Maximal Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Start tury: 1 września 2008 - 22:10 Czas: 24h Temat: Pierwszy dzień szkoły Uwagi: Że niepełny to niepełny, ale jednak pierwszy. ;) Nie jesteście ograniczeni konkretnym gatunkiem, tu najbardziej liczy się pomysł. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Że tak powiem: Mam pomysła! ^^ Zobaczymy jeszcze jak z chęciami, ale może będzie dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 @lenin - ja tez mam pomysla!!! Beat That!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Zrób ktoś realistyczny symulator kocenia, bo mi się nudzi w domu, bym sobie pograł w takie cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 kurde już nie zdążę bo dopiero teraz obczaiłem :D a było tyle możliwości... btw. u was też są dymy jak kogoś kocicie >?< bo kumple dostali opierdziel dzisiaj od wychowawczyni :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 U mnie w Technikum była zasada, że zarówno pierwsze klasy Gimnazjum, jak i pierwsze technikum/liceum kocone są przez 3 klasy gimnazjum. Gimnazjum przenieśli i problem kotów przestał istnieć. Swoją drogą, żeby młodsi starszych... niedorzeczne :P Dobry pomysł na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Bardziej grafika niż pomysł :( Nie biorę udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 U mnie w Technikum była zasada, że zarówno pierwsze klasy Gimnazjum, jak i pierwsze technikum/liceum kocone są przez 3 klasy gimnazjum. Gimnazjum przenieśli i problem kotów przestał istnieć. Swoją drogą, żeby młodsi starszych... niedorzeczne :P Dobry pomysł na grę. Ha zupa ja jeszcze jakoś pamiętam jak porywałem się na 3-klasistów ze swoim markerem czy tam długopisem. Oni próbowali mnie maznąć a ja na nich pisałem PIES :P (I ani razu mnie nie skocili bo się "nieźle" "gibałem") B) ale holender kiedy to było... kiedy skończyłem 10 lat straciłem poczucie czsu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 U mnie w szkole jest kocenie jak najbardziej :) Opierdziel od wychowawczyni dostałem i od vice dyrektora i jego żony też ^^ zresztą cała moja klasa koci młodych. Ale markery zabierali robili rewizje itp. heh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Żeby was tak w więzieniu okocili porządnie, żebyście nie mieli więcej problemów z oddawaniem kału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ta tura za późno wystartowała,przecież teraz jest szkoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ta tura za późno wystartowała,przecież teraz jest szkoła. Chyba mi nie powiesz że już ci wypracowanie zadali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Może nie zadanie domowe ale dostałam coś w stylu: "przepisz wszystkie informacje o aktualnych klientach z archiwum do komputera" :) a co do tematu dawno w szkole nie byłam wiec muszę cos z pamięci od siebie wyciagnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Żeby was tak w więzieniu okocili porządnie, żebyście nie mieli więcej problemów z oddawaniem kału. E tam, motyw z grypsowaniem jest lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 kurde ja mam już PD na cały tydzień bo tak to bym wystartował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 IMO znow beznadziejny pomysł ... Całkowicie bezpłciowy, najlepiej na następna turę dajcie temat "Sims 3" bo to najbardziej bezpłciowa seria na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 najlepiej na następna turę dajcie temat "Sims 3"Oooo, bardzo dobry pomysł. Wykorzystam w przyszłości. Dzięki. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Zrób ktoś realistyczny symulator kocenia, bo mi się nudzi w domu, bym sobie pograł w takie cuś. na xboxa jest bully ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Chyba mi nie powiesz że już ci wypracowanie zadali? ja bd mieć klasówkę juz z polaka w tygodniu heh :) EDIT. Jak mogę dać pracę na turę? Tutaj dać link? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ehh właśnie wróciłem do domu, i coś mi się wydaje, że nawet nie zdążył bym zacząć robić :( ehh może na następną turę będę miał więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 na ta ture nie zdąrze zrobić projektu a kiedy tak by mogła być nastepna tura?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 nastepna tura bedzie, kiedy Maximal bedzie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 To moze długo potrwać :) Pomysł mam ale w 2 godziny nie zrobię tego projektu kod moze tak ale grafike to nie :( Szkoda a moze nastepnej tury tematem by był wyscigi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Szkoda a moze nastepnej tury tematem by był wyscigi Jestem pewien, że nie będzie, bo takich projektów/gier sporo osób pewnie już ma (nawet patrząc na Twoją sygnaturkę, to też coś tworzysz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 lenin: gra nie moze byc tworzona przed rozpoczecie tury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi