Piczer Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Super, Triberian padnie i będziecie musieli dalej robić almorę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Więc kontynuować? Mogę włożyć reklamę na wielu innych stronach (w tym strony firm ze szczecinka) :P Blejd, włącz ten serwer :crying: A kupa! Exp x3 ial.no-ip.org, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Super, Triberian padnie i będziecie musieli dalej robić almorę :) Almora jest na tym samym dysku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 bagno, ja miałem założyć serwer! :3 gnysek, no to wgraj almorę na pendrive'a i gra gitara xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 I w dodatku rozdaj kopie almory wszystkim na gmclanie xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Z tym, że ja mam kompa włączonego 24/7, wiesz co to znaczy? ;) Offtop: TuxMan zadzwonił, i sobie jaja ze mnie robił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 bagno, ja miałem założyć serwer! :3 gnysek, no to wgraj almorę na pendrive'a i gra gitara xD Nie wiem czy się nie zmieści :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Serwer już online , sorry ale kurde wyspać się trzeba nie dosć ,że mam dziadka żula to jeszcze dziele z nim pokój i mi robi jazgot w nocy !! :angry: A co do itemków i potworków ! to tak, trzeba dodać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No nareszcie jest serwer online! @up : xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Już dorwałem pliki z almorą bez packera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Z tym, że ja mam kompa włączonego 24/7, wiesz co to znaczy? smile2.gif Tak, każdy tak mówi, a potem hostuje jak Blejd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ej gnysek właśnie - mówiłeś że wywalisz wisdom z armorów, ale wywal też z mieczy. Teraz mam Glass Sworda, a następne 3 ( w sklepie w DF ) wymagają 20+ wisdom x_X wtf? Dopiero Evil Sword jest typowy dla woja a żeby go nosić trzeba mieć z 40 lvl. Wywal te wymagania wisdom proszę cię. @up: możne gnysek doda te łuki i wandy o których mówiliśmy ;p Sklep w DF ?? Więcej konkretów :lol2: Teraz siedzę nad itemami, więc pora na to :P @Edit: Deep Forest tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Sklep w DF ?? no ten "ukryty" ;p Sprzedaja tam też miecze ( natural sword, posion sword ) i one też wymagają wisdom ;/ Btw dowiedziałem się od Jakima że po zdobyciu 53 lvla zmienna expa przekracza maksymalną wielkość i dalej nie da się wbić ;P gnysek proponowałbym żebyś dał ograniczenie do powiedzmy 50 lvla i będzie to maksymalny jaki można wbic :) Btw2: serwer Blejda padł? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 To czemu Evil miał 85lvl? Czity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Inaczej się nie da ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dzięki haxornięciu pliku postaci można ustawić lvl niezależnie od expa. Poza tym 85 lvl by wbijał z pol roku ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 no ten "ukryty" ;p Sprzedaja tam też miecze ( natural sword, posion sword ) i one też wymagają wisdom ;/ Btw dowiedziałem się od Jakima że po zdobyciu 53 lvla zmienna expa przekracza maksymalną wielkość i dalej nie da się wbić ;P gnysek proponowałbym żebyś dał ograniczenie do powiedzmy 50 lvla i będzie to maksymalny jaki można wbic :) Btw2: serwer Blejda padł? =o daj screena, bo dziada znaleźć nie mogę. Tom się nazywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Poza tym 85 lvl by wbijał z pol roku ;X eee tam, przy dobrym graniu można by było to szybciutko wbić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 daj screena, bo dziada znaleźć nie mogę. Tom się nazywa ? NPC? Tak, chyba Tom ;D No on sprzedaje te wszystkie armory z których miałes usunąć widom i przy okazji te miecze ;p I mógłbyś też zbalansowac ceny - bo przepaści są za duże np. między Drak Shieldem(chyba tak sie to nazywa) a następnym w kolejności Fire Shieldem :F 1,500,000g to troche za dużo IMO. ( bez bug trade'u ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 @gnysek: Sklep można zobaczyć na twoim screenie: https://gmclan.org/uploader/23/f29ecd0d91.jpg Patrz na prawą granicę minimapy. Sklep jest na tym samym poziomie co ikonka Ancient Buga. Chyba rozumiesz? Odwłok tego Buga wskazuje na sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Poza tym widać go na mapie. Taki szary prostokąt z dwoma jasnymi punktami ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jak to ten koleś, co stoi przed budynkiem, a w środku dwóch, to znalazłem. Wygląda na to, że skley są 4: 2 z broniami, jeden z żarciem + broniami przy wjeściu do miasta i jeden w barze - zgadza się ? Teraz będzie zatem 5, tylko nie wiem gdzie postawić nowego gostka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ;o nowy sklep. A będą te ukryte itemy? łuki? =D Wywaliłes już to wisdom? gnysek, jest jeden pusty domek w miescie oraz jeden koło "świątyni" w forest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Postaw na tej małej 'Wysepce' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A może do dungeonow? ;D Jakis taki mroczny mag-pustelnik w kapturze >:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Przejście między undergrounds a dungeons będzie najlepszym rozwiązaniem, zwiększy popularność nieodwiedzanych zbytnio podziemi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Pomyślę, bo będę musiał go postawić za ladę :P Btw. Odkryłem, że jest MULTIPLER x3 na kasę! Autentycznie :P Bo ustawiłem cenę Hidden Sworda na 999 999 i w sklepie miał 2 999 997 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Tak swoją drogą niech ten Hidden Sword będzie w miarę ludzki, dla gracza Temple Sword jest prawie że nie osiągalny ze względu na swoje wymagania, a co dopiero taki artefakt :). I mała uwaga: Plant - 2000HP, ~60k doświaczenia, Inf Spider - 5000HP, ~90k. Wniosek: tych drugich kompletnie nie opłaca się bić, zresztą nawet dropy są gorsze od np. Death Spidera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Oczywiście, Hidden Sword będzie miał nie za wysokie statystyki, ale będzie opłacalną bronią - dlatego nie chciał bym aż w Dungenie jej dawać :P Ew. zrobię podmianę z jakąś inną w którymś ze sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Albo frozen axe ;/ minimalny lvl to 50. gnysek, ale ten multipler zwiększa ceny tiemów, a nie wypadającego golda? ;p Swoją drogą co do npc'a polecam go postawić na poczatku dungwonów ( wejście od undergrounds ) B) gnysek, Hidden Sword za kasę :o NIE! niech ten item będzie bardzo trudnym do zdobycia dropem. Ale niech nie będzie miał wymagań zadnych ;3 a poprawiłeś drop rate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi