M@ti002 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 http://www.scorpiongames.fora.pl/ wczoraj zalozone forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Znowu fora.pl? O mój Boże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 www.nop.ir.pl Pismo o starych grach 3.12.2008: teraz już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 bdn.70.pl Kijaszcza strona mojego klanu w StarCrafcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a ja jestem adminem na forum mojej szkoły FORUM i od dziś tworzę moją stronkę MIMEK'S PAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a ja jestem adminem na forum mojej szkoły FORUM i od dziś tworzę moją stronkę MIMEK'S PAGE Fuj ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ericon Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Dzisiaj ukończyłem prace nad stroną i forum teamu Anime Planet, aktualnie poszukuje osób do ekipy więc zapraszam www.anime-planet.xx.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Przepraszam bardzo, że odświeżam. Bardzo. Ale nie mogłem w Valhalli bo tam to będzie nie na temat.A to jest odpowiedni temat. http://www.sarts.yoyo.pl To moja domowa strona. Darmowy download Software i innych. Strona się rozwija. I dzisiaj wybiore jeszcze gry jakieś z GMC fajne i tam dam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 @Sonique: Logo na twojej stronie rox :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mam nowe ale niewiem jak zmienić zarejestruj się też pliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 http://www.scorpiongames.xt.pl byc moze bedzie nowe forum (patrz post Snake'a na forum SG ;)) PS rejestrujcie sie i walcie smialo w subforum "dyskusje o forum" ;) PS2 nie przejmujcie sie emotami wlasnie zmieniam :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Strona niewyróżniająca się od setek innych na yoyo.pl z "Powered by v6.01.6 || EP IV by eXtreme Crew © 2003-2005" w stopce. Teraz tylko znaleźć exploita na przestarzałe oprogramowanie i strona jest nasza. :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 i strona jest nasza. :} Ty mi się chcesz włamać :angry:?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Oh yea - PHP fusion - ludzie co wy sie tak na te strony internetowe napalacie :F jak nie umiecie sami zrobić porządnej to po co zaś kolejny klon PHP fusion... Ja tam nie mam swojej strony i żyję :P Ty mi się chcesz włamać mad.gif?? Ojej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ty mi się chcesz włamać :angry:?? Ostrzegam tylko przed potencjalnym zagrożeniem. A wierz mi, że to nie byłoby takie trudne. Polecam zaktualizować CMS do czego bardziej zabezpieczonego, lub nowszej wersji obecnego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Niom są tam aktualizacje dzisiaj to zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Oh yea - PHP fusion - ludzie co wy sie tak na te strony internetowe napalacie :F jak nie umiecie sami zrobić porządnej to po co zaś kolejny klon PHP fusion... Ja tam nie mam swojej strony i żyję :P Ojej :( byl artykul nawet o teamach i bylo cos tam takiego ze kazdy team musi miec www :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 byl artykul nawet o teamach i bylo cos tam takiego ze kazdy team musi miec www tongue2.gif A jak nie będe miał to co? :o Pójdę siedzieć? Btw ja nie mam teamu - działam sam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 to jak nie masz teamu to masz zakaz wypowiadania sie w tym temacie <joke> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Przepraszam bardzo, że odświeżam. Bardzo. Ale nie mogłem w Valhalli bo tam to będzie nie na temat.A to jest odpowiedni temat. http://www.sarts.yoyo.pl To moja domowa strona. Darmowy download Software i innych. Strona się rozwija. I dzisiaj wybiore jeszcze gry jakieś z GMC fajne i tam dam . O Kur*a! Zarąbiste dopasowanie loga do layout`a strony :D, a na dodatek rozwalający układ strony xD. I jeszcze podrobiona nazwa ;o. Nie no stronka roxi w dodatku PHP-Fusion :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 to jak nie masz teamu to masz zakaz wypowiadania sie w tym temacie <joke> Że tak powiem: "???" przecież to temat "nasze strony" nie "strony naszych teamów" XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 podrobiona nazwa Powiedziałem :] Rozwiń skrót mój to Sonique Artistics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Powiedziałem :] Rozwiń skrót mój to Sonique Artistics"Artystyczny Sonique"...? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 hmmm, a jak wytłumaczysz Endemit Studio ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 endemit (gr. éndemos ‘rodzimy, tubylczy’) biol. organizm roślinny lub zwierzęcy, którego zasięg jest ograniczony do określonego obszaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Studio tubylczych organizmów roślinnych?? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Oj ludzie nie wszystko można przetłumaczyć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Sonique, przydalby ci sie grafik, oj koniecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Lowrider nim jest :) Dzisiaj mi zrobił robocze logo, ale jeszcze ma do poprawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Lowrider nim jest :) Dzisiaj mi zrobił robocze logo, ale jeszcze ma do poprawienia. gdzie jestem? dzisiaj zrobiłem na szybko w 2 minuty takie niby logo bo na tamte nie mogłem patrzeć,pewnie coś Ci spróbuje zrobić ale mnie nie wkręcaj w jakieś akcje o których nie wiem,tak to jest z dzieciakami :) w sumie wczoraj miałem na tej super stronie bana a dziś jestem grafikiem no niebywałe :boxed: he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi