bonifacy1515 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 i mam jeszcze takie pytanie : zrobiłem menu było dobrze ze 3h i po 3 h nie chodzi start , klikam i zero reakcji ale przed chwilą było jeszcze wszystko OK ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 a może wyjaśnisz nam jak(jakim kodem/klockami) robisz to menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 wziąłem add event, potem mouse i wybierałem "Left button" Potem z prawej strony okna w zakładce control wybrałem 'klocek' "go to diffrent room", i w nim zapisałem Room0 . I podziałało chwile :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 klikam i zero reakcji ale przed chwilą było jeszcze wszystko OK ?? i to my mamy wiedziec co ty miales wczesnej ze dzialalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 To moze zmienila sie nazwa tego roomu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 moze cos zmieniałes? lol klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 no to sami spróbujcie ,ale nie śmiejcie się jest to mój pierwszy projekt w życiu o to link: http://www.megaupload.com/?d=OB3EH87N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 O stary jesteś moim mistrzem, rób dublety nazw, używaj polskich znaków przy nazywaniu obiektów i spritów i jeszcze rób w nich spacje na pewno w ten sposób daleko zajdziesz. :w00t2: :tv_happy: :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 to jest moja 1 gra więc się dopiero ucze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 sciagnij sobie toutorial "Moja pierwsza gra" tam bedziesz miał jak nazywac obiekty itd :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 w menu nic nie zmieniałem !! PS. dasz link do tego tutorialu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 tu masz link: https://gmclan.org/index.php?czytajart=33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 w menu nic nie zmieniałem !! PS. dasz link do tego tutorialu?? Ale jeżeli nazwałeś dwa roomy tak samo, to nie musiałeś wcale zmieniać menu żeby przestało działać. Poczytaj tamten kurs :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 już się nauczyłem ;) a wracając do tematu to wiecie jak zrobić to menu żeby działało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 a mógłby ktoś zrobic takie menu dla mnie ?? to chyba niewiele zajmie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 zapodam link bo akurat mam w upie. tylko nie możesz używać tych grafik i napisów gdyż są one z gry Kuby Gm mam nadzieję, że się nie obrazi, ze podałem tego linka ;P https://gmclan.org/up1558_4_menu_KubaGM.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 dzięki , chodziło mi tylko o przykład ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 tylko usuń sobie z creat-ów sprite_create_from... bo to jest do alpha z png ;p potem możesz mieć z tym błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonifacy1515 Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 zrobiłem wszystko jak było w tym projekcie ale dalej nie działa http://www.megaupload.com/?d=12E1C9S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi