Marmot Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Co do dżina, to nie mam zastrzeżeń. Może jedynie do palców u stóp, że wyglądają z deka, jak u jakiegoś zwierzęcia niż u człowieka, ale tak to wporzo ogólnie. Co do kawałków muzycznych: - Industrial Wasteland - jak dla mnie bardzo dziwnie brzmi ten kawałek. Pomysł połączenia orkiestry i gitary jak dla mnie jak najbardziej fajny, aczkolwiek bardzo daleko do perfekcji moim zdaniem. Dziwne, nagłe zmiany brzmienia kawałku (jak np. jakoś około 25 sekundy). Do tego słuchając brzmienia tej gitary, mam wrażenie, jakby prawie ciągle był jeden sample, który jest raz puszczany w rzadszych odstępach, raz w częstszych. No i trochę mastering mi się nie podoba, kawałek jest ogólnie mimo, że szybki, to jednak sprawia wrażenie małodynamicznego. Zresztą, z nazwy wnioskuję, że arena ma być industrialna. Jak dla mnie ten kawałek ani trochę nie jest industrialny. Zamiast orkiestry wpakowałbym elektronikę jakąś, jakieś wyraźne, hałasujące syntezatory, wnoszące ten industrialny klimat. - To do menu - ogólnie nie mam zastrzeżeń, aczkolwiek nie wyobrażam sobie wokalu jakoś w tym kawałku. Ale, zobaczy się, jak już będzie wokal. - Motyw wiedźmy - nie wiem czemu, ale kawałek ten kojarzy mi się z Age of Empires :P . Ogólnie też bardzo fajny. Jedynie kawałek do areny mi się nie podoba, reszta jest wspaniała :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Do tego słuchając brzmienia tej gitary, mam wrażenie, jakby prawie ciągle był jeden sample, który jest raz puszczany w rzadszych odstępach, raz w częstszych.Sampli jest osiem, ale fakt, że plugin jest już dosyć stary ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Akurat nie chciało mi się przysłuchiwać ile jest dokładnie, po prostu na odległość było słychać, że to nie jest prawdziwy instrument, a do tego był jeden moment, gdzie był ciągle jeden sample w kółko powtarzany, raz w rzadszych, raz w częstszych odstępach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 No no... kolejna fajna gra się szykuje... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dzięki. Dawno nie było niczego nowego. Macie tu projekt jednej z pozostałych aren wraz z pierwszym podejściem do nowego interfejsu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Świetnie to wygląda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Swietny ten interface :) Zacna arena i w ogóle :) Super! Powodzenia Let's R'n'R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 wypaśna arena mam nadzieje żę tło jest animowane :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Muzyka z menu mnie urzekła. Śmiem twierdzić, że wśród wielu soundtracków z gier i filmów, które przesłuchałem ten kawałek jest u mnie w ścisłej czołówce. Rob dorównał w tym kawałku zimmer-owi. Naprawdę jestem pod wrażeniem i oczywiście dziękuje za link- dodałm już do mojej orchestra playlist-y :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Piękny ten inerfejs :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Piękny ten inerfejs Dokładnie :D Czekałem, aż go pokażesz, no i się doczekałem. A co to tej areny - to wszystko na niej będzie 'powiewać'? Bo przynajmniej na screenie tak wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 ciekawy pomysł z tymi drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Super, że się Wam podoba. To już bodaj trzecia wersja tego interfejsu (poprzednie mi nie pasowały) i głupio by mi było zamawiać kolejną rewizję, w przypadku gdyby obecny design okazał się klapą ;). Muzyka z menu mnie urzekła. Śmiem twierdzić, że wśród wielu soundtracków z gier i filmów, które przesłuchałem ten kawałek jest u mnie w ścisłej czołówce. Rob dorównał w tym kawałku zimmer-owi. Naprawdę jestem pod wrażeniem i oczywiście dziękuje za link- dodałm już do mojej orchestra playlist-y Przekaże Robowi. Może się leń jeden zmotywuje do dalszej roboty ;). Czekałem, aż go pokażesz, no i się doczekałem. Wcześniej nie pokazywałem, bo nie byłem zadowolony z tego co mamy. Ten projekt dostałem dopiero kilka dni temu. A co to tej areny - to wszystko na niej będzie 'powiewać'? Bo przynajmniej na screenie tak wygląda wypaśna arena mam nadzieje żę tło jest animowane Na razie nic nie wiem, bo to dopiero projekt. Dużo się może jeszcze zmienić. Np. właśnie nie wiem co z tymi "powiewami" zrobić, żeby nie były statyczne. Bez ruchu by to kiepsko wyglądało. Na pewno w drzwiach będą się pojawiać różne miejsca i kolory, ale to jak na razie jedyny pewniak. Jak macie jakieś pomysły, to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Ja tylko chciałbym jedno - żeby Rob odwalił kawał dobrej roboty i zrobił do tej areny porządną muzykę, pasującą klimatycznie do niej, a nie taką beznadzieję, jak odwalił do tej industrialnej areny, tym bardziej, że umie zrobić porządne kawałki, czego dowodem jest kawałek z menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Więcej stuffu: Demon - concept art i pierwsze podejście do sprite'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Demon - idealny, mój osobisty faworyt ze wszystkich dotychczasowych grafik :) świetna koncepcja i wykonanie. domyślam się że to summon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Faktycznie... Ta postać też jest już moim faworytem :) Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 On będzie pluć herbatą? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mniejsze kopytka, poza tym kul jak Jan Kulczyk >oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Spoko grafika ale moim faworytem pozostał imp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Demon mi się najbardziej podoba z wszystkich rysunków ;p Na drugim miejscu Dżin. Bardzo ciekawe tła aren. Interfejs przepiękny. Czekam na coś nowego i życzę powodzenia w dokończeniu tej gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Demona nie da się opisać słowami. Genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mój wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 czyżby sie szykował klejny stworek? jaki słodziutki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Ten demon ma chyba trochę za grube uda, ale i tak jest genialny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Niewątpliwie dla mnie to jest koziołek matołek w wersji 666 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 @Mafju: szatany takie są. Koziołek naprawde genialny tylko wkurza troche te kontrastowe do otoczenia oko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Października 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 hehe, ale i tak ten pokemon z logo dreamcasta na brzuchu pokonuje wszystkie postacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 mi przy tym demonie nie pasuje gajer/smoking/co to tam jest jakoś...no nie wiem ...dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi