bigshark Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 P.S. - Mam jeszcze pytanie: czy wszystkie grafiki są twoje? to jest grafika po części z GBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Ej! To jest fajne ;] Tylko jak wcisnąłem ctrl to musiałem się ewakuować escapem, bo coś mi wyskoczyło :P Ale fajnie sie zapowiada, czekam na nowe demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Gra jest fajna, grafa zajefajna tylko szkoda że nie twoja ;) Pomysł Bardzo nietypowy tylko nierozumie jednego. O co w tym chodzi xD? ( Głupie ale ja niewiem xD ) Wykonanie B.dobre ja 0 błędów nieznalazłem ale jeszcze poszukam :P Czekam na full wersje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Fajnie się zapowiada, ładna graficzka. Muzyczka też niczego sobie. Tylko ten domek... wlazłem mu na dach :blink: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Fajna ta grafika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Października 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 No cóz niektóre rzeczy jeszcze nie działają jak nalezy, np. po nacisnięciu Ctrl pojawia się pierwotna wersja plecaka, z której wyjść można Shiftem (porąbane z lekka)... @ Beczo, a o co chodzi mówiąc "szkoda, że nie twoja " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 gnysek, ale ty weź coś zrób z tym domkiem, bo to jest z deka nierealistyczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 P.S. - Mam jeszcze pytanie: czy wszystkie grafiki są twoje? To jest grafika po części z GBA. Mniejwiencej o to ;) ( Troche źle to ujołem w poprzednim poście :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Października 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Kilka nowych screenów. Jak widać, w grze pojawiaja się pierwsze zwierzęta, roślinki rosną jak trzeba, a i w domu mozna wybrac sobie tapety i parkiet. Demo będzie za jakieś 2-3 tygodnie, jak uporam się z karmieniem zwierzaków, oraz umożliwię ich kupowanie. Będzie można też sadzić 3 rodzaje warzyw i sprzedawać je. I najprawdopodobniej wprowadzę opcję zapisu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 No nieźle! :) Rzadko to mówie ale - czekam na demo (z niecierpliwością) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Wszystko ok, wszystko fajne ładne, ale po co? Bardzo proszę, daj coś ciekawego, coś co różniło by tą grę od HMa bo tak to nie ma większego sensu w to grać. Czekałem na Farmer frana 3D bo chciałem zobaczyć jak ci wyjdzie grafa która rózniła się od grafiki w HM. A tutaj? No gra fajna będzie , ale będzie o wiele lepiej jak dasz coś ciekawego, coś co zasadniczo będzie różniło Farmerfrana od Harvestmoona. Aha pamiętajcie : tutaj sie wypowiadacie o FArmer fran a nie o Cairo3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Eno wypas grafa, i te zwierzaki!! Będzie można zaijać je? zeby puzniej np. sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Wow! Fajnie wygląda :D Nie mogę się doczekać dema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Czekam, na demo! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Dzisiaj garść nowych screenów: 1. Zakupy w markecie 2. Market 3. Farma 4. miasto 5. menu główne Wiecej na http://farmefran.pwii.pl/ lub http://gnysek.wow.net.pl/portal/ - w działach galeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 No ładnie, ładnie ;) Zgaduje że odpowiedź na screenie 2 różni się o innych porach dnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Fajnie się prezentuje ze screenów. Czekam na pełną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Gnysek powiedz lepiej czym to sie bedzie roznic od HM: BTN itd. BO jesli masz na celu zrobic to samo w gorszym wydaniu to to sie chyba mija z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurofon Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Fajnie wygląda na screenach. Tylko tytuł jakiś dziwny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Logiczny tytuł wg. mnie :P . Patrz: Harvest MOON. MOON znaczy księżyc. Gra ta jest remakiem Harvest Moon, czyli dał gnysek coś co nie jest księżycem do nazwy, czyli słońce, dlatego Birth of Sun, czyli Narodziny słońca :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Podtytuł odegra ważną rolę w trakcie gry. Może nie chodzi tu o prawdziwe słońce, ale o coś "słonecznego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 O dziewczynę xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Nie podoba mi sie ta czcionka :mellow: Mam nadzieje, ze podmienisz na cos ladniejszego. Poza tym wyglada fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Gdzieś było napisane, dlaczego Birth of Sun. A Harvest Moon to nie do końca zrozumiałe, harvest to m.in. żniwa, zbiory, ale i plony, urodzaj, żniwo itd. Moon to oczywiście Księżyc. Zapewne dosłownie nie tłumaczy się tytułu, Harvest Moon musi coś dla przeciętnego anglika znaczyć. Najpewniej można to przetłumaczyć jako "Księżyc plonów/zbiorów/żniw". Czyli, w sumie sensownie ;) Oj, na tego FF czekałem już od dawien dawna, najfajniej wyszła odsłona 2 (w 3D). A grafiki są Twoje? Czy to rippy z HM:FoMT z GBA? Z pewnością zagram, bo widzę kilka innowacji względem oryginalnego HM. Albo po prostu dla zabawy ;) Powodzenia życzę. Mam nadzieję, że się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgadzam się z Woockiem. Fajnie gdyby czcionka była taka... swojska, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 A z jakiej części Harvest Moon'a bierzesz grafe bo chce sobie pograć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Najpewniej z Harvest Moon: Friends of Mineral Town. Na Game Boya Advenca. A ze wszystkich Harvest Moonów polecam klasycznego już na SNESa (Harvest Moon) i na PSXa (Harvest Moon: Back to Nature). Jednak granie w HM:BTN przez emulator to nie to co gra na normalnym PSXie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Fett Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Heh, dawno tu nie pisałem. xD Gierka fajna, tylko w demie prawie nic nie można robić. :( Prócz wchodzenia na dom i tego czegoś (plecak??) po wciśnięciu ,,ctrl", to wszystko jest ok. Podoba mi się pomysł na grę i na pewno czekam na następne demko (na Full v. oczywiście też :) ), w którym, mam nadzieję, będzie można o wieeele więcej zrobić pobawić się. xD Ps. Nie będę pytał lepiej tutaj już nikogo o wiek, bo znowu będę mnie od pedofila wyzywać, jak niegdyś Bigshark... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 DEMO W uploadzie jest już demo, pobrać je można także na stronie www.farmerfran.pwii.pl oraz www.gnysek.wow.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 A wiec: Gra fajna(alpha),powiem tak,chcialbym wiedziec jak robisz te efekty nocy bo sa zarąbiste.aha jeszcze jedno miasto mi muli (Procek:1300Mhz,Ram:512,Grafa:SIS Xabre 400 64mb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi