem blogi o np. książkach nie mogą być prowadzone ciekawie, zapraszam na http://septimus--heap.blog.onet.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hunterowi chodziło o parametry a nie IP. Nie znam się na tibii ale to jest zazwyczaj stan sprzętu, rate expa itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hunterowi chodziło o parametry a nie IP. Nie znam się na tibii ale to jest zazwyczaj stan sprzętu, rate expa itp. No ale przecież to wszystko jest na tej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ihooy.pl i więcej nie potrzeba mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Offtop: 4tk - nie grałeś w tibie -.- na niektórych ots-ach wyspy są "kwadratowe" , a więc wyjdź i umrzyj Pieter: Dodaj coś na swojej stronie , aby nudno nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Offtop: 4tk - nie grałeś w tibie -.- na niektórych ots-ach wyspy są "kwadratowe" , a więc wyjdź i umrzyj Pieter: Dodaj coś na swojej stronie , aby nudno nie było :) to nie wykop, ja tam trzymam dla siebie, swoje projekty, a to czy ludzie to odwiedzają już mnie nie obchodzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 GMcliker, sam se umrzyj D: Ja tu fallen otsa testowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Pewnie za wcześnie na to ale co mi szkodzi :P - Wchodźta Panowie (i Panie oczywiście) http://psichix.com/ Strona jest prowadzona w dwóch językach: Polski i Angielski, zależnie od preferencji przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 jeszcze xenon.psichix.com podepnij pod wordpressa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 @Psichix: Coś słaby masz serwer, bo albo za długo nie odpowiada, albo tak powoli wysyła, że... Ale odpaliło - strasznie NIECZYTELNA. Całość ok, ale to tło całkowicie PSUJE tą stronę i czyni ją NIECZYTELNĄ. btw. Wiesz, że Twój nick w tej chwili powinno się czytać jako PSKHKS? Bo właśnie tak go zapisałeś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 nie wiem czemu powoli, może akurat jakieś przeciązenie było. Mi tam śmiga jak na wordpressa. Zwiększyłem nieco czcionkę, rozjaśniłem ją, przyciemniłem tło i nie powinno być aż tak nieczytelne. BTW. Nowy wpis :) btw. Wiesz, że Twój nick w tej chwili powinno się czytać jako PSKHKS? Bo właśnie tak go zapisałeś :>Tak, sugeruj się translatorem to w zime będziesz w sandałach biegał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie sugeruję się translatorem, po prostu alfabet grecki mniej więcej znam :P . Nazwy znaków to rzeczywiści Psi Chi Ksi, ale nazwy znaków to nie to, jak się je czyta. Jakby się chciało to przeczytać jak leci to by wyszło Pskhks :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Your choice jak będziesz mnie nazywał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 goodbye-microsoft.pl YEAH ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Łał, dostałem za darmo domenę, wsadzam na stronę cudzy tekst i można szpanować 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi