Borek Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Jak będziemy się bawić w świętego mikołaja, to owszem, będzie na Wigilię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Harv, Nie stać Cię na takie prezenty. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 I tak dostaniesz tylko rózgę :) Edit: Widzę, że już dostałeś rózgą od Borka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Wiem że pewnie wielu to zauważyło ale Borek wiedział wcześniej o Triberian: http://img528.imageshack.us/my.php?image=triberianjy9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Też to zauważyłem i zastanawiałem się, czy z tego zrodził się pomysł. Jednak to jest Tiberian Sword, a nie Triberian, więc to raczej chybiona hipoteza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Nie łączył bym tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Obie nazwy to zbieg okolicznosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 hmh... może rpg w którym będzie nam dane poprowadzić drużynę, tak jak było to np. w ice windach, baldur gate, czy planescape torment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 A w Triberiana można będzie grać przez neta? Czy będzie tylko offline? EDIT: Gnysek dodaj mój serwer do listy, będę hostował w wolnym czasie. (ip masz zapewne nad moją wypowiedzią ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A w Triberiana można będzie grać przez neta? Czy będzie tylko offline? Tak, będą jeszcze wersje na PSP, NDS, XBOX, PS3, PS2, PSX, GBA, NES, SNES... Przeczytałbyś cały temat. ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 hmh... może rpg w którym będzie nam dane poprowadzić drużynę, tak jak było to np. w ice windach, baldur gate, czy planescape torment? Nie, będziemy prowadzić dzikie i nieokrzesane traktory pośród burzanów stepów akermańskich omijając wyskakujące znikąd Moai. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie, będziemy prowadzić dzikie i nieokrzesane traktory pośród burzanów stepów akermańskich omijając wyskakujące znikąd Moai. :blink: Boję się... @Maxpayn: Trzeba zagrzewać was do roboty :P Mam sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie chce mi się czytać całego tematu. Zgadł już ktoś co to będzie za gra ? Jeśli nie to ja może spróbuję.. Gra via www ? (czy jakoś tak). W stylu ogame ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Huh, napisaliśmy, że to będzie połączenie Hidden Swords i Almory, w wersji SIngle Player z paroma dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ten co teraz wywalił xd "ala ogame" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ten co teraz wywalił xd "ala ogame" Nie chciało mi się czytać wszystkich pod stron, a męczyło mnie. :P Swoją drogą ciekawie by było stworzyć jakąś ciekawą grę w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie sądzisz, że oni robią w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A ja myślę, że to będzie Saper: Online. To by był hit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @Up: Huh, napisaliśmy, że to będzie połączenie Hidden Swords i Almory, w wersji SIngle Player z paroma dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Bardzo, bardzo wstępna wersja inventory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Czy ta plama w środku ekwipunku to człowiek? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Telewizor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Tego to nawet ja nie widziałem :D Mało kolorowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 podobny trochę do mojego (czarno-szary) a na serio nawet ładne przejrzyste i graficznie i w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ale LOL xD Zrobiłeś borek w paincie i wkleiłeśna tego screana ?? xD PS> Mógł byś wypuścićwersje almory TOD z systemem dnia i nocy jako takie demko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ale w tle widać grafikę z Almory: ToD ;o Czy będzie zmieniana, czy engine i część grafiki będzie właśnie z niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Spoko ogólnie :) to inventory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Łooo ja kupie se Triberiana, ps inventory... jakieś takie proste... prostokątne o_O zrób jakieś "inne" jak w wiedźmin: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Eee tam, Wiedźmiń ssie i nie będziemy się wzorować na shicie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 nie będziemy się wzorować na shicie Ja ogólnie jestem przeciwko wzorowaniu się na jakieś innej grze. W przypadku Triberiana, lepiej wymyśleć coś samemu i to stworzyć, aby gra była jak najbardziej oryginalna. Dlatego panowie admini - do roboty ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi