Czarny Ass Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak chce się palić to chyba warto wydać te parę złotych więcej i kupić sobie papierosy, które można palić i po których ciuchy nie walą na kilometr. Niektórzy walą tak sami z siebie, to im papierosy już nie przeszkadzają. Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ze mną nie masz szans A do tego są czity, więc nie pograsz sobie Umiem dobrze grać w DSJ 2. One są ######aszcze, nic ich nie zastąpi! Ze mną nie masz szans A do tego nie gam na czitach, więc pograsz sobie Umiem dobrze grać w DSJ 2. One są ######aszcze, nic ich nie zastąpi! Darlix i Nickolas są chyba braćmi. Ale ja Cię nie kocham. Nie musisz Ważne, że ja Ciebie PS: Hahaha, dobra koniec offtopu Śmiech! Śmiech! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Zwłaszcza jak się pokazuje "CBA NAJLEPSZY DARMOWY HOSTING" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 to przypadek :/ tam był obrazek, ale są prace nad cba.pl i take coś się zrobiło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 hud musi być raczej stworzony jeszcze przed silnikiem o platformówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Chodzi o to, czy 13 latka może być "cycata" Tiaa trzynastka zapewne może być taka :huh: Może. To pokaż mi taką (chodzi mi głównie o słowo "cycata") Ciekawe jak mam ci teraz pokazać. No nie wiem, jakieś zdjęcie czy coś skoro twierdzisz, że takowe są No pewnie, robie fotki każdej 13-latce. Nie wiem nie znam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Oraz jak stworzyć sklep? Wieszałbym za jaja za takie pytania. Platek w temacie w Pytaniach Początkujących ;D E: o nie! Platyna właśnie to ogląda! Spadam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 UWAGA! Post, który zacytuję jest nie więcej jak trzecim w historii GMClanu, który czytając rzeczywiście zaśmiałem się na głos! Dyzmek w tym momencie przegląda ten temat w swoim domku zimowym w Alpach Francuskich, popija Château de Pellehaut Côtes de Gascogne w krysztale od Swarovskiego i uśmiecha się tajemniczo. Czytając całość po prostu się uśmiechałem, ale po ostatnich 3 słowach nie wyrobiłem i wyplułem herbatę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Aż się zarumieniłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Kopyciak. Napisano : Wczoraj, 23:26 to kto narozrabiał? Ranmus. Napisano : Dzisiaj, 0:35 No jak to kto, Tymon. A kto innny na żywca modyfikuje serwisy (prócz mnie)? :P Tymon. Napisano : Dzisiaj, 0:48 Oj spadajcie. W temacie Gear-Studio.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Niektore osoby powinny miec bana na postowanie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Jestes niepelnoletni, normalnie to ci Mama jeszcze nie powinna dotykac nozy w kuchni. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=343783 Nie róbcie sobie dzieci, bo wam cofną zezwolenie na korzystanie ze sztućców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 P.S. Chyba mój pierwszy post https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...view=getnewpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 czepia sie seida Nie, to Seid się czepia różnych rzeczy (ręką, nogą, fryzurą)... Padłem. Temat: Seid powrucił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Darlix - Napisano Wczoraj, 22:28 Wcale nie odszedłem, po prostu zacznę się udzielać do ludzi na poziomie. Nie do bandy zagorzałych dzieciaków. Ja pier...dzielę... Obraza majestatu w temacie "Coraz gorsza papierosy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 te duże fiuty to naprawdę mistrzostwo, dziękuję ;) Lolik w temacie ze zdjęciami panów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 tata powiedział, że mam sam sobie zrobić, bo jak on był w moim wieku to sam sobie cewki robił i gitare elektryczną zrobił i bla bla bla a ja kostki sam sobie zrobić nie moge ten gosciu mnie rozwala, wwalil sie na forum gm, nawet o nim nie slyszal i trolluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ziom tosz to jest mazo :o XxMichałxX i się dziwie czemu on nie ma bana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 przypominam że za samodzielne wykonanie gry mogę zapłacić 20 złote https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=25948&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mamy nowego pakła tyle że ten proponuje więcej mamony. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Siemka ma ktoś z was sprawdzone kolonie lub obozy??? Szukam jakiś tanich do 800zl na 2tyg lepiej żeby były tańsze. Wiek 15 lat rocznik 1995. Dajcie Linki. Na lato 2011 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dziwny jestes mam 15 lat a rocznikowo 16 a niektore kolonie przyjmoja od rocznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 LOL Może jestem głupi, ale nie widzę tu nic śmiesznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 No może myślał, że jak rocznik 1995, to 16 lat, nie 15, bo przecież od tego można boki zrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 No właśnie, boki zrywam :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Bo każdy urodził się 1 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A moze on byl wczesniakiem i zamiast 1 stycznia urodzil sie 31 grudnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 To wtedy by juz byl 1994 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jak wsadzisz sto złotych w ogień to stracisz je dlatego, że nie uważałeś. A CO, PRZECIEŻ TO PIENIĄDZE MAJĄ UWAŻAĆ. ONE SĄ STWORZONE DLA MNIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Najlepszym dopalaczem na siłownie jest dobra muzyka motywująca dla mnie Eminem. na początku mialem 14 lat jeden z tych słabszych w szkole. Po szlem na siłkę w ciągu 5 msc 62 kg na klatę a zaczynalem od 32 poszedłem na boks zacząłem trenować. po 3msc sie wypisałem poszedłem na kravmage. 2msc temu na Wf nie chciałem ustąpić piłki popchał mnie wyjebałem mu z łokcia później na wątrobę i w twarz on padł. Na mnie się rzucili wszyscy trzymając mnie. warto było trenować teraz jestem jeden z silniejszych ale nie ,, tępię innych ,, wręcz przeciwnie tępię tych co tępią. Od 2 tyg walczę w garażu normalne pojedynki bokserskie mam sprzed i wgl wart było. Zaraz będą o nim filmy kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi