MisieK-GM Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tytuł: Worms - Online Gatunek: MMOP Opis: Narazie nie ma nic poprostu worms online ;P Ja otwieram serwer do 20.30 ale macie tez do zrobienia swojego takze testujcie ! ;) Enjoy! Nie daje screenow bo dalem link do gry... Autorzy: Programowanie: Przyklad z paczki Pietera, Online Engine i Ja ;) Fabuła: brak Grafika: to co bylo w przykladzie Muzyka: to co bylo w przykladzie Download: TutaJ! NOWY LINK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Pobrałem i co i nic Unable to Connect To Server Nie ma ani wpisania IP ani nic...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Hmmm, no muszę powiedzieć, że bardzo dobry klon Wormsów :) Szkoda, że przesyłanie danych nie działa, ale jestem pod wrażeniem silnika. Bardzo dużo grywałem w Robaki i ten projekt mi się podoba. Rób, rób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Nom Klon jest bardzo fajny, ale przesyłanie danych nie działa, jak wziołem "własny server" to poszło na, ale przesyłanie danych działa tylko w 1 postaci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Z tym, że nie możesz tego nazwać Worms, ponieważ to znak firmowy Team17... Musisz wymyślić coś innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Nie dziala? hmmmm. nie wiem czemu, moze zrobie opcje z wpisywaniem IP ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 ale przecież to przerobiony przykład ;o do tego bez zmienionej grafiki... 2/5 za starania. do tego nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tak jak napisał Harv, to przerobiony przykład, dokładnie ten: https://gmclan.org/up3571_11_boom.html Silnik mmo również jest przerobiony, tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie ten przykład mmo widziałem... 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 w racer online? Przecież Misiek napisał, ze korzystał z tych przykładów więc ocb? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 A nazwę możesz wziąć np. Eearthworms- Online :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Dodalem plik z wpisywaniem IP https://gmclan.org/up4023_4_Worms___Online_TEST_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 mareczku o to chodzi, ze zmienił kilka linijek kodu i mysli ze stworzył grę. nawet nie zmienił grafiki ;/ i do tego podpisał sie pod tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Marek.S Napisano Dzisiaj, 20:32 w racer online? Przecież Misiek napisał, ze korzystał z tych przykładów więc ocb? dry.gif Nieprawda, bo póki Harv nie napisał, że jest to przerobiony przykład to autorzy wyglądali tak: Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: brak Grafika: Ja Muzyka: Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 nieprawda! chyba jako pierwszy zajrzałem do tego tematu i wiem co widziałem... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Silnik gry Pieter, Online z online engine'u i "autor" nic ... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 To w takim razie nawet nie dokończy tego projektu, bo zapewne nie ma pojęcia o co chodzi :/ Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Silnik gry Pieter, Online z online engine'u i "autor" nic ... -.- Nie podalem autora bo nic nie bylo wpisane w INFO wiec podalem skad wziolem przyklad <_< To w takim razie nawet nie dokończy tego projektu, bo zapewne nie ma pojęcia o co chodzi :/ Szkoda... Troche sie w tym orientuje ;) Ale nie wiem na ile mi czas pozwoli :( ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Troche 'troche' nie wystarczy. jak nie masz czasu to po co w ogole robisz to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 I w przykładzie, i w grze nie ma terenu i robak spada do wody. Co jest? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 I w przykładzie, i w grze nie ma terenu i robak spada do wody. Co jest? :/ MisieK-GM nie miał czasu, aby to poprawić;/ Troche sie w tym orientuje smile2.gif Ale nie wiem na ile mi czas pozwoli sad.gif smile2.gif To pokaż nam, że potrafisz, i zaprezentuj wersję, po której będzie można stwierdzić, że się napracowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 jak nie masz czasu to po co w ogole robisz to? o tak, z nudow, bo chce sie podszkolic w online, nie mozna? E: Jak to spada do wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Niezbyt ciekawe to to. Wolę już pograć w WWP z bratem na LANie. Dlaczego temat jeszcze nie poleciał do kosza skoro nie ma screenów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Już nie wpada, miałem jakiś dziwny błąd. ;| Gra nie prezentuje nic ciekawego i jest głupią przeróbką przykładu (do tego online nie działa). Dlaczego temat jeszcze nie poleciał do kosza skoro nie ma screenów? Uznaj rację Borka (chociaż po przejrzeniu kosza sądze, że temat jednak tam poleci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Programowanie: Przyklad z paczki Pietera, Online Engine i Ja smile2.gifgdy tylko zobaczyłem title to wiedziałem, że to będzie na przykładzie z mojej paczki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi