zalu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ej nie mamy już ikonki ulubionej młotka tylko jakiś znaczek oddać nam wszechmogącego młota!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Nice, tera trza się przyzwyczaić... :P Ostrzeżeń nie widać. ;/ Licznik postów może zostać. :P Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Solmis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 licznik i tak na starym forum było widac, ale po co wam wiedziec kto ile ma postów? zeby spamowac i miec wiecej od niego? ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ale super...Mnie tam pasi. AA to dlatego wczoraj nie mogłem się dostać na gmc. Ja tylko bym zmienił ten "uploader uzytkownika" i wstawił jakiś porządny folder pod gg i tlenem. A i tak wogóle na co te miejsca "wstaw specjalny objekt" "czcionki" "rozmiar" skoro i tak nic z tym nie moge zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ctrl+f5 i powinno działać. Też tak miałem, ew. zmień przeglądarkę Dajcie możliwość czytania warnów innych bo czasem trafią się perełki :D EDIT: szkoda tylko że teraz styl forum nie pasuje do strony głównej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Wow, ale fajnie :D Ja tam bym wolał ukryć licznik postów: "On ma o 10 więcej, więc ja napiszę 11, o!". Warny - mi to rybka. Jak będą widoczne, to będzie można dowiedzieć się o czyjejś reputacji na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No forum wygląda lepiej ;p Co do gwiazdek i licznika postów. Won do gazu z tym. Nie potrzebne to w ogóle liczą się komentarze a nie jakieś gwiazdki. :/ I pewnie gdyby był licznik postów każdy wbijałby jak najwięcej żeby być "pro". Z GMClanu zrobi się teraz druga fotka :/ DODAJ MNIE DO ZNAJOMYCH!!!!!!!!!!!!!!!11111111 I jeszcze te gwiazdki za profil \: Ogólnie jest dobrze, poprawić tylko kilka wymienionych rzeczy. Marmot elo zdjęcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Przydało by się zrobić ikonkę zastępującą ten napis "uploader użytkownika". Bo wygląda jakoś tako niesmacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 licznik i tak na starym forum było widac, ale po co wam wiedziec kto ile ma postów? zeby spamowac i miec wiecej od niego? ;< Ja lubie wiedzieć. Jak ktoś ma 1 post, to od razu wiem, że nowy, a jak ktoś ma 5000 i pisze post o treści ":)" to wiem, że to spamer i trzeba zablokować konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Fajna skóra, ta domyślna mi się przejadła. Ostrzeżeń nie widzę. A napis "uploader użytkownika" można zastąpić jakąś ikonką, jak chcecie, to zrobię coś w deseń reszty obrazków, żeby pasowało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Przydało by się zrobić ikonkę zastępującą ten napis "uploader użytkownika". Bo wygląda jakoś tako niesmacznie. Ty przecież dobrze rysujesz więc może coś zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ty przecież dobrze rysujesz więc może coś zrobisz? To jest żart czy pochlebstwo? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Spoko, przerobi sie jakąś inną i już :P Ale to potem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nie mogę już wstawiać więcej obrazków na stronę "O mnie". ;[ Zwiększcie limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To jest żart czy pochlebstwo? XD Patrząc na poziom Twoich prac z moimi to wiesz. A że jeszcze rysuje pixelartem i jak patrze na Twoje prace to widać jaki masz poziom. Więc to nie jest żaden żart ;p A wykonać ikonkę z 16x16 to chyba nie problem? ;p @gnysek Arr no dobra ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Znaleźć w sieci jeszcze mniejszy problem. Spoko, poradzimy sobie, nie naciągajcie chłopaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja pierdziele, ludzie... Czy Wy myslicie, ze cala grafike zerznelismy z neta + tworczosc Tymona wlasna? A kto zaprojektowal caly gmclan, ikony do fastbara, ikony innych dzialow, wiekszosc emot, czesc ikon nowosci? -_- Nie wiem jak Gnysek, ale przeciez ja i Borek w ciemię nie byliśmy bici... Wnerwia mnie takie gadanie. Zrobcie jeszcze pomnik Tymonowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ale faktem jest, że jesteśmy w stanie sami sobie porobić ikonki i nie potrzebujemy do tego pomocy. Więc nie wiem po co dyskusja, kto ma zrobić. Nie wiem jak Gnysek, ale przeciez ja i Borek w ciemię nie byliśmy bici... I wydało się, że wypadłem z wózka.... nie no Ranma, bo się pogniewam <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ha! Wyłapałem w ostatnim momencie: Ta, powiedz, że Layout forum zrobiłeś sam No a nie? Chodzi mi o wizerunek w dniu premiery, bo potem jeszcze podochodziły dodatki w stylu: fastbar (ikony moje, za wyjątkiem ligi 24), liga 24 (tymon), dokumentacja (ty), ulepszony shoutbox (ikony moje, ajax tymona), ulepszone nowosci z forum (wiekszosc ikon tymona, czesc moja, czesc borka), najnowsze komentarze (ikony moje). Fajnie to tak rozliczac? :) Po prostu Tymon byl adminem i jak cos trzeba bylo zrobic, to robil, bo albo np. inni nie mieli czasu albo im sie nie chcialo, a nie ze zaraz on wszystko robil. -_- Przypominam, ze adminem gmclanu bylem ja, potem ja + choosen, potem znowu tylko ja, ja + bewuo, ja, potem ja + gnysek, ja + gnysek + tymon, ja + gnysek + tymon + borek, az do teraz czyli ja + gnysek + borek. I przypominam, ze calkowicie sam robilem to wszystko az do momentu pogrubionego powyzej, czyli tak lata 2006. I wydało się, że wypadłem z wózka.... nie no Ranma, bo się pogniewamNie wiem, nie jestem w stanie wszystkiego spamietac, ale chodzilo mi tylko i wylacznie o sfere graficzna, a Ty glownie robisz wszystko od strony kodu, a to juz temat na inna bajke. :) A o Borku wspomnialem, bo ostatnio przeciez robil ikony nowych dzialow na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Przecież to chyba nie trzeba nikomu mówić, że całe GMC to Twój projekt graficzny, z kilkoma grafikami Tymona :) Kiedyś było nawet forum w tych samych kolorach - i fajnie by było, jakby znów strona i forum miały ten sam szablon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mnie się teraz bardzo podoba. Wygodna obsługa, ładny wygląd, dużo możliwości. Po prostu czad :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Niby tyle nowego, ale się tego nie widzi. Może tam tylko te strony "o mnie", i nowy styl, ale tak to nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A ja znalazłem rzeczy do poprawki: 1. Ikona forum. 2. Można zmienić ocenę na czyimś profilu. (chyba, że tak specjalnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jestem za dodaniem wybierania stylów! Stare forum było ładniejsze : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jestem za dodaniem wybierania stylów! Stare forum było ładniejsze : (Nie było ładniejsze. Po prostu się przyzwyczaiłeś do starego wyglądu. Akurat ten nowy domyślny lay ipb jest znacznie bardziej stonowany i mniej męczący dla oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No tamten niebieski śmierdział takim Windowsowym stylem jak dla mnie. Plastik taki. A ten jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No też mi się tak wydaję, Ta jest o wiele lepsza. O w końcu działa specjalny objekt itd. Wtedy mi nie działało. Już nie mogę się doczekać tego obrazka folderu zamiast "uploader uzytkownika". Zrobię test specjalnych objektów: CENTER CODEBOX SPOILER EDIT: Działają! :) fajnie nigdy nie wiedziałem jak się je robi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nagle wszyscy mówią, że stare było "be". Jakoś nigdy nie widziałem, żeby ktoś narzekał... @Ranma: Ale każdy ma inny gust, a gustach, jak wiadomo, nie dyskutuje się. Mi ten skin się nie podoba, bo może i jest czytelny, ale za to szarawy. Więcej kolorów! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nagle wszyscy mówią, że stare było "be". Jakoś nigdy nie widziałem, żeby ktoś narzekał... @Ranma: Ale każdy ma inny gust, a gustach, jak wiadomo, nie dyskutuje się. Mi ten skin się nie podoba, bo może i jest czytelny, ale za to szarawy. Więcej kolorów! :) Mnie się stare podoba, ale to nowe jest lepsze. Więcej bajerów. Nawet jakbyście zmienili znowu na starą to przecież bym nie skasował konta przez to. (chociaż i tak nikt nie będzie mnie żałował) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 moje trzy grosze: wygląd forum na początku zdziwił mnie, ale szybko idzie się przyzwyczaić. Rozbudowane opcje profilu też idą na plus ;) Dział "zapowiedzi", do prezentowania swoich przyszłych gier :D no na to właśnie czekałem. Ciekawi mnie jak to wszystko będzie wyglądać i działać. Dobra robota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi