Matthew Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Chwila moment! Przecież traci się Exp przy śmierci, znaczy pewną część. Zamierzony czy przypadkowy błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zdecydowanie zamierzony :P E: Żeby nie było "Muszę szybko do wioski wrócić <klik> " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dlatego nazwaliśmy to "Samobójstwo" :) Miał być po prostu powrót do miasteczka, ale stwierdziliśmy, że by to było nadmiernie uzywane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuberion Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 to juz lepiej zrobic komende na teleport do miasta np od 10lvl i za 1000 kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Nie, bo samobójstwo tak naprawdę wprowadzone zostało dla tych, którzy utkną na jakimś obiekcie i już nie mogą się ruszać nigdzie i muszą zresetować swoją postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 to zrob sprawdzanie czy dany gracz na prawde utkna i czy nie moze sie poruszyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Co Ty, ten serwer jest taki głupi, że ciężko by to sprawdzić :P Tu wszystko co się dzieje u gracza na serwerze dzieje się drugi raz co prowadzi do wielu błędów, jak ten z Trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Serwer nie był wczoraj online ponieważ mam problemy z komputerem , gdy chce odpalić grę/serwer ( byle jaką grę ) to wyświetla mi się "bluescreen" i resetuje kompa a potem PC się tak żółwi jakbym miał wszystkie statsy kompa jak kalkulator o.O :blink: :blink: Dziś robię reinstall windowsa więc powinno być wszystko dobrze po nim , konta zostały przeniesione w bezpiecznie miejsce :) więc się nie martwcie o swoje postacie , nadal będą. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Kiedy serwer będzie włączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Jak zrobi reinstall? Czyli za jakieś 2h? Zależy jak dużo musi zainstalować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Tak na szybko to by było: Windows, Sterownik karty sieciowej, client almory i serwer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dziś przecież jest niedziela. Komu by się chciało włączyć serwer. No może nie którym... A poza tym on reinstaluje kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Kto włączy jakiś serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Włączenie serwera to parę sekund. A reinstalke kompa to by zdążył do tej pory zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Skoro to kilka sekund, to włącz! Ja o tym wiem, czekam na dobrego hosta <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Prosze ip 83.6.190.23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 heh, ale dla mnie rozrywką już nie jest ginięcie od bugów, bo zrobiłem sobie lepsze konto. EDIT: Blejd, zrekompensuj się za 2 dni serwera offline i wstań jutro wcześniej i włącz serwer ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Serwer już online , w rekompensate jutro wstane specjalnie o 8:00 i włącze serwer :) Miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 :D Super nareszcie sobie można normalnie pograć w almore. Pozdro Gmcliker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 W ciągu dnia też można normalnie na moim kompie - niestety potem go używam i nie mogę hostować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ta, przekonałem się o tym. Wbiłem maga na 14 lvl w 3 godz. a na Blejda w 3 dni wbiłem warior 21 lvl... A blejd ma 3x większy exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nom, a u mnie będzie exp x4 i x5 wkrótce :) zapomniałem ustawić multiplera bo dziś prawie wybiegłem do pracy i tramwaj w sumie mi i tak zwiał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nom, a u mnie będzie exp x4 i x5 Aaaaaach. Wreszcie będzie można wbić 40+ lvl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tak, ale błąd z Trade jest nie do odnalezienia. Jakimś cudem, u jednego z graczy na serwer dociera zawsze 0 kasy, przez co w kliencie widać zmiany, a na serwerze się nie zapisują. Wielki LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Właśnie te trade dla mnie tez jest dziwne. Klikam chyba z 50 razy accept a to nic. W dodatku drugi gracz mówi mi, abym wcisnął accept, a u mnie żadnych zmian, nie widzę co on wystawił, a accept nie mogę kliknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Trade trzeba by chyba od nowa napisać, ale nie ma to sensu - w końcu gry już nie piszemy. Btw. jak dasz 1 kasy to może się wtedy pokaże coś w trade ? w końcu to jest sprzedaż, a więc wymania za kasę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Serwer już online , przepraszam za spóźnienie ale nie wyrobiłem się z czasem bo mi się tak dobrzę spało ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 gnysek, a mógłbyś wywalić albo przyśpieszyć te creditsy przy włączaniu almory? Strasznie to wkurza jak almora mi się włącza pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 @UP: wciskasz enter i po sprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A wczoraj Maxpayn wlazł za ścianę Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi