Darlix Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ehhh nie zauważyłem przyciska "szybka odp." Gapa ze mnie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jest tam, gdzie zawsze był :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ta, krypto admin. =P Zaraz to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Na stronie głównej w "Nowościach z forum" wykrzyknik jest zastąpiony przez & # 33; Bez spacji ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wydaje mi się, że to jest już od baaaa...rdzo dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Tak, różnica w kodowaniu, choć teraz wydaje mi się, że i strona i forum mają to samo kodowanie ? Tymon, zerknij no przy okazji :lol2: Nie, no żartuję of coz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A ja zauważyłem coś dziwnego. Dałem edycję posta, ale podczas wysyłania dałem w przeglądarce Zatrzymaj, coś dopisałem i dałem Wyślij jeszcze raz. I moim oczom pojawił się kolejny post mojego autorstwa, zamiast tamtego zedytowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Czemu usuneliście opcje w profilu, "najwięcej postów na forum:" (czy jakoś tak ;d ). Dzięki temu wiedziałem np. czy dany user najczęściej pyta się/pomaga w pytaniach początkujących, bądź najczęściej komentuje gry innych użytkowników. Uważam, że ta opcja była całkiem ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @Marmot: Chybo chyba któryś z adminów (nie ja) dodał jakiegoś moda przeciw multipostowaniu. Po aktualizacji wszystkie hacki poszły won. @lenin: Nic nie usuwalem, widocznie tworcy IPB z tego zrezygnowali. Poszukam jeszcze w opcjach moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja tam nie boję się przyznać że nie znam się za bardzo na językach programowania i najczęściej komentuje gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Proponuje zmienić obrazek przycisku "raport" w regulaminie dokładniej pkt. 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Da się wyłączyć pierdoły typu ocena, komentarze, znajomi itp.? Poza tym co chwilę mnie wylogowywuje, co zaczyna być irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Sposobem na wylogowywanie jest chyba wylogować się na stronie i zalogować na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 mnie też przez jakiś czas wylogowywało ;o a logowałem się na forum. Ta wersja IPB ma problemy z cookies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Obiecuję się tym zająć dzisiaj, ponieważ z racji gorączki mam do wyboru spanie w łóżku albo kodzenie na lapie w łóżku... Powiedzcie mi tylko jedno. Na jakich wersjach przeglądarek się to dzieje. Poprzednia wersja ipb miała taki kłopot chyba tylko z Operą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja tak miałem tylko na początku, po zaktualizowaniu forum. Po dwóch logowaniach się udało, a że jestem zawsze zalogowany, to problemu już nie ma ;) FF 3.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja mam Internet Explorer 7.0 i nic takiego się nie dzieje, jeszcze żadnych błędów nie napotkałem EDIT: albo 8.0 niepamiętam w każdym razie najnowszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 FF 3.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja mam najnowsza opere i od updatu nie mialem zadnych problemow z wylogowywaniem (raz tylko na poczatku musialem sie od nowa zalogowac i tyle :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja mam najnowsza opere i od updatu nie mialem zadnych problemow z wylogowywaniem (raz tylko na poczatku musialem sie od nowa zalogowac i tyle :P). mam to samo tylko ze IE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Zmieniło się zdecydowanie na lepsze. Czasem widzę ostrzeżenia innych( nawet 0%) a czasem wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi