kryniak Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Tytuł: Rzut oszczepem Gatunek: Zręcznościowa Opis: Gra została zrobiona w DHTML. Wcielamy się w role sportowca, który chce zdobyć złoty medal w rzucie oszczepem w olimpiadzie w Pekinie, Twoim zadaniem jest pomóc wyrzucić oszczep jak najdalej. Graj: http://wzu.pdg.pl/oszczep/ Rozmiar pliku: - Autorzy: Programowanie: Kryniak Fabuła: - || - Grafika: - || - Muzyka: - || - Screeny: Screen 1 | Screen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Nawet fajne.641m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 285 :P Dobre na wolną chwilę, dam 4/5 Przypomniało mi się track n field na Pegaza :P Edit: 504 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 No na wolne 5 minut może być . 4/5 491m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja bym to nazwał "Rzut patykiem" :D Co do gry - zwykła kilku-minutówka. 3/5. Edit: 498 metrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Co do gry - zwykła kilku-minutówka. 3/5. Pięciominutówka to by była w GM-ie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Fajne :D Zalety [+] Bardzo dobrze wymyślone (DHTML - baardzo profesjonalnie) [+] Wciąga jak proste gry Jakluba we flashu Wady Brak Ocena: 5/5 PS: xD Stary rekord: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Trzy rzuty, za trzecim 384 i już mi się dalej grac nie chciało. Wciągać wciąga, ale na krótko. 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Pięciominutówka to by była w GM-ie. :) Pięciominutówka z punktu widzenia gracza :P Po prostu takie małe gierki szybko się nudzą bez względu na to czy są w GM czy dhtml ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Wcielamy się w role sportowca, który chce zdobyć złoty medal w rzucie oszczepem w olimpiadzie w Pekinie To gdzie trybuny i widzowie? No i grafika taka dziwna, ale i tak jest całkiem nieźle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Cienias jestem: 377. Na chwilę może być, ale trochę to byś mógł urozmaicić, np. trzy rzuty i wygrywa najlepszy (jak na olimpiadze), a potem wyniki online, kto najdalej. Jak na razie to 3/5, polepsz jeszcze grafikę xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 371 ;o marmot był lepszy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Uważam że nie opłaca sie poprawiać grafiki, lepiej zajać się nowym ciekawszym (orginalniejszym) projektem. 642 (o 1 więcej od adama XD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Haha, widzę cały kod gry!! :jezor: Gra nawet fajna, muszę trochę poczytać o DHTML ostatnio potrzebowałem takiego czegoś. Gra na 4, podoba mi się. Wyniki podam jak trochę poćwiczę, na razie mam 313m. :P Btw. Ikonka z CS-a ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Prosta, ale fajna :P Ocena: 4 Mój wynik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 niezla gierka. za 2 razem 336. daje 4/5, co prawda nie wciaga na dlugie godziny, ale jest dobrze zrobiona, tylko ze ten gościu trenuje raczej do mistrzostw rzut patykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Haha, widzę cały kod gry!! :jezor: Gra nawet fajna, muszę trochę poczytać o DHTML ostatnio potrzebowałem takiego czegoś. Gra na 4, podoba mi się. Wyniki podam jak trochę poćwiczę, na razie mam 313m. :P Btw. Ikonka z CS-a ;p Wow, kod to każdy widzieć może, ale czy połapiesz się w nim :P. Co do ikonki: Strona główna to klan CS'a (http://wzu.pdg.pl/), a FF ściąga favicon z niej. niezla gierka. za 2 razem 336. daje 4/5, co prawda nie wciaga na dlugie godziny, ale jest dobrze zrobiona, tylko ze ten gościu trenuje raczej do mistrzostw rzut patykiem O, chodziło mi właśnie o trening, zapomniałem o tym napisać :D. Tylko, że dalej można rzucić oszczep, gdy gra jest włączona na IE, FF za to nie daje za wygraną :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Tylko, że dalej można rzucić oszczep, gdy gra jest włączona na IE, FF za to nie daje za wygraną :). Ja na firefoxie rzuciłem 642(2 razy nawet). Gra można powiedzieć pożądna(w porównaniu z innymi tu produkcjami to ho ho ho). 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mój rekord to 1486 Gierka jest nawet fajna no i plus za to że stworzone w dhtml Ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 @Up hahahahhahahahah fajny wynik ahha pewnie nawet w to nie grałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 @Nakyls: Pokaz screena,bo nie wierze. EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ja tam wierzę Nakylsowi bo ja żuciłem 1538 wciskałem ile sił "H" i nagle się coś zacieło to wciskałem dalej ruszyłem myszką i wcisnąłem spację a to poleciało na 354 m w górę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 DamianD2111(2) -Zgadza się tez tak robiłem na siłę no i w końcu wyszło Ale z was nooby nie umiecie naciskać szybko H ? Edit: Pieter ty już się nie odzywaj bo ty w to nie grałeś Buhaha najlepszy wynik to ma Pieter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 DamianD2111(2) -Zgadza się tez tak robiłem na siłę no i w końcu wyszło ta dwójka co jest w nawiasie DamianD2111(2) to oznacza że to jest mój drugi profil więc nie jest częścią mojego nicku... :P a co do tej gierki to 4/5 ponieważ grafika nie rzuca się w oczy... :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 DamianD2111(2) - OK Dla niedowiarków Oczywiście przed chwilą rzucałem jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Nakyls rzuciłeś o 1 dalej ode mnie! ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Majne besten rekorden xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 <lol> ale się bujnołem!(podróbka) Oto przykład jak można podrobić (w paincie) screena i się chwalić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Oto przykład jak można podrobić (w paincie) screena i się chwalić! Dla twojej świadomości nie podrabiałem screena ;). Tylko napisałem program który wciska H n-razy na sekundę, ale oczywiście dla testu. Bo jaka mi frajda z tego? :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi