Maximal Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Głosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Gry AoMa nie da się ściągnąć. Właśnie pobieram i zaraz ocenię. EDIT: Co do gier: - Harrry - kompletnie nie potrafię pojąć jak się gra w Twoją grę. Poza tym, rozgrywka jest strasznie wolna i nudna. - Vianom - nie nazwałbym tego grą match-3 - Micanser - także nie umiem tu znaleźć nic po czym można by twierdzić, że to gra match-3 - Uzjel - brawo! Bardzo fajna, nawet wciągająca gra match-3. Szkoda tylko, że elementy się nie odnawiają. Masz mój głos, jeżeli gra AoMa Cię nie przebije. - Wezyrnorbert - bardzo porządne wykonanie, tylko dwa elementy rażą - brak możliwości przetasowania, przez co czasami nie można kliknąć nigdzie, bo nie ma trzech elementów łączących się, no i mam wątpliwości co do tego, czy to na 100% jest match-3, bo co prawda jest wątek trzech elementów, ale mi tego rodzaju gry bardziej kojarzą się z dopasowywaniem trzech elementów, a tu tylko klikanie jest tam gdzie takowe są, aczkolwiek nie mam tu pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Z grą AoMa jest trochę zamieszania, więc się wstrzymaj. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A ja nie moge oddac glosu. Wybieram cos klikam zapisz głos i włacza mi sie pobieranie. Świetnie, i tak nie oddałbym glosu na takie beznadziejne gryy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Harrry - kompletnie nie potrafię pojąć jak się gra w Twoją grę. Poza tym, rozgrywka jest strasznie wolna i nudna.A przeczytałeś helpa? Jak by co to wiem ze jest trudna, ale postanowiłem zaryzykowac :P Mój wynik to 660. Jak macie trudnosci z lvlem to zrobcie level-skip (CTRL+H) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Czytałem, ale i tak za bardzo nie potrafiłem zajarzyć o co w tej grze chodzi ;p . Trochę może i za bardzo ten poziom trudności podniosłeś. Poczekam na grę AoMa i jeszcze raz zagram w Twoją, może zmienię zdanie ;P . Jak dla mnie, na razie Uzjel najlepiej wykonał zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ale trzeba przyznać że praca z mojej strony nie była trzydniowa... zacząłem przedwczoraj (24.07) o 21.00 do 23.00 później od 18.00 do 20.30. Człowiek jak ma czas myśli sobie: "Dooobra tam mam czas" itd itd. Aż w końcu się okazuje że d**a czasu jest za mało. Z jednej strony to dobrze bo słabsze i leniwe osoby będą musiały się zmobilizować albo po prostu nie skończyć pracy. Z drugiej jednak źle bo nie robi to różnicy czy 72, czy 24 godziny. Zresztą głównie liczy się grywalność. Można zrobić multum skomplikowanych misji ale to nie o to przecież chodzi w grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Powyższy post Uzjela oraz ten post Harrrego, są najlepszymi argumentami ku temu, że Liga 24 powinna być 24-godzinna. Miło Uzjel, że dostrzegłeś czemu Liga 24 powinna trwać 24 godziny, a nie 72 :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 - Micanser - także nie umiem tu znaleźć nic po czym można by twierdzić, że to gra match-3 Przecież chodzi o to aby elementy po dojechaniu do końca stykały się minimum po 3, a przecież o to chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Więc: Tracks - To nie jest Match 3 imo. Archeleon - Skrzyżowanie Tetrisa z Match 3? Ciekawe, ale tu raczej liczy się szczęście (ułożenie klocków) niż umiejętności. Balls - To jest Match 3, ale zniechęciło mnie czekanie na menu i to, że też raczej liczy się tu szczęście (parę ruchów i koniec gry). Galactic Dots - Dobre, ale bardziej podchodzi pod gry logiczne (trzeba wiedzieć jak ułożyć kropki, żeby wszystkie zniknęły). Marble Frenzy - Trudne i skomplikowane, ale ładne wykonanie. 3 Elements - To nie jest M3. No i nie mogę wybrać 2 i 3 bohatera. Pierwszy dochodzi do portalu i koniec. Zastanawiam się między Balls a Galactic Dots... Później oddam głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Tracks - To nie jest Match 3 imo. No ale uzasadnijcie to jakoś, bo chce wiedzieć co zrobiłem źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A ja nie moge oddac glosu. Wybieram cos klikam zapisz głos i włacza mi sie pobieranie. Też tak mam.... głos na Harrego, ciekawy pomysł i ładne wykonanie (Ale głosu narazie dodać nie mogę :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No ale uzasadnijcie to jakoś, bo chce wiedzieć co zrobiłem źle. Mi Match 3 kojarzy się z planszą pełną kolorowych klocków, w której likwiduje się grupy 3 lub więcej klocków. A Tracks kojarzy mi się z taką gierką, gdzie trzeba było rury ustawić tak, aby woda w nich nie wylała się. To chyba było na komórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Zagrałem w końcu w gierkę AoMa, nie jest to match-3, nie ma to nic wspólnego z nim. Dlatego, głosuję na Uzjela, imho najlepiej zrozumiał temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A moja gierka niby też nie na temat :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A czemu niby Archeleon nie pasuje do match3?? Przecież jest niszczenie 3+ klocków jednego typu, a pojedyńcze trzeba niszczyć bo by się gry nie dało przejść. Może dosyć nietypowa gierka, ale imo pasuje do tematu, spróbuje ją ulepszyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ale muszę powiedzieć Vianom że twoja gra wciągaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A czemu niby Archeleon nie pasuje do match3?? Przecież jest niszczenie 3+ klocków jednego typu, a pojedyńcze trzeba niszczyć bo by się gry nie dało przejść. Może dosyć nietypowa gierka, ale imo pasuje do tematu, spróbuje ją ulepszyć . match 3 czyli 3+ a u ciebie jest 1+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ale z 1+ nie można było by jej przejść :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie. U mnie jest albo 1 albo 3+, a nie żadne 1+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Galactic Dots--------Uzjel Ta gra jest dobrze wykonana ale jak dla mnie jest za prosta. Można zamienić wszystkie kulik na jeden kolor i zmieniać im jedynie kierunek :blink: Marble Frenzy-------Harrrry Harry dostaje ode mnie głos. Ta gra jest najciekawsza a do tego trudna mój największy wynik to równe 500 pkt. Balls------------------wezyrnorbert Balls to jakiś durny cath de klaun przeszłem całą grę klikając na pałę ile wlezie i nie ma algorytmu sprawdzającego możliwość ruchu, kiedy nie ma już żadnej możliwości zbicia kulek to stoimy i czekamy aż czas się skończy. tracks----------------Micanser W match 3 elementy na levelu muszą być od razu postawione a u ciebie dokłada się kolejne 4 klocki do pustej planszy. ArcheLeon-----------Vianom To też nie match 3 ( tak mi się wydaje ). 3 Elements----------AoM To nie match 3. EDIT: Vianom no i widzisz nie może być jakieś tam 1 musi być tylko 3+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ta gra jest dobrze wykonana ale jak dla mnie jest za prosta. Można zamienić wszystkie kulik na jeden kolor i zmieniać im jedynie kierunek Nie zawsze tak można, co nie zmienia faktu, że za proste. Chyba nie będę głosować, żeby nikogo nie zasmucić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Gra Uzjela roxi. Głos na niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 o lol, wogóle się nie postaraliście, dupa gówno i szit. sorry, ale nie mogłem się powstrzymać, jakieś same kloce nie wiadomo co... brak głosu. Ja takie gry w 2 min robie, bez robienia grafiki. Mega szit!! :thumbsup: tylko pogratulować. edit: Rozmyśliłem się. No chociaż Uzjel się postarał. :D Nie umiem za bardzo w takie gry grać, ale jest bardzo dobrze wykonana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja takie gry w 2 min robie, bez robienia grafiki. Mega szit!! thumbsup.gif tylko pogratulować. Skoro masz takie umiejętności to czemu sam nie wystartowałeś w lidze? I jakoś nie widzę nigdzie na forum jakiś Twoich profesjonalnych projektów... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A zgadnij ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Skoro masz takie umiejętności to czemu sam nie wystartowałeś w lidze? I jakoś nie widzę nigdzie na forum jakiś Twoich profesjonalnych projektów... <_< Nie wystartowałem, bo nie chce mi sie... Pracuję nad jednym projektem i nie chcę sobie psuć "Natchnienia" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ghost, przypominasz mi Ghostera z Arcane.pl Podobne zachowanie macie. Do tego tak spamujesz... Co do tury: Balls imo najbardziej przypomina Match 3, ale zaczekam. Zagłosuję pod koniec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Przecież to tylko dla ciebie są 2 minuty wiec o co ci chodzi. EDIT: to nie do ciebie Matthew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Marble Frenzy jest genialna =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi